Ice & Fire op 23 & 24 maart 2024

COACHEN ZONDER BLABLA

DRIEDAAGSE OPLEIDING IN NEDERLAND

Gratis Webinar 11/03/2024 Nu Inschrijven

COACHEN ZONDER BLABLA

DRIEDAAGSE OPLEIDING IN NEDERLAND

Gratis Webinar 11/03/2024 Nu Inschrijven

Coachen zonder blabla

Tijdens deze uitzonderlijke driedaagse in Nederland ga jij praktisch aan de slag met coachen zonder blabla. Je leert het overtollige praten stilleggen, krijgt allerlei creatief-fysieke tools voor je gereedschapskist en leert met minder moeite en meer plezier impactvolle sessies neerzetten.
Lees Meer...

Ice & Fire

Duik in een unieke tweedaagse ervaring met onze "Ice & Fire" opleiding. Tijdens deze intensieve reis ontdek je de kracht van zowel koude als warmte, en hoe deze elementen een diepgaand effect hebben op zowel je fysieke als mentale welzijn. We dagen avontuurlijke zielen uit om hun comfortzone te verlaten en persoonlijke groei, zelfontdekking en empowerment na te streven.
Lees Meer...

Stress & Burn-out Coach

Leer vanuit een Integrale bril kijken naar mensen met stress en/of burn-out. We leren methodes en technieken aan uit de biologie, geneeskunde, relaxatie, coaching, psychologie en opstellingen - alles gecombineerd in één omvattende methode. In deze opleiding ga je vooral praktisch aan de slag en krijg je alle theoretische ondersteuning om professioneel met stress en burn-out om te gaan.
Lees Meer...

Het rouwende lichaam

Werken met iemand in rouw is ook werken met het rouwende lichaam. Het lichaam spreekt en laat zich zien in kleine of grote signalen. In deze workshop zoeken we naar manieren om ook deze ingangspoort te integreren in het werken met rouwenden. We exploreren een aantal vaardigheden om aanraken in verbinding mogelijk en bespreekbaar te maken.
Lees Meer...

Coachen met Logische Niveaus

In deze online opleiding neemt Tom je mee doorheen zijn favoriete coaching tool. Via talrijke demos, heel wat praktische tips en bijkomende achtergrondinformatie leer je hoe je de Logische Niveaus moeiteloos kunt gebruiken in je coachgesprekken.
Lees Meer...

Coachen met Kernkwadranten

Ontdek hoe jij (nog meer) impact kan hebben in je coachgesprekken met kernkwadranten. Leer via lessen en demonstraties hoe ze in elkaar zitten en welke best practices ervoor zorgen dat ze écht werken.
Lees Meer...

Summer School

Vergroot je kennis en groei tijdens de YourCoach Summer School van 10 tem 15 jul 2023! Je kan kiezen tussen 3 trajecten: Integrale Coaching, NLP Practitioner of Kinder- en Jongerencoach.
Lees Meer...

Kinder- en Jongerencoach

Wil jij kinderen en jongeren begeleiden? In de opleiding Kinder- en Jongerencoach leer jij hoe je het verschil kunt betekenen voor deze boeiende doelgroep. Je leert welke werkvormen je het best gebruikt en hoe je voor versterkende trajecten zorgt. Je duikt in de kinderwereld en het tienerbrein om ze beter te begrijpen en leert moeilijke gesprekken aangaan met ouders.
Lees Meer...

Beginnen met Coachen

Wil jij je eerste stappen zetten als coach? Volg dan deze laagdrempelige én complete online opleiding. Meer dan 5 uren video, oefeningen en demonstraties wijzen jou de weg naar wat professionele coaching inhoudt.
Lees Meer...

Rouw en Verlies

In de Opleiding Rouw en Verlies krijg je kaders en handvaten om in je coachpraktijk om te gaan met dit soort thema's. Je wordt zelfzekerder in het omgaan met rouw en verlies.
Lees Meer...