Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

SUMMER SCHOOL GETUIGENISSEN

NLP PRACTITIONER

Programma Summer School

Wat onze deelnemers zeggen over de Summer School
NLP Practitioner

Verrassend, leerrijk, diepgaand, professioneel aangepakt, genieten, ontspannen. Goede lessen is een goede omkadering om volledig ondergedompeld te worden in de leerstof.
– L. P.
Tom neemt je op zijn warme en energieke manier mee op een reis door de verschillende NLP technieken. Een pad waarop je niet enkel leert wat NLP inhoudt maar ook meer te weten komt over jezelf. Een absolute aanrader voor iedereen die met meer impact wil communiceren.
– Aranka P., Zaakvoerder
Een belevenis voor alle zintuigen. Van denken naar voelen. Door theorie en oefening, de feedback en de openheid van de deelnemers kan je op korte tijd grote groeistappen zetten.
– Davinia L., Manager
Een opleiding die iedereen kan volgen; het biedt ongelooflijk veel inspiratie om volgende stappen in je leven te zetten. De kwaliteit, de opbouw van de training en de super aanstekelijke energie van de trainer. Heerlijke ervaring.
– Marjolein R., Vrouwencoach
Een fantastisch, soms magische ervaring. Tom is een zeer prikkelende trainer die je met een natuurlijk rust begeleidt en laat ontdekken. Elk detail is uitgewerkt en brengt een meerwaarde aan je beleving en persoonlijke groei.
– Ann M., Groei en jongerencoach
Zeer praktisch gericht, met duidelijke structuur en toepasbare technieken, inspirerend. Je komt uit met een heel nieuwe krachtgevende perspectie op het leven en je hebt enorm zin om voller te leren en te dromen.
– P. L.
Warme sfeer, warme, open, mensen die niet oordelen. Top trainer, super positief, onvergetelijke ervaring! Leuke avondactiviteiten. Nog nooit zo goed opgelet. Super interessant!
– Mathieu
Top, zowel inhoudelijk als Tom als trainer. De overnachtingen, avondprogramma en kracht van de groep in die momenten zijn goud waard.
– Jonas V.
Deze opleiding is transformerend en legt bovendien uit wat nodig is om iets of iemand te transformeren. Pure magie, maar op mensenmaat. Een must voor elke coach of persoon die werkt met mensen. De zomereditie is uniek. Blijven slapen en met alles meedoen verrijkt de cursus. Daardoor wordt de ervaring onvergetelijk.
– Filip D.
De opleiding heeft me geholpen om een grote blokkade die ikzelf heb uitgebouwd los te laten en om te zetten in daadkracht. Ik leerde een heldere doelstelling te formuleren en ze haalbaar te maken door op te splitsen in kleine(re) stappen. Heel veel ruimte voor eigen inbreng, heel respectvolle en open setting. Ik voelde me vrij en veilig om mezelf te zijn.
– Marisa T., Communicatie Manager
Deze opleiding is de krachtigste opleiding die ik tot nu toe heb gevolgd. Een aanrader voor iedereen die aan de slag wil gaan met eigen beperkingen.
– Fanny B., Opleider, Begeleider
Op zoek naar jezelf? Op zoek naar de juiste tools om jouw wereld mooier te maken voor jezelf en voor anderen? Nieuwsgierig naar de kracht van het vrije kind in jezelf. Een adres! Summerschool NLP.
– Els D.
Hands-on, gericht op actie, jezelf in beweging brengen en niet meer focussen op iets niet doen. De NLP Summer School leerde me om weerstand te omarmen tijdens de opleiding, want hier start pas je interne groei.
– Philippe H.