Referenties Coaching

Individuele Coaching Referenties

Teamcoaching Referenties

 

Individuele Coaching

“Wil gewoon nog even zeggen dat de sessie van vrijdag echt wel een serieuze openbaring was. Het frustreerde mij al héél lang dat ik wist dat ik een blinde vlek had en ze maar niet vond ondanks alle jaren van therapieën en begeleidingen. Ik zie ze nu heel duidelijk en helder, zo stom dat ik ze niet eerder zag want ze is eigenlijk gewoon zo simpel. Niet moeilijk dat contact al heel mijn leven zo vermoeiend is voor mij. Je toch wel iets andere aanpak heeft dus nog meer gewerkt dan anders :-). Het is al goed merkbaar in mijn contact met mensen in het algemeen. Sommigen van hen zullen wel niet zo blij zijn met de verandering, maar soit dat is dan de verdere opkuis die nog nodig was :-).”
K. V.
“Benjamin, je hebt me laten inzien dat het belangrijk is om mijn energiepeil in de gaten te blijven houden. De coachsessies waren voor mij een start om de zaken die op me afkomen anders te gaan bekijken. Ik stel me sinds kort de vraag 'wat wil ik' en niet meer 'wat wil de andere'. Ik voel dat deze stretch me sterker maakt.”
Carl D. G.
“Yourcoach is een echte aanrader voor wie een loopbaanbegeleiding op maat nodig heeft! Benjamin kan echt luisteren en door zijn positieve feedback kan ik vooruitgaan en de juiste beslissingen nemen.”
Jezabel R.
“1 sessie met Benjamin heeft de drempel tot ondernemingschap zodanig verlaagd, dat ik nu eindelijk (al is het voorlopig in bijberoep) gestart ben met wat ik graag doe! Soms zit je van te dichtbij op een berg "problemen" te kijken om er nog te durven over stappen.”
Damien B.
Zaakvoerder
“Zeer positieve ervaring. Effectieve en diepgaande coaching zonder het gevoel te hebben dat je bij de psychiater zit. Concrete en duidelijke aanpak. Aanrader!”
Elisabeth D.
“Ik was zeer enthousiast over de ene gedane sessie en zou het dan ook aan iedereen aanraden, wat ik dan ook heb gedaan.”
Ludwig D.
Regisseur
“Tom stelde concrete vragen om door te dringen tot de kern van het probleem waar ik mee worstelde. Hij hield me ook figuurlijke spiegels voor zodat ik ook meer inzicht kreeg in mijn eigen handelen en zelf stappen kon zetten om daar iets aan te doen. Op deze manier loste het probleem zich op en ervaar ik nu ook minder stress tijdens het werken.”
Nancy
“Coaching bij YourCoach is effectief. Als ik een knoop moet doorhakken over iets waar ik blijf over piekeren, gebruik ik een techniek die ik van Tom leerde. Het enthousiasme van zijn coaching is opvallend. De gebruikte NLP-technieken zijn ook een meerwaarde.”
Ronny V.
Vertegenwoordiger
“Je gaat op een totaal andere manier naar je eigen problematiek kijken. Inzichten die je nooit eerder maakte worden bovengehaald en daarnaast mag ik wel zeggen dat het me heel wat stof heeft gegeven om zelf mee aan de slag te gaan.”
Kevin
Logistiek bediende
“Een wending in je carrière is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Dankzij de coaching kon ik een aantal opties uitsluiten en me richten op mijn nieuwe focus. Een aanrader voor al wie op zoek is...”
Griet A.
Zaakvoerder
“Het is goed om eens een externe reflectie te hebben op je situatie. Door de oefeningen moet je nadenken over zaken die je voor je uit blijft schuiven. Het zit hem echter vaak in de details en deze ken je pas als je er energie in stopt.”
Eric P.
Manager
“De eerste sessie was vrij direkt qua analyse en ik stond versteld hoe snel iemand tot de kern van de zaak kwam.
Die analyse was to the point en diende niet meer te worden 'gefinetuned', dit gaf me inzichten in mezelf - dingen die ik uit mezelf niet kon verwoorden werden nà anderhalf uur door een 'wildvreemde' tot op het bot gefileerd. Ik vond dit verbijsterend - én (vóoral) positief. Tom heeft me laten inzien dat ik zélf een grens moest overschrijden. De sessie bracht me inzicht, positivisme om een kern in mezelf te ontsluiten.
No ice-olation - let's go let's go let's go!”
Sam L.
Verkoper
“Enkele jaren terug kwam ik op het spoor van Yourcoach. Aanvankelijk was het eerder een persoonlijke ontdekking. Ik wilde mezelf even testen en kijken hoe zo'n coaching verliep... benieuwd wat ik er zou uit leren. De sessie was erg geslaagd: ik had na één sessie al een heel stappenplan uitgewerkt voor de maanden erna; een persoonlijke doelstelling dus.

En het moet gezegd: het heeft me toen een nieuwe 'input' gegeven. Ik kon enkele zaken beter uitstippelen. Meer dan een jaar later heb ik dan ook terug aangeklopt bij Yourcoach. Dit keer was de insteek vooral professioneel. Er moest iets gaan veranderen, alleen miste ik 'iets'.

Ik wilde mijn zaak een nieuwe wending geven, maar liep verloren in een teveel aan ingevingen. Er diende zich een nieuw plan aan – of beter enkele zakelijke ideeën.

