Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

SUMMER SCHOOL GETUIGENISSEN

INTEGRALE COACHING ESSENTIALS

Programma Summer School

Wat onze deelnemers zeggen over de Summer School
Integrale Coaching Essentials

Dit is waarschijnlijk de beste opleiding die ik ooit volgde: voor mij was het er boenk op. Ik neem heel veel mee als coach én als mens. De oefeningen waren super: echte praktijk.
– Guy D., Team Leader/Trainer
Ik vertel nu al aan anderen dat deze opleiding ‘transformeert’: er gebeurt iets. De opleiding is een sleutel in een persoonlijk transformatieproces. Ik heb hem nu al aan anderen aanbevolen: elkeen kan hieruit leren.
– Filip D., Lid directiecomité
Zeer leerrijk, verruimend, inzichtelijk, positief confronterend. Blij deze cursus gevolgd te hebben en hem bij yourcoach gevolgd te hebben! De basis moet goed zijn om te kunnen verder bouwen, die heb ik hier gevonden.
– Thiery C., Zaakvoerder
Zeer krachtige opleiding, waarbij je werkt aan coach worden, maar ook aan jezelf werkt. Benjamin is een gedreven en inspirerende lesgever, die letterlijk coaching ademt. Heel blij dat ik deze stap kan zetten, want het zal me veel richting geven in welke persoon en coach ik wil zijn!
– Jo V.
Super opleiding! Enthousiast, no-nonsense, to the point, diverse werkvormen die het afwisselend en boeiend houden. Opbouw: uitmuntend. Inhoudelijk: werkbare vormen die snel resultaat hebben.
– Inge D., Zelfstandige
Summer School is een warme aanbeveling om maximale impact te ervaren.
– Elke C., Trainer/coach
Meest zalige life changing opleiding die ik ooit gedaan heb. Ik heb geleerd hoe je met de meest zuivere vragen het meeste resultaat bereikt.
– Jessica
Zelf al wil je niet gaan coachen is deze opleiding toch een mooi en levensveranderend cadeau. Ik raad jullie aan voor de eenvoudige manier, dynamische en lichaamsgerichte manier van het brengen van coaching. Met voldoende ruimte om al te oefenen onder begeleiding. Je krijgt zeer veel feedback.
– Suzanne V., HR
De opleiding was fantastisch. Ik ben onder de indruk van hoe krachtig coaching is. Aan te bevelen voor de ontwikkeling die je als mens ondergaat, de sfeer, de groep gelijkgezinden.
– Luc P.
Ik vond het een heel intensieve en leerrijke opleiding. Veel opgestoken in weinig tijd. Ik vond het ook super dat we het in één volle week konden doen. Ik ga zeker de Pro-opleiding ook volgen.
– Katelijne V.
Een totaalconcept, absolute plus! Zeer mooie locatie. Gedreven, vriendelijk en down to earth opleiders, professionals!
– R. T.
Een warm en sfeervol bad waar je leert om jezelf open te stellen en hoe je vanuit je eigen ervaringen anderen op termijn kan helpen. Hands-on, body-on training die een totaalpakket aanbiedt. Ik ben een grote fan van Benjamin zijn stijl van lesgeven/coachen en muziek!
– Evelyne D., Creatieve coach in wording
Ik vond het een heel nuttige opleiding, fantastisch dat we direct mochten beginnen oefenen. Stukje per stukje ipv theorie te krijgen zonder meer. Ook de theorie was al ineens heel praktisch gebracht, zodat het direct toepasbaar werd. Echt wel een manier van lesgeven die werkt voor mij, bedankt!
– Elise B.
Perfecte fundamentals op een doe-manier. Niet teveel theorie, wel de essentie. Wat je als startende coach op 1 week al heel ver brengt en als ervaren coach je fundamentals aanscherpt.
– Laurens P., Coach
Beantwoord perfect aan mijn nood: meer holistische aanpak. Essentials zijn ook al voldoende om aan de slag te gaan, is volledig als aanbod. De manier waarop de YourCoach staff met mekaar omgaan creëert een aparte energie. Die energie maakt ook dat ik het aanbod en de aanpak als erg doorleefd ervaar. Jullie verkopen niet enkel een dienst, maar verspreiden ook een boodschap.
– Inge V., Agile Organisation Coach
