Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

COACHKAARTEN ZONDER BLABLA

GEEF VERRASSENDE WENDINGEN AAN JE COACHGESPREKKEN

Koop nu
We zijn heel trots op onze Coachkaarten zonder Blabla! Wij dachten: wat zouden wij willen van een set coachkaarten? We gingen voor veelzijdigheid, diepgang en speelsheid. Met deze coachkaarten geef je verrassende wendingen aan je coachgesprekken, en raak je vlot naar diepere lagen.

52 grote speelkaarten (10cm x 6,6cm) met op de voorkant een afbeelding en richtingaanwijzer, en op de achterkant een prikkelende coachvraag.

Op de ene kant heb je afbeeldingen waarmee je associatief kan werken. De eenvoudige symbolen geven ingangen naar de meest uiteenlopende thema’s. Elke kaart heeft een richtingaanwijzer zodat je er tafelopstellingen mee kan doen.

Op de andere kant staan coachvragen, gebaseerd op de meest gestelde en meest effectieve vragen in onze coachpraktijk. Als je even geen inspiratie hebt als coach (een ‘Oei, En Nu-Moment’), heb je hier ideeën om je gesprek weer op gang te brengen. Of om een extraatje toe te voegen.

Laat je coachee blind een kaart kiezen en de vraag voorlezen. Of een afbeelding selecteren en die gebruiken als element in een opstelling. Om dan op het einde te kijken welke vraag eraan verbonden is.
 

Werken met Coachkaarten zonder Blabla

De Coachkaarten zonder Blabla kan je gebruiken in individuele sessies (bijvoorbeeld coachings of therapie) als in groepssessies (bijvoorbeeld training of teambuilding). Hieronder kan je een demo bekijken van hoe de coachkaarten te gebruiken in een individuele sessie.
 

Online bestellen

Bestel de Coachkaarten via de YourCoach Academy.
Je kan kiezen om ze te laten opsturen of je kan ze zelf afhalen in ons hoofdkantoor te Gent.

Koop nu