Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

MORNING MASTERS

GETUIGENISSEN

Programma Morning Masters

Wat onze deelnemers zeggen over de Morning Masters

Morning Masters bij YourCoach: van een game changer gesproken! Zij hielpen me op weg om mijn capaciteit te vergroten. Om groots te durven dromen. Om fitter te starten in je dag en daardoor belangrijke cruciale besluiten te nemen in je leven. Doelen stellen die buiten je comfort zone liggen. En vooral: de dynamiek van de groep! Samen met gelijkgestemden dingen doen waarvan je eerst denkt: “Fuck nee dat kan in niet”. Oh jawel, dat kan je wel. En wie weet kom je de liefde van je leven wel tegen! Eeuwig dankbaar.
– Karen
Prachtige herinneringen aan ons traject samen, geen woorden om te omschrijven wat onze ochtendroutine groep voor me betekende… welke impact het had. Dat tegen de muur lopen herken ik, en heb ik na de vorige groep ook nog gedaan. Maar ik vind mijn weg steeds terug naar elementen uit de routine die me terug op mijn pad helpen. Heel waardevol!
– Aranka
Het waren inderdaad zalige maanden die ervoor gezorgd hebben dat mijn ochtend ritueel helemaal verankerd is geraakt en waar ik nog dagelijks de vruchten van pluk. En plus nieuwe vriendschappen, wijze mensen en een perfecte afsluiter. Nog van dat!
– Jochen
Merci iedereen om mij in deze flow te brengen, merci aan iedereen op elkaar vol enthousiasme te guiden en te Challengen, merci om de cadans en change te brengen. Voor mij blijft deze groep en deze Morning Masters mij ook sterk bij als 1 van de belangrijkste onsets of change in mijn leven dit jaar. Voor eeuwig dankbaar!
– Karen
Bij mij is het ondertussen zoiets als mijn bed opmaken, ik doe het zonder na te denken (eindigen met 20 ademhalingen op het koudst). Merci om het vuur in ons aan te steken en ons uit te dagen om het brandend te houden en nog groter te maken! En bedankt aan alle Meesters om jullie vuur te delen want alle die verschillende vuurtjes zorgen ervoor dat het grote vuur nooit uitgaat. Mega dankbaar!
– Hans