Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

KINDER- EN JONGERENCOACH

GRATIS WORKSHOP

Niveaus van gedrag en verandering bij jongeren

Zoek je naar manieren om jongeren effectief te coachen en te begeleiden?

Ben je een ouder, leerkracht, of iemand die betrokken is bij het welzijn van jongeren? Als je klaar bent om de complexiteit van het gedrag van jongeren te ontrafelen en echt het verschil wilt maken, dan is deze gratis workshop kinder- en jongerencoaching speciaal voor jou!

In deze workshop nodig ik je uit om samen met mij op reis te gaan door het boeiende landschap van de Logische Niveaus – een concept dat ons inzicht geeft in de diverse aspecten die invloed hebben op het gedrag en welzijn van jongeren.

We verkennen samen de omgeving, gedrag, vaardigheden, waarden en overtuigingen, identiteit en missie van de jongeren die we coachen.

Start nu met deze gratis workshop

Ontvang onmiddellijk de eerste les in je mailbox.

Je kan de rest van de lessen volgen op je eigen tempo.

We zullen je niet spammen, geen betaalgegevens nodig.

Waarom deze online training volgen?

Of je nu een ouder, leraar, jeugdwerker of gewoon iemand bent die met jongeren werkt, deze training helpt je essentiële vaardigheden te ontwikkelen voor effectieve coaching en begeleiding.

Deze training is geen droge theorie, maar een praktijkgerichte cursus vol waardevolle inzichten en handige tools die je direct kunt toepassen. Het staat bol van de echte cases en interactieve oefeningen om de concepten tot leven te brengen.

Omdat de training online is, kun je leren op je eigen tempo, wanneer het jou uitkomt. Dit maakt het eenvoudig om je leren te combineren met andere verplichtingen.

Deze training helpt je dieper te graven en te begrijpen hoe de Logische Niveaus werken – niet alleen bij jongeren, maar ook bij volwassenen en binnen gezinsdynamieken. Het geeft je een uitgebreid begrip van wat mensen drijft en beïnvloedt.

De training is volledig gratis, waardoor kwalitatief hoogstaande coachingstechnieken toegankelijk worden voor iedereen die het verschil wil maken in het leven van jongeren.

Programma

  • Les 1. We beginnen we bij de basis, net zoals een kind dat zijn eerste stappen zet. We ontwarren de complexiteit van de Logische Niveaus en hoe deze van toepassing zijn in de dagelijkse praktijk.
  • Les 2. We nemen pen en papier ter hand en maken we een reis door de tijd, waarbij we op zoek gaan naar jouw ‘waarom’ en de waarden en overtuigingen die jou drijven.
  • Les 3. Deze les gaat over de praktische toepassing van de Logische Niveaus bij kinderen en jongeren.
  • Les 4. We bespreken echte cases uit mijn eigen ervaring als leerkracht, waarbij we het gedrag van de jongeren diepgaand analyseren om de sleutel tot verbetering te vinden.
  • Les 5. In de vijfde en laatste les, richten we ons op het begeleiden van ouders. We benaderen de situatie vanuit een holistisch perspectief, waarbij we ons richten op de onderliggende waarden en overtuigingen die van invloed zijn op de gezinsdynamiek.

Deze workshop is meer dan alleen een leerervaring. Het is een kans om te groeien, om uitdagingen te overwinnen en om een positieve impact te hebben op het leven van de jongeren die je begeleidt. Dus waar wacht je nog op? Doe met ons mee en begin vandaag nog aan deze transformerende reis!

Over Catherine De Vriendt

Catherine De Vriendt is een ervaren kinder- en jongerencoach met een sterke pedagogische achtergrond en uitgebreide ervaring in het onderwijs. Ze gebruikt haar praktische wijsheid, opgedaan tijdens haar carrière als leerkracht, in haar coachingpraktijk, waar ze ouders en kinderen begeleidt door de uitdagingen van opvoeding en onderwijs.

Catherine heeft haar onderwijskennis uitgebreid door diverse coachingopleidingen te volgen, waarin ze inzichten en technieken op het gebied van pedagogisch coachen, kinderpsychologie en opvoedingsrollen heeft verkregen.

Naast haar coachingspraktijk geeft Catherine ook verschillende opleidingen en workshops, waaronder Kinder- en Jongerencoach, Jongeren Leren Leren, Studiekeuze na het middelbaar, Jongeren helpen bij hun studiekeuze en Doe je huiswerk!.

Ze is toegewijd aan het bieden van praktische ondersteuning en het aanreiken van tips en informatie om ouders te helpen hun kinderen te begeleiden in een constant veranderende maatschappelijke context.