Nieuwjaarsreceptie op 16 jan 2014

Op donderdagavond 16 januari ontvingen we meer dan 70 genodigden voor onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie, die voor het eerst doorging in onze nieuwe zaal, Loft 26. We laten de beelden voor zichzelf spreken. En misschien ook jou? Laat jouw reactie na in het commentaarveld onderaan dit artikel als je erbij was.

2 Responses to “Nieuwjaarsreceptie op 16 jan 2014”

  1. piet schreef:

    ’t was best lastig om mijn slechte gewoonte van 2013 achter te laten, maar ik hou vol! als ik dat elk jaar één keer kon doen, wordt ik misschien ooit nog perfect… ;-))

  2. Tom schreef:

    Hartverwarmend om zoveel volk te zien op de receptie! Nog eens bedankt aan Piet, Maria en Catherine om mee te helpen en natuurlijk Chris om zo schoon te zingen! Ik kan niet wachten om de kaartjes in de fik te steken 🙂

Leave a Reply