Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

SUMMER SCHOOL GETUIGENISSEN

KINDER- EN JONGERENCOACH

Programma Summer School

Wat onze deelnemers zeggen over de Summer School
Kinder- en Jongerencoach

Er wordt op een heel unieke manier lesgegeven. Je gaat na de opleiding zoveel rijker naar buiten en er is zelfs heel veel smaak naar meer, naar nog. Echt boeiende lesse, echt genieten, niets saai, de tijd vliegt voorbij en elk moment leer je zoveel bij.
– Isabelle D., Kleuterjuf
Catherine ademt coaching en Linde vult haar aan en voelt heel goed waar ze moet bijspringen. Deze opleiding is een absolute aanrader. De inhoud is degelijk en bevredigend. De oefeningen uitproberen maakt je rijker. Het coachbad is een unieke en bijzonder ervaring. Heerlijk nagenieten en verder op weg gaan.
– Valerie V., Leerkracht
Zeer verrijkend en grensverleggend als groei voor jezelf. Ik verlaat deze cursus met een heel dankbaar hart.
– Sonia, Leerkracht
De openheid, het enthousiasme, de zorgzaamheid iedere dag opnieuw. Ik heb zoveel bijgeleerd, zoveel nieuwe inzichten. Ik heb maar 1 woord: WAUW! Ik ben jullie zo dankbaar.
– Ilke D., Leraar en leerlingenbegeleider
Een veilige omgeving (dankzij Catherine en Linde) om zelf te groeien. De omgeving en het samenzijn tijdens de hele week zijn een grote meerwaarde.
– Ilse V.
Het was zeer leerrijk, je krijgt veel nieuwe inzichten. Veel afwisseling en goede thema’s. Fantastische coaches, prachtige locaties! Zoveel evolutie op 1 week, een unieke ervaring.
– Boni D.
Deze opleiding zit bomvol tools, die je in alle veiligheid gaat uitproberen en oefenen. Catherine zorgt voor rust, warmte en vertrouwen. Daarbovenop durft ze zich blootstellen, wat ik enorm apprecieer. Mijn zelfvertrouwen heeft een boost gekregen op professioneel vlak.
– Elien D.
Dit is een topcursus, warme lesgever(s) die weten waarover ze praten, die voelen waarover ze praten en die authentiek durven en kunnen opstellen. Heel praktijkgericht, met ingangspunten om andere methodes te verkennen. Een mooie wandeling.
– Josephien, Coach in spe, leerkracht
Heel veelzijdig, brede opleiding (veel invalshoeken), met veel inspiratie aan werkvormen en veel oefenkansen in een veilige setting. Direct inzetbaar zowel op school als in de coachpraktijk. Heerlijk die natuur rondom, grote lichte zaal. Veel materiaal om in te snuffelen, ideëen voor meer. Warme lesgevers, met heerlijke humor, veel voorbeelden uit de praktijk.
– E. M.
De opleiding opent je blik: coachingtechnieken voor kinderen, ouders en jongeren zijn anders dan die voor volwassenen. Je leert door te doen; Catherine deelt haar ervaring en past lessen en technieken aan volgens input van de groep. Veilig, leerrijk, mooi.
– Lotje D.
Het was een verrassing, zoveel geleerd, zo gegroeid. Heel boeiend. Mooie verbinding met de groep. De dagen vlogen voorbij. Een bron van informatie die direct praktisch bruikbaar is.
– Katia D.
Je leert door alles zelf te ervaren, maar ook door jezelf (opnieuw) te ervaren. Het is bijzonder om te zien wat de oefeningen kunnen teweeg brengen en hoe ze van betekenis zijn. Voelen is life.
– Katlijne
Catherine en Linde geven de opleiding op een heel authentieke, veilige en verbindende manier. De nadruk ligt op oefenen en minder op theorie, wat het verschil maakt om met meer overtuiging en kracht de oefening mee te nemen in de praktijk. Je krijgt heel veel zaadjes mee om deze te laten groeien, waar je je eigen toets aan kan geven.
– Sandra, Loopbaancoach
Deze opleiding is volledig. De inhoud van de opleiding, de oefeningen worden goed uitgelegd en er is steeds voldoende tijd om ze in te oefenen. Inspirerende trainers, gelijkgestemde deelnemers, authentieke opleiding.
– Heidi