Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

YOURCOACH CAFE

DONDERDAG 23 MEI 2024

Online Inschrijven via de YourCoach Academy

ADHD: Meer dan een label
Een workshop voor inzicht

Sylvie Overfeldt

In deze intensieve workshop wordt een helder overzicht geboden van wat ADHD inhoudt, gericht op iedereen die zich wil verdiepen in deze complexe aandoening. Deelnemers zullen de facetten van ADHD verkennen, inclusief de oorzaken, DSM-V-symptomen, en de specifieke uitdagingen die het met zich meebrengt. Het doel is om praktische inzichten en strategieën te delen die niet alleen waardevol zijn voor coaches, maar voor iedereen die geïnteresseerd is in het ondersteunen en begrijpen van volwassenen met ADHD.

De sessie belooft een dynamische interactie waarbij verschillende aspecten van ADHD worden belicht. Van het herkennen van symptomen tot het motiveren en ondersteunen van personen met ADHD in hun dagelijks leven. De workshop omvat real-life casestudies die theorie en praktijk verbinden, en biedt een platform voor de deelnemers om essentiële inzichten te verwerven en toe te passen.

Over Sylvie Overfeldt

Sylvie Overfeldt is afgestudeerd met een Master in Bestuurswetenschappen en een Master in Europees Recht. Met een uitgebreide ervaring van bijna twintig jaar in de privésector, heeft zij in 2012 een significante carrièrewending gemaakt. Na een intensieve opleiding van drie jaar, heeft zij zich gevestigd als professioneel coach en de organisatie “Art of Life Coaching” opgericht. Oorspronkelijk gestart als een allround coachingpraktijk, heeft “Art of Life Coaching” zich later gespecialiseerd in ADHD-coaching voor volwassenen. Deze specialisatie is voortgekomen uit Sylvies persoonlijke ervaring als iemand met ADHD en de herkenning van het beperkte aanbod van begeleiding en ondersteuning voor volwassenen met ADHD in België. Sylvie is een professioneel lid van ADHD Europe en actief lid van The World Federation of ADHD.