Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

ASSERTIEF LEREN ZIJN EN DURVEN STRALEN

GRATIS WEBINAR

Hoe kan je beter opkomen voor jezelf én verbinden houden met de ander?

Mis je soms dat gevoel van zelfverzekerdheid, het gevoel van stralen als je voor een groep staat of je mening deelt tijdens een vergadering?

Merk je dat je moeite hebt om je grenzen te stellen, vooral met dominante figuren zoals een opdringerige (schoon)moeder of collega?

Of worstel je misschien met het tegenovergestelde, te snel je gedachten uiten, wat leidt tot spijt achteraf?

Meld je aan voor de gratis webinar op 25 maart 2024

De webinar begint om 19:00u en zal 1 uur duren.

In deze workshop zal Aranka je in 1 uur op een innerlijke reis naar meer assertiviteit begeleiden. Het gaat niet alleen om gedrag, maar ook om onze interne houding en overtuigingen. Ontdek wat je over jezelf en anderen gelooft, en hoe je je angsten en innerlijke criticus aanpakt.

Wat zou assertief zijn voor jou kunnen betekenen?

Stel je voor dat je je vrij voelt om je mening te delen, je grenzen assertief aan te geven en zelfverzekerd voor een groep te staan. Via dynamische oefeningen en typische YourCoach methodieken zoals tekenen, opstellingen en visualisaties, zal je onderzoeken wie je bent en wie je wilt zijn in verschillende situaties. Assertiever worden is een proces en deze workshop is ontworpen om je te begeleiden op die reis, niet alleen met je hoofd, maar met je hele lichaam.

Dus ben je klaar om te beginnen met stralen? Deze workshop zal je op weg helpen met inzichten en oefeningen waarmee je zelf achteraf verder kunt gaan.

Over Aranka Pieters

Aranka is bevlogen door leiderschap, zelfmanagement en persoonlijke groei. Als leidinggevende liggen haar voornaamste ervaringen in customer service en sales. Ze legde een ambitieus parcours af tot middenkader. Na meer dan 10 jaar verliet zij in 2020 haar werkgever om haar talenten zelfstandig in te zetten als trainer en coach.

Haar motto: “While you’re trembling, that’s when the magic happens”. Om groei te faciliteren vindt zij het belangrijk om een veilige omgeving te scheppen en kwetsbaarheid aan te moedigen door zelf het voorbeeld te geven. Ze is mensgericht en gelooft sterk in goedheid van het individu en kracht van een groep.