Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

SYSTEMISCH COACHEN

GETUIGENISSEN

Programma Systemisch Coachen

Wat onze deelnemers zeggen over de Opleiding Systemisch Coachen

Bij evaluatie van deze opleiding waren wij met een groep deelnemers het erover eens: een traject dat zo voedzaam en verrijkend is dat eigenlijk voort moet duren en geen einde mag kennen.
– Lynn D.
Op dag 1 had ik het gevoel dat ik helemaal van nul diende te herbeginnen. Maar dankzij Benjamin zijn toegankelijke en uitnodigende stijl werd ik snel een nieuwe versie van mezelf.
– Emily R.
Benjamin neemt je mee op een intensieve en uitdagende tocht. Mooie combinatie van theoretische onderbouw maar vooral ook praktische toepassingen. Je wordt ondersteund, uitgedaagd en aangemoedigd. Kortom: je groeit als coach door te doen.
– Peter W.
Leren vanuit een luchtige aanpak en vertrouwen dat wat komen moet er zal komen eerder dan vanuit specifieke doelen: brengt veel comfort en plezier.
– Maud V.
Deze opleiding is een fantastische aanvulling op andere coachtechnieken. Het maakt van coaching een krachtig instrument.
– Ines B.
Deze opleiding geeft een extra dimensie aan coaching. Uit het hoofd, in het lijf, vertrouwen op wat er komt.
– Karen R.
Bij systemisch coachen wordt er iets geopend waarvan ik nu al voel dat het nog lang gaat nazinderen. Ook minder doen en méér toelaten (om dat te begrijpen dien je de opleiding te volgen).
– Saskia D., Creatief Director
Heel sterke opleiding. Mooie combi theorie en veel oefenen. Principes worden helder overgebracht en meteen toegepast. Aanrader!
– Tim D.
Goeie balans tussen theorie en oefenen. Ook de cursusbegeleiding is coachend: bemoedigend, ondersteunend en corrigerend waar nodig. Het was vooral ook plezant. Een mooie toevoeging aan mijn toolbox als coach en trainer.
– Wieneke C., Coach en Trainer
Next level coaching voor ervaren coaches.
– Ida V., Coach en zaakvoerder
Sterke opleiding die veel inzichten geeft.
– Sheila V., Area manager
Pittig, uitdagend en verbindend. Ik neem mee: een lach en een traan. Aanbevolen als je op zoek bent naar meer, dieper en verder.
– Bie
Iedereen leert hier! Ervaren coach of groentje en dat vind ik juist zo fantastisch. Een krachtige 6 dagen onderdompeling in de wereld van het systemische.
– Chantal
Zeer praktisch, veel oefenen, niet te veel theorie/blabla. Ook leuk om een echte klant te coachen op laatste dag. In kleine groep – zeer interactief, veilig, tof.
– Ilse, Zaakvoerder
Deze opleiding en ervaring verdiept de kennis over het coachen en ik heb geleerd om ze praktisch in coaching toe te passen. Ideale tools om aar de diepere lagen te gaan.
– L. O.
Praktisch, doen, informatief en theoretisch onderbouwd, maar vooral veel oefenen. Eye opener, must voor iedere coach.
– Nina
Dit is een opleiding die je meeneemt naar diepere lagen. Vaak confronterend maar vooral louterend en helend.
– Nancy, Coach
Een opleiding die (door) werkt, ik kwam mijn coachingsvaardigheden aanscherpen en werd toch weer – onverwacht – geconfronteerd met mijn eigen. Helend. Het werk is nooit gedaan en misschien is dat nog het grootste geschenk.
– Joke V., Coach
Zeer interactief, zeer persoonlijk, je moet zelf meewerken en daardoor krijg je veel persoonlijk inzicht en voel je het echt. DOEN, TOEPASSEN.
– Isabelle H.
De aanvulling aan de coachopleiding die ik zocht en verwachtte. Mijn verwachtingen werden volledig ingelost. Een unieke, extra dimensie aan het arsenaal van coachingtools om op de juiste manier de klant in beweging te brengen.
– Wesley B.
Deze opleiding gunt je een andere kijk op mensen en gedragingen in organisaties waarbij je, met schijnbaar minieme ingrepen, terug beweging kunt brengen in (reeds lang) verstarde situaties. Deze kennis zou een must moeten zijn voor elke coach, het is een bewustwording van de ongeschreven regels die in een bedrijf gelden, of je dat nu wilt of niet. Proficiat Benjamin!
– Cathy D., Communicatie Adviseur
Systemisch coachen is iets wat je in je vingers moet hebben en dat is precies wat deze opleiding je bijbrengt. De theorie wordt bondig aangebracht, de nadruk ligt op doen, proberen leren.
– Bart G.
No nonse aanpak, het mag vooruit gaan en kwaliteit komt altijd op de eerste plaats.
– Petra N., Coach
Deze Opleiding is bijzonder verrijkend op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Verrassende en boeiende processen die concreet herkenbaar en toepasbaar zijn van privé-situaties tot bedrijfssituaties. Helder! Sensitief, diepgaand én met humor werd de Master Class gegeven, in sfeer van respect en vertrouwen. Top!
– Hugo V.
Superopleiding! Deze opleiding is na de Integrale Coaching Professional de aansluiter om meer gericht en vanuit systemische hoek te coachen. Je krijgt er inzichten in zowel je eigen patronen en functioneren, als in de gedragingen en motivaties van anderen. Een inzicht in de patronen waar je door het dagelijks leven misschien niet meer bij stilstaat en maken dat je soms ergens vast zit.
– Ingrid B.
Veel verschillende mogelijkheden om aan systemisch coachen te doen. Veel oefenen, gestructureerde opbouw.
– Goedele, HR Consultant
Ongelooflijke opleiding. Op 6 dagen is mijn blik op de wereld, de anderen en op mijzelf aangescherpt en verrijkt met verfrissende inzichten. De theoretische onderbouw is ijzersterk en de oefeningen zijn meteen toepasbaar. Benjamin dankjewel voor je warme begeleiding van deze fascinerende reis.
– Joke V., Learning Expert & Coach