Bouw je eigen Ochtendritueel

Op donderdagavond 26 maart 2020 gaf ik (Benjamin) de eerste online editie van Yourcoach Café. Door de Corona Lockdown besliste Nathalie Janssens de Bisthoven, auteur van Miracle Mornings, die normaal zou komen spreken, om uit te stellen naar een latere datum waarop ze wel in den lijve en interactief kan werken. En natuurlijk konden we het wegens social distancing niet zoals gewoonlijk laten doorgaan in Loft 26. Dan maar via Webinar.

Meer dan 100 mensen woonden de online lezing bij over het bouwen van je eigen ochtendritueel. Misschien helpt het dat we ons niet moeten verplaatsen…?

Sfeerbeelden zijn er niet, omdat het online was. Hier wel een deel van het webinar, waarin ik een aantal voorbeelden geef van de ochtendrituelen van bekende mensen.

Wat kwam er nog aan bod?

  • Waarom zou je in godsnaam een ochtendroutine starten?!
  • Bekende voorbeelden
  • Ingrediënten van een ochtendritueel
  • Zorgen voor consistentie
  • Literatuurlijst en inspiratie

Hier vind je de slides van de workshop:

Gaat dat wel goed, zo online?

Ik vond het fantastisch om te doen en om zoveel interactie te zien. Ik vind dat online echt wel zijn voordelen heeft. Je kan veel uit de groep laten komen en tegelijk je eigen flow houden.

Dat merk je ook aan de deelname. De ideeën vlogen in het rond, en op het einde kreeg ik tientallen reacties van mensen die hun ochtendroutine zouden starten of verbeteren. En de dag erna meerdere berichten dat ze het ook effectief gedaan hadden 🙂

Hier en daar was het technisch wat moeilijker. Wanneer het internet uitvalt, kom je in de problemen. Dicht bij de modem zitten dus. Maar ook daar slaan we ons door!

Deze en andere webinars (her)bekijken?

Kijk op yourcoach TV waar je al onze lopende en On-Demand webinars en online trainingen kan vinden.

Tags: , , , ,

Leave a Reply