Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

LOOPBAANBEGELEIDING

GETUIGENISSEN KAROLINE VAN DE VOORDE

Over Karoline Van De Voorde Contacteer Karoline Van De Voorde

Wat onze deelnemers zeggen over de Loopbaanbegeleiding bij loopbaancoach Karoline Van De Voorde

Karoline, is top coach! die mij zonder veel woorden inzichten over mezelf gaf. Mij leerde dat het oke is om mijn buikgevoel te volgen. Ik zal ze iedereen aanraden!
– S. M.
Ik heb deze coaching als zeer leerrijk ervaren. Ben zeer tevreden en zou Karoline zeker aanraden aan vrienden of collega’s.
– Luc M.
Ik ben Karoline dankbaar voor haar luisterend oor en de tips die ze me gaf. De loopbaanbegeleiding (en Karoline) heeft me een aantal zaken doen inzien en bevestigd wat zeker voor de nodige rust en kalmte heeft gezorgd om verder na te denken over de toekomst en wat belangrijk is voor mij.
– Ernest
Aan het begin van het traject had ik vooral twijfels of ik nog op de juiste plaats in mijn leven stond en dan vooral door het grote verschil tussen mijn commerciële job en mijn zorgende vrijwilligerswerk. Door aan Karoline over beiden (job en vrijwilligerswerk) te praten, stelden we samen vast waarom ik beiden doe. En dat die combinatie mij typeert, mij maakt tot wie ik ben.
Ik dank Karoline voor haar vraagstelling die mij tijdens laatste gesprek tot deze belangrijke vaststelling bracht. Het was goed om even te twijfelen en om door haar als ervaren coach door vergrootglas bekeken te worden. Ik kan weer verder, waarschijnlijk een heel eind verder.
– Peter, Zelfstandig vertegenwoordiger