Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

SYSTEMISCH COACHEN MET PAARDEN

GETUIGENISSEN

Wat onze deelnemers zeggen over Systemisch Coachen met paarden

Het was gewoon magisch. Ongelooflijke inzichten gemaakt. Wat een geweldig team –Benjamin & Oliver- samen met de paarden. Ik ben echt blij dat ik deze opleiding gevolgd heb. Veel veel beter dan verwacht en mijn verwachtingen waren al redelijk hoog.
– Hilde S.
Eerst ongeloof als je gewoon staat te kijken, maar als je deel uitmaakt van het systeem word je gewoon meegezogen. Zeer leerrijk!
– Heidi N.
Systemisch coachen is intens en geeft diepe inzichten. Paarden geven voor mij heel mooie meerwaarde.
– Ingrid S., Zaakvoerder
Het is een zinvolle ervaring die je zal verrassen. De paarden brengen je in het hier en nu. De coaches begeleiden je om verschillende perspectieven in te nemen. Zonder oordeel voorafgaand valt alles op zijn plaats.
– B. R.
Aanbrengen van een case, zonder veel blabla, maar echt doorvoelen, erin staan en dan verder werken zonder te zoeken naar antwoorden.
– Cinthy B.
Krachtige manier om boodschappen te vertalen op een duidelijke manier. Ervaring met het werken met het paard is prachtig om te zien. Pakkend! Emotionele dag.
– Siegfried
De drempel is laag om over jezelf iets kwijt te kunnen, om inzicht te verwerven hoef je niet je hele verhaal te delen. Mijn inleving in de energie van anderen is groot en wordt hierbij bevestigd. Aanbeveling om te kunnen loskomen uit datgene dat je vasthoudt dieper te leven.
– Barbe
Iedereen is welkom en je bent welkom met alles. Zeer mooie, krachtige en waardevolle dag zowel met de coaches als met de paarden.
– Kurt
Zeer boeiend! Ik kom zeker nog terug. Mooie verbondenheid zonder blabla.
– Leen V.
Deze opleiding biedt nieuwe inzichten, een andere kijk op een heel eenvoudige manier. Paarden zijn geweldige tools om te coachen omdat zij enkel voelen en niet denken, niet beïnvloed worden.
– F. B.
De opleiding was verhelderend, met een leuke energie en gevarieerde groep mensen die allen hebben deelgenomen en hebben bijgedragen aan een unieke ervaring.
– Zoë P.