MORNING MASTERS

CREËER KRACHTIGE (OCHTEND)ROUTINES

Gratis webinar Nu Inschrijven

Morning Masters

Heb je een ochtendroutine (gehad) maar vind je het moeilijk om vol te houden?
Wil je graag deel uitmaken van een Community die je motiveert en opvolgt?
Wil je verder gaan dan routines en meer meesterschap op verschillende vlakken in je leven?
Wijs!

Wij (Laurens Polfliet en Benjamin Ball) zijn zelf ongelofelijk enthousiaste ochtendmensen, waarvan we de impact in onze dagen en over heel ons leven voelen. En toch merken we ook hoe lastig het soms is. We vonden elkaar daarin en stelden vast dat veel anderen met dezelfde uitdaging zitten.

Daarom begeleiden we jou tijdens de MasterMind naar Meesterschap 4 maanden lang bij het scherpzetten van je ochtendroutine, en veel meer dan dat. Het is een gezamenlijke reis waarin je aangemoedigd en persoonlijk opgevolgd wordt, zodat je effectief groeit naar de betere versie van jezelf.

Het gaat niet enkel over het beter doen van je ochtendritueel, maar vooral ook over wie je dan wordt. Het dieper inslijten niet enkel van gewoontes, maar van een nieuw concept van wat jij in dit leven neerzet.

Hier zie je het ons eens zeggen:

Tijdens het traject komen verschillende thema’s die aan bod, die passen bij het moment. We inspireren en dagen uit met videoboodschappen en opdrachten.

Waar sta ik nu vs. waar wil ik naartoe?
Wat wil je hier eigenlijk mee bereiken?
Je (nieuw) eerste versie van je ochtendritueel, en we zijn vertrokken!

Na het initiële enthousiasme begint de weerstand te komen. We wisselen manieren uit om hiermee om te gaan en toch door te blijven gaan.

We saboteren onszelf (onbewust), en zo blijven we hetzelfde. We duiken dieper om die patronen (innerlijke stemmetjes, een vastgelopen zelfbeeld…) naar boven te halen, en deze bij te sturen.

Nu is het tijd om de ochtendroutine en de patronen die je hebt omgebogen, de gewoontes en kwaliteiten die je hebt ontwikkeld, in te zetten in andere gebieden van je leven!

We ronden de groep af. Hoe ga je verder? Met wie? Hoe zorg je ervoor dat het enkel maar verder bergop gaat?

Om te zorgen dat de kwaliteit van het traject van wereldklasse is, willen we enkel werken met mensen die er helemaal voor willen gaan. Want je kan er maar zoveel uithalen, als je er zelf insteekt. En een groep kan maar zo goed draaien als hoe gemotiveerd en geëngageerd de deelnemers ervan zijn.

Dus als jij echt committed bent om je ochtendroutine – en wie weet welke gewoontes nog meer – deel te maken van je leven, schrijf je dan zeker in.

4 Online Workshops

4 maandelijkse online ZOOM workshops (telkens van 19u30 ’s avonds tot 21u).

1 Live Eindevent

Het eindevent gaat door in Wenduine (Surfing Elephant) en start om 17u. Einde is de volgende dag om 10u.

Selecteer een startdatum/reeks:

Volgende stap

Hoe verloopt het precies?

We organiseren onze maandelijkse online ZOOM workshops (telkens om 19u30 ‘s avonds) in groep en geven daar tussenin wekelijkse opdrachten en inspiratie mee. Daarnaast krijg je je eigen Accountability Partner die jou dicht opvolgt (en omgekeerd) waarmee je samen door het proces gaat – en wie weet ook erna. We communiceren in de gesloten WhatsApp-groep om elkaar op de hoogte te houden en te motiveren. Alles om ervoor te zorgen dat je doorzet waar je anders zou opgeven, en dat je nieuwe gewoontes effectief inslijt.

We eindigen het traject met een overnachting aan zee. ’s Avonds duiken we het Belgische sop in voor een surfsessie, dan eten we iets aan de gezellige bar van Surfing Elephant in Wenduine. We overnachten daar en ’s morgens doen we allemaal samen een uitgebreid ochtendritueel: yoga, meditatie, Wim Hoffen en dan een zwemmetje in de zee. Zalig!

Morning Masters bij Benjamin Ball en Laurens Polfliet: van een game changer gesproken! Zij hielpen me op weg om mijn capaciteit te vergroten. Om groots te durven dromen. Om fitter te starten in je dag en daardoor belangrijke cruciale besluiten te nemen in je leven. Doelen stellen die buiten je comfort zone liggen. En vooral: de dynamiek van de groep! Samen met gelijkgestemden dingen doen waarvan je eerst denkt: “Fuck nee dat kan in niet”. Oh jawel, dat kan je wel. En wie weet kom je de liefde van je leven wel tegen! Eeuwig dankbaar.
– Karen

 

Bekende voorbeelden van ochtendroutines

In dit fragment van Benjamins webinar over ochtendroutines ontdek je de ochtendroutines van een aantal bekende mensen, van Tony Robbins tot Barack Obama.