Een zeer kwalitatieve opleiding met focus op actie en praktijk. Een totaalervaring die je helpt in het begeleiden van mensen maar die ook de ruimte geeft voor introspectie en persoonlijke ontwikkeling. Gedreven trainers met een hart en passie voor mensen.
– Frédéric V., Director
Een superfijne ervaring. De overnachtingen maakten het verhaal helemaal af. Hierdoor is er geen afleiding en word je helemaal ondergedompeld in het coachingverhaal.
– Inge V.
De ideale combinatie van een stevig basispakket en de lijfelijke werkvormen met voldoende oefenmomenten en sterke live-demo’s + goede opbouw.
– Annick S., Change Coach
De opleiding wordt zeer pragmatisch gegeven met een perfecte balans van uiteenzetting en oefenen. Het is niet alleen opeenvolgende lesdagen maar daarnaast een pad dat je als individu bewandelt met de steun van de directe omgeving.
– Sandra R.
Dynamisch, gevarieerd, heel veel kans om te oefenen. Goede feedback, super groepsgeest, prima technieken, met veel enthousiasme gebracht. Ideaal seminariecentrum, natuur, lekker eten.
– Wim A.
De Essentials is een prachtige cocktail voor iedereen die het fundament van het coachen wil leren, voelen, zien, ervaren en integreren. Alles klopt! My gift to me.
– Edwin D., Hoofdredacteur
Met de Summerschool krijg je nog meer waarde voor je geld. Je gaat dieper en verder door aanwezig te blijven.
– Maaike L.
Het tempo en opbouw van de training voelden heel goed. We leerden enorm veel in korte tijd en zowel tijdens als buiten de lessen voelde ik me in beweging gezet. Leren binnen een grote groep was heel waardevol door de diversiteit en challenge. Ik heb het gevoel dat het nog veel zal groeien maar ook dat ik het diep geïnternaliseerd heb.
– An M., Senior Project Management
Win-win-win: enorme boost voor coaching skills en persoonlijke groei, het residentiële creëert ook veel heel waardevolle momenten buiten de training zelf.
– Iris R., Coach/Consultant
Een heel leerrijk traject op een prachtige locatie. Goede wissel tussen theorie en praktijk. Voldoende feedback gekregen. Ik heb niet alleen mezelf, maar ook anderen zien groeien, dankzij onze trainers.
– Cindy W.
Niet de ‘klassieke’ coaching opleiding, maar een eigenwijze aanpak die werkt. Goeie afwisseling theorie/praktijk, boeiend gebracht met de nodige dosis humor. Zelfs na dag 1 kan je reeds aan de slag met de vele tips.
– A. P.
Heel diepgaand traject waarbij het groeiproces als coach enorm snel gaat. No nonsense en menselijk gebracht. Mooie balans tussen theorie en oefenen. De kracht van deze opleiding zit in het vele oefenen en de grote aandacht die geschonken wordt aan feedback.
– Hanne B.
Deze opleiding is zoveel meer dan alleen maar een opleiding! De 6 dagen na mekaar is enorm intens – op een bepaald moment zelf heftig. En toch is het een echte aanrader voor wie zich helemaal wil onderdompelen in wat aangeboden wordt.
– Linde S.
Diepgaand en authentiek gebracht met humor en veel liefde.
– Aranka P., Zaakvoerder
Deze training is een prachtig cadeau voor mezelf. Ik ben gegroeid als coach en als mens. Ik heb ‘mezelf’ cadeau gekregen. Bedankt Benjamin. Bedankt voor je professionaliteit en je warmte.
– Kristel L.
Op en top training voor basis coaching. Heel veel ruimte om te oefenen/trainen waarbij het theoretisch kader voldoende is. Smaakt naar meer voor dit alles, inschrijving Professional reeds in orde. Energetisch en intuïtief net zoals aangegeven wordt op hun site.
– Isabel S., Bestuurder/Eigenaar
Groeibevorderend net daar waar het wringt. Bedankt voor de liefde waarmee je het doet gebeuren Benjamin!
– Marianne V.
Geen alledaagse coaching-opleiding. Diepgang, ondergaan en beleven.
– Stefanie N.
Wat een prachtige week. De persoonlijke inzichten die je krijgt in combinatie met oefenen van de theorie zijn geweldig!
– Jeroen L.
Deze opleiding was in 1 woord FANTASTISCH. Jullie zijn zo professioneel en tegelijk ook zo warm hartelijk.
– Kelany