Mijn geplande heroriëntering werd na enkele coachsessies beter gestructureerd. Door het enthousiasme en de professionaliteit van mijn coach heb ik een realistisch, helder plan kunnen opstellen en vooral ook waarmaken.

Het resultaat: mijn zaak heeft meer 'élan' gekregen en ik sta een stuk sterker in mijn schoenen. De werkwijze van YourCoach heeft me echt geholpen om vlot door deze periode heen te bewegen.

Systematisch kreeg alles vorm en werd er gefilterd in mijn 'kluwen van ingevingen'. Zodoende heb ik meer energie om aan de klanten door te geven en komt het geheel ook professioneel over. ONE maakt voortaan écht elk eentje uniek! Oprechte dank aan 'My Coach Benjamin'!”
Kurt De Munter
Zaakvoerder
“Coaching heeft me op een compleet andere denkpiste gebracht! Ik heb geleerd de zaken niet al te snel negatief te omkaderen.”
L.
“Ik heb een hele transformatie meegemaakt. Ik gebruik mijn anker nog dagelijks en sta eindelijk weer recht in het leven.”
S.
“Alles op een rijtje zetten: dat is precíes wat ik nodig had. Deels zelfs onbewust. Gewoon stap voor stap, van die meest evidente vraag tot die uiterst lastige doch eenvoudige. Zo natuurlijk voelde het aan dat ik me moeiteloos liet meeleiden... en dat loonde. Snel! Schrappen op dat verlanglijstje en er gewoon nieuwe op plaatsen, wat een fenomenaal krachtig gevoel.”
E.
“Eén van de dingen die ik bij Benjamin geleerd heb is dat na je doel meteen de beschouwing volgt in welke mate het realistisch is, wat je opties zijn en dan uiteindelijk of je de prijs wilt betalen ervoor. Hij heeft veel oog voor welk soort coaching je nodig hebt als cliënt, en durft het zelfs aan feedback te vragen over zijn eigen coaching. In conclusie: je krijgt op korte termijn meer helderheid in wat je zelf wilt (of misschien accurater: hoe je zelf bent) en wat dat betekent voor je.”
J.

Teamcoaching

E-MorrowDe Brusselse Welzijns- en gezondheidsRaad (BWR)

De Brusselse Welzijns- en gezondheidsRaad heeft de laatste jaren verschillende personeelswissels meegemaakt. In het inspirerende domein Coloma van Sint-Pieters-leeuw brachten we de verschillende teamleden terug samen rond één gemeenschappelijke missie en visie. Het resultaat: een lijst met concrete actiepunten en een verfrissende start voor een nieuw élan.

www.bwr.be

E-MorrowE-Morrow

Het energiebedrijf E-Morrow maakte op het ogenblik dat wij met hen samenwerkten een explosieve groei mee. Het team was bijzonder jong, en daardoor liepen bepaalde dingen niet zo vlot als ze konden. Daar stond dan weer hun tomeloze enthousiasme tegenover. Samen met de bedrijfsleider begeleidden we het team bij de ontdekking van elkaars persoonlijkheid. We leerden hen ook bepaalde communicatietechnieken aan, en sloten af met een bespreking van de verbeterpunten en het opstellen van een concreet actieplan.

www.e-morrow.be

Merck SeronoMerck Serono

We verzorgden een teambuilding op het prachtige domein van de Laro, te Meerle (vlakbij Breda). Het programma was erop gericht de overgang van individueel naar collectief te maken. De materie ging van individuele voorstelling over het vaststellen van de verschillende persoonlijkheden tot het creëren van een groepsproces waar iedereen bij betrokken was. Een onvergetelijke dag!

www.merck.be

cvo kispcvo kisp

Voor de leraars-van-leraars van CVO KISP te Gent verzorgden we een interactieve opleiding over time management en efficiënt vergaderen. Deze mensen hebben het sowieso heel druk, en de vele en vooral langdurige vergaderingen creëerden een bijna onhoudbare druk.

We begonnen met een bespreking van verschillende persoonlijkheidstypes en hoe die op elkaar reageren, waardoor de vertragende mechanismen van een vergadering duidelijk werden. In het tweede deel van de opleiding gaven we praktische technieken voor time management mee.

Tenslotte bedacht en stemde de groep collectief en op slechts één uur tijd een nieuwe manier van vergaderen. Een bijzonder resultaat voor een groep waar beslissingen normaal heel moeilijk te nemen zijn!

"Ik heb heel wat lovende reacties gehoord van onze collega's! Dus jij bent bedankt.

Na de examens (begin februari) zullen we starten met het vergaderen op donderdag. Iedereen is zeer enthousiast hierover, dus we zullen dit ook 'officieel' vastleggen. Op het einde van het schooljaar kunnen we het dan evalueren."

www.kisp.be

PWA Eke-NazarethPWA Eke-Nazareth

YourCoach leidde de PWA'ers van Eke-Nazareth op om assertiever te kunnen reageren. Daartoe overliepen we verschillende theorieën over zelfbewustzijn en posities die men kan aannemen ten opzichte van bepaalde situaties. Door theorie te combineren met praktische oefeningen kregen de deelnemers een inzicht in hun persoonlijke manier van reageren, evenals die van een ander. Daarnaast werden alternatieven aangereikt voor situaties uit het leven van de deelnemers, die onmiddellijk ingeoefend werden.

www.pwa-gent-eeklo.be

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!