Ontdek waarom u nog niet het online succes heeft dat u verdient! Grijp uw kans en leer gratis hoe u uw website kan omtoveren tot een succesverhaal

Gratis website evaluatieWe hebben het verhaal hier al zo vaak gehoord. Met wilde dromen van onmetelijk succes in het achterhoofd heeft u zich een website aangeschaft. Gezwoegd over teksten, getobt over het ontwerp. Maar na enkele maanden lijkt uw online avontuur nog steeds meer op een traag druppelende kraan dan de overweldigende rivier waar u op rekende.

Daar zit u dan, met uw dure investering, te wachten tot er iemand langskomt. Of misschien heeft u wel bezoekers, maar doen ze niks behalve eens rondkijken en weer weggaan. Zou u wel eens willen weten hoe u meer bezoekers kan aantrekken naar uw website, en hoe u ze tot actie kan doen overgaan?

Dit is wat wij dagelijks doen voor onze klanten, en dus willen we er u graag een voorsmaakje van geven. YourCoach maakt een gepersonaliseerde evaluatie van uw website met aanbevelingen voor optimalisatie. Met dit rapport kan u meer bezoekers aantrekken en ze tot actie aanzetten!

Gratis website evaluatie

Vul uw gegevens in en dan krijgt u onmiddellijk uw gratis website evaluatieformulier toegestuurd. Aan de hand daarvan maken wij uw rapport op.

Naam*:
E-mail adres*:  
Tik verificatiecijfers*:   Verificatiewoord  
 
  Uw privacy is belangrijk voor ons! Lees onze privacyverklaring en juridische informatie.

Wat een gratis website evaluatie voor u kan doen

  • Een beter inzicht in de werking van uw website
  • Objectieve data en KPI's die u kan vergelijken met industriestandaarden
  • Praktische ideeën om meer bezoekers aan te trekken
  • Manieren om mensen langer op uw site te houden en tot actie te brengen

Wat krijgt u bij een website evaluatie?

Uw gratis website evaluatie omvat onder andere:

  • Gegevens zoals Google Pagerank, links naar uw site, aantal geïndexeerde pagina's...
  • Een evaluatie van look&feel en aanbevelingen voor verbeteringen
  • Een evaluatie van de usability van uw site en aanbevelingen voor verbeteringen
  • Een evaluatie van uw plaats in zoekmachines en aanbevelingen voor verbeteringen

Wat anderen zeggen over onze websites

Bartenders-on-the-road“Ondanks mijn sceptische houding t.o.v. webdesigners en minder aangename ervaringen met andere bedrijven (IT en webdesign), kreeg ik heel snel de indruk deze keer met de juiste partij aan tafel te zitten. Nog voor het definitief akkoord geklonken was, had ik het gevoel dat mijn verwachtingen deze keer zouden worden ingevuld. En zo bleek het ook.

Het resultaat dat YourCoach neerzette, verslaat alle elders gehoorde verkoopspraatjes en veelbelovende woorden over 'hoe een website moet werken'.

Vanaf de lancering kreeg ik niks dan lovende woorden over de nieuwe website. Mijn klanten en leveranciers konden zich volledig vinden in de nieuwe profilering van Bartenders-on-the-road. En het bracht op! Nog geen maand na het opleveren van de website kwamen de eerste offerteaanvragen al binnen. Het waren vooral last-minute calls van klanten die in de steek gelaten werden en via zoekmachines bij Bartenders-on-the-road terecht kwamen.

Zonder twijfel de investering waard! Ik beveel YourCoach aan aan iedereen die streeft naar innovatie/vernieuwing/redesign..., die resultaat wil, die een eigen persoonlijkheid, identiteit en wensen wil laten restylen in termen van 'profileren via het net'. Voor klanten met 'no limits', zelfs zonder uitgesproken mening of visie maar met ambitie. ”

Bart Taveirne - Zaakvoerder Bartenders-on-the-road

Vannuchi Events“YourCoach, Tom en Benja, twee gedreven marketing professionals. Met ongeziene flair en enthousiasme slaagden zij erin om van Vannuchi Events een nog groter succes te maken: de volledig opnieuw ontworpen Vannuchi website met copywriting en SEO is een pareltje om U tegen te zeggen.

Sinds de nieuwe website online is heb ik elke dag een offerte aanvraag. Van info tot een locatie, een cocktailworkshop, een trouwfeest, personeelsfeesten, kleine en grote aanvragen. Het zijn en blijven offerteaanvragen, waar we soms met 5 pitches / eventbureaus opzitten. Maar ik zit dus tot over mijn oren in't werk :)

YourCoach is TOP!

Benja, Tom en Boeddha: Thanks for all the good vibes!”

Vanessa Van Ghelder - Zaakvoerster Vannuchi Events

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!