Getuigenissen Oefen- en intervisiemiddagen

“Super om medecursisten terug te zien en om nieuwe mensen te leren kennen. Fijn dat er ruimte is om eigen vragen uitgebreid te behandelen. Thumbs up!”
Tiene A.
“Inspirerend, ontspannend, gemoedelijke sfeer. Veilige omgeving om te leren en kwetsbaar te zijn. Goed om voeling te krijgen als je minder kans hebt om te oefenen.”
Els V.
“Concreet inspelend op vragen die leven in de groep. Verhelderend. Delen! Open – verbinding – kwetsbaarheid”
Stefanie G.
HR Adviseur
“To the point, duidelijke leeropbrengst, confronterend én warm.”
An M.
Organisatiecoach
“Mooi oefenmoment, uitwisseling van gedachten, Tips en tricks.”
Stefanie L.
“Ik neem 'duidelijkheid' met me mee. Jullie professionaliteit en ook de vlotte, welkome sfeer! Dank jullie voor deze opportuniteit!”
Caroline G.
“Ideaal om te oefenen. Dankbaar voor de feedback. Aan de slag met de 'werkpuntjes'. Benjamin en Tom vullen mekaar goed aan!”
Katrien B.
Zaakvoerster
“Ik heb beseft dat ik me in defensieve houding stelde tov een coachee. Dit is niet ok omdat hij in een kwetsbare situatie verkeert en er is geen ik tov hij, maar enkel een wij, of zelfs alleen maar de coachee. Ik tel niet in zijn verhaal - les van bescheidenheid.”
Olivier C.
Coach
“Onderdompeling in een bad. Goede en fijne instructeurs om te leren zwemmen (coachen). Hop naar de 1000m! Fijn om nog een extra te kunnen oefenen. Als waarnemer leer je ook veel. Vijf minuten coachen met op voorhand focus bepalen werkt zeer efficiënt.”
Sandra D.
Verpleegkundige
“De veilige omgeving nodigt uit om volop te oefenen en je kwetsbaar op te stellen. Gericht, gefocust en efficiënt!”
Stefanie G.
HR consultant
“Inspirerend, beweging, energiek, confronterend, voedend.”
Stefaan H.
“Ideaal om te oefenen. Er komt wel altijd iets naar boven! Zeer leerrijk, goed initiatief.”
Katrien
“Leuke manier om te oefenen en te herhalen.”
Katrien
“De intervisie is een perfecte manier om technieken in te oefenen. De combinatie pro-essentials is goed. Het is leuk om een techniek te oefenen met iemand die de theorie nog niet gezien heeft.”
Frederick V.
“Oprechte coachopleidingen – interactief en creatief. Geen commercieel gedoe. Meteen de essentiële tools meegeven die echt werken. Pro trainers!”
Veerle P.
“Een verrijking als (beginnend) coach. Durf en lef om te zijn als coach.”
Sasja
Operations manager
“Door te oefenen leer je véél bij. Je wordt ook ondersteund door de coaches. Je krijgt feedback waarmee je verder kan groeien. Geen theorie, maar praktijk, ideaal!”
Ekram
“Heel ongedwongen, heel veel kunnen oefenen. En vooral, er kan al eens gelachen worden. Interessant dat je zelf onderwerpen kan aanbrengen.”
Veerle
“Comfort zone stretching! Levend, kleurrijk, herkenbaar, uitdagend, leerrijk, big picture. Super vibes, commitment! Tom en Benjamin samen zijn de max!”
Kathleen P.
“Bedankt voor de lerende en inspirerende intervisiemiddag. Moeilijke vragen brachten ongezien open inzichten. Top!”
Peter

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!