MORNING MASTERS

CREËER KRACHTIGE (OCHTEND)ROUTINES

Gratis webinar Nu Inschrijven

Morning Masters

Wil jij als ambitieuze ondernemer meer gedaan krijgen?
Verlang je naar krachtige ondernemersgewoontes, dagelijks spijkers met koppen slaan?
Die lastige taakjes consistent aanpakken zodat je kan focussen op je core business?
Eindelijk de ruimte creëren voor wat jij in de wereld wil zetten?
Heb je nood aan een Community om mee uit te wisselen, een klankbord dat je motiveert en opvolgt?
Wijs!

Als zelfstandige ondernemer ben jij het kernproces van je bedrijf. Vakkennis en ervaring zijn één ding. Maar uiteindelijk is ondernemen een kwestie van er dagelijks weer 100% te staan, met energie en visie. Hoe beter jij functioneert en presteert, hoe beter het bedrijf draait.

Wij (Laurens Polfliet en Benjamin Ball) zijn zelf enthousiaste ondernemers en ochtendmensen. In ons ondernemerschap botsten we al vaak op onze beperkingen: uitstellen, alleen zijn, het overzicht kwijtraken, overprikkeld lopen… Gevolgen van de angsten die met ondernemen gepaard gaan, en van mindere gewoontes die erin sluipen.

Doorheen de jaren ontwikkelden we heel bewust andere manieren om de verschillende aspecten van het ondernemerschap te optimaliseren. Dat zit voor een stuk in kennis, en voor een groot stuk ook in dagelijkse routines, die ervoor zorgen dat we door de stapels werk raken die er altijd lijken te zijn. Die dagelijkse grind is soms lastig, en eenzaam. We vonden bij elkaar steun en inspiratie, en stelden vast dat veel anderen met dezelfde uitdaging zitten.

Daarom begeleiden we jou tijdens de Morning Masters 4 maanden lang bij het opzetten, uitdiepen en volhouden van je ondernemersroutines, en meer. Het is een gezamenlijke reis waarin je aangemoedigd en persoonlijk opgevolgd wordt, zodat je effectief groeit naar de betere versie van jezelf als ondernemer.

Het gaat over het beter aanpakken van je bedrijfsprocessen en ook over wie je dan wordt. Het dieper inslijten niet enkel van gewoontes, maar van een nieuw concept van wat jij in dit leven neerzet.

Hier zie je het ons eens zeggen:

Tijdens het traject komen verschillende thema’s die aan bod, die passen bij het moment. We inspireren en dagen uit met videoboodschappen en opdrachten.

Waar sta ik nu vs. waar wil ik naartoe?
Wat wil je hier eigenlijk mee bereiken?
Je (nieuw) eerste versie van je ochtendritueel, en we zijn vertrokken!

Na het initiële enthousiasme begint de weerstand te komen. We wisselen manieren uit om hiermee om te gaan en toch door te blijven gaan.

We saboteren onszelf (onbewust), en zo blijven we hetzelfde. We duiken dieper om die patronen (innerlijke stemmetjes, een vastgelopen zelfbeeld…) naar boven te halen, en deze bij te sturen.

Nu is het tijd om de ochtendroutine en de patronen die je hebt omgebogen, de gewoontes en kwaliteiten die je hebt ontwikkeld, in te zetten in andere gebieden van je leven!

We ronden de groep af. Hoe ga je verder? Met wie? Hoe zorg je ervoor dat het enkel maar verder bergop gaat?

  • Mensen met een eigen bedrijf.
  • Mensen die als ondernemer in hun job zitten.
  • High performers die nog meer uit zichzelf willen halen.

Om te zorgen dat de kwaliteit van het traject van wereldklasse is, willen we enkel werken met mensen die er helemaal voor willen gaan. Want je kan er maar zoveel uithalen, als je er zelf insteekt. En een groep kan maar zo goed draaien als hoe gemotiveerd en geëngageerd de deelnemers ervan zijn.

Dus als jij echt committed bent om je ochtendroutine – en wie weet welke gewoontes nog meer – deel te maken van je leven, schrijf je dan zeker in.

5 Workshops met telkens een maand tussen.

Workshop 1 – Live in Loft 26

Workshop 2 tot 4 – Online ZOOM workshops, telkens van 19u30 ’s avonds tot 21u

Live Eindevent – Surf Night

Het eindevent gaat door in Wenduine (Surfing Elephant). We komen met de hele bende samen voor een surfsessie, gevolgd door dinner en avondprogramma. We overnachten ter plekke en staan de dag erop vroeg op om samen een ochtendritueel te doen. Dan ontbijten we en kan je nog zo lang als je wil nagenieten met ons op het strand!

Selecteer een startdatum/reeks:

Volgende stap

Hoe verloopt het precies?

We doen om de maand een live meeting of ZOOM workshop, telkens om 19u30 ‘s avonds. Dat doen we in groep. Daar tussenin geven we wekelijkse opdrachten en inspiratie mee. Daarnaast krijg je je eigen Accountability Partner die jou dicht opvolgt (en omgekeerd) waarmee je samen door het proces gaat – en wie weet ook erna. We communiceren in de gesloten WhatsApp-groep om elkaar op de hoogte te houden en te motiveren. Alles om ervoor te zorgen dat je doorzet waar je anders zou opgeven, en dat je nieuwe gewoontes effectief inslijt.

We eindigen het traject met een overnachting aan zee. ’s Avonds duiken we het Belgische sop in voor een surfsessie, dan eten we iets aan de gezellige bar van Surfing Elephant in Wenduine. We overnachten daar en ’s morgens doen we allemaal samen een uitgebreid ochtendritueel en bespreking van de ondernemerschallenges. Zalig!

Morning Masters bij Benjamin Ball en Laurens Polfliet: van een game changer gesproken! Zij hielpen me op weg om mijn capaciteit te vergroten. Om groots te durven dromen. Om fitter te starten in je dag en daardoor belangrijke cruciale besluiten te nemen in je leven. Doelen stellen die buiten je comfort zone liggen. En vooral: de dynamiek van de groep! Samen met gelijkgestemden dingen doen waarvan je eerst denkt: “Fuck nee dat kan in niet”. Oh jawel, dat kan je wel. En wie weet kom je de liefde van je leven wel tegen! Eeuwig dankbaar.
– Karen, Founder van Het Metakabinet

 

Merci Laurens & Benjamin, om het vuur in ons aan te steken en ons uit te dagen om het brandend te houden en nog groter te maken! En bedankt aan alle Meesters om jullie vuur te delen want alle die verschillende vuurtjes zorgen ervoor dat het grote vuur nooit uitgaat ❤️🔥🔥🔥🔥

Ewel ja, ik heb vorig jaar aan een mastermind groep meegedaan. Dat begon over ochtendrituelen en is toen volledig uit de hand gelopen. Nu heb ik mega inspirerende doelen voor mijn onderneming en ben ik in actie om het allemaal concreet te maken. Really…Mega dankbaar 🙌!!

– Hans, Founder van The Beach House Ghent

 

Bekende voorbeelden van ochtendroutines

In dit fragment van Benjamins webinar over ochtendroutines ontdek je de ochtendroutines van een aantal bekende mensen, van Tony Robbins tot Barack Obama.