COACHEN MET LOGISCHE NIVEAUS

EEN ONMISBARE TOOL VOOR ELK COACHGESPREK

Nu Inschrijven

COACHEN MET LOGISCHE NIVEAUS

EEN ONMISBARE TOOL VOOR ELK COACHGESPREK

Nu Inschrijven

Coachen met Logische Niveaus

In deze online opleiding neemt Tom je mee doorheen zijn favoriete coaching tool. Via talrijke demos, heel wat praktische tips en bijkomende achtergrondinformatie leer je hoe je de Logische Niveaus moeiteloos kunt gebruiken in je coachgesprekken.
Lees Meer...

Coachen met Kernkwadranten

Ontdek hoe jij (nog meer) impact kan hebben in je coachgesprekken met kernkwadranten. Leer via lessen en demonstraties hoe ze in elkaar zitten en welke best practices ervoor zorgen dat ze écht werken.
Lees Meer...

Summer School

Vergroot je kennis en groei tijdens de YourCoach Summer School van 25 tem 30 juli 2021! Je kan kiezen tussen 3 trajecten: Integrale Coaching, NLP Practitioner of Kinder- en Jongerencoach.
Lees Meer...

Kinder- en Jongerencoach

Wil jij kinderen en jongeren begeleiden? In de opleiding Kinder- en Jongerencoach leer jij hoe je het verschil kunt betekenen voor deze boeiende doelgroep. Je leert welke werkvormen je het best gebruikt en hoe je voor versterkende trajecten zorgt. Je duikt in de kinderwereld en het tienerbrein om ze beter te begrijpen en leert moeilijke gesprekken aangaan met ouders.
Lees Meer...

Beginnen met Coachen

Wil jij je eerste stappen zetten als coach? Volg dan deze laagdrempelige én complete online opleiding. Meer dan 5 uren video, oefeningen en demonstraties wijzen jou de weg naar wat professionele coaching inhoudt.
Lees Meer...

Mindfulness voor Coaches

Creëer meer flow en aanwezigheid in je gesprekken als coach, en laat je coachees zelf mindfulness ervaren. Door bewuster in je gesprekken te zitten heb je meer impact met minder moeite. En door je klanten in het hier en nu uit te nodigen, heb je rechtstreekse impact op een hoop patronen waarmee mensen worstelen. Mindfulness is dus een onmisbare vaardigheid voor professionele coaches!
Lees Meer...

Jongeren Leren Leren

Jongeren hebben meer dan ooit begeleiding nodig bij het leren leren maar hoe kan je hen het best helpen? We kijken gedurende twee dagen hoe het puberbrein in elkaar zit, hoe ze te motiveren zijn en welke tools je kunt gebruiken om ze op weg te helpen.
Lees Meer...

Rouw en Verlies

In de Opleiding Rouw en Verlies krijg je kaders en handvaten om in je coachpraktijk om te gaan met dit soort thema's. Je wordt zelfzekerder in het omgaan met rouw en verlies.
Lees Meer...

Morning Masters

De Morning Masters nemen jou mee op een reis van 4 maanden waarin je alle aspecten van (ochtend)routines ontdekt en in groep opbouwt.
Lees Meer...

Train-de-Trainer

In de Train-de-Trainer opleiding ontdek je het nieuwe leren. Voorbij het klassikale top-down verhaal, hoe kan je ervoor zorgen dat leren speels én diepgaand is? Gebaseerd op meer dan 15 jaar ervaring met internationale meesters, methodieken en groepen, leer je hier hoe je krachtig en zelfzeker voor om het even welke groep kan staan. Je leert telkens weer unieke ervaringen creëren met je deelnemers, die ze niet snel vergeten.
Lees Meer...