Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

STRESS & BURN-OUT COACH

GETUIGENISSEN

Gratis Demo-avond Programma Stress & Burn-out Coach

Wat onze deelnemers zeggen over de Opleiding Stress & Burn-out Coach

Een van de beste opleidingen die ik al gevolgd heb. Diepgang, kwalitatief, onmiddellijk bruikbaar. Zeer doordacht, zit goed in elkaar. Jullie zijn zalig! Modellen vanuit Stress en Burn-Out, andere kijk op wat ik al leerde, keiboeiend!
– Lily W.
Ik kom nog terug naar YourCoach! Een absolute meerwaarde en professionele ontwikkeling. Ik heb zoveel geleerd.
– S. K.
Deze opleiding is een absolute aanrader! Ik heb ontzettend veel bijgeleerd en ik heb zeer veel tips en tricks gekregen voor mijzelf of om toe te passen op anderen. De hele opleiding heeft een gans proces bij mij op gang gebracht waar ik zeer dankbaar voor ben. Bedankt aan jullie beide voor jullie energie, jullie inzet en jullie professionalisme. Heel fijn en inspirerend om jullie in actie te zien. Jullie zijn een voorbeeld voor velen.
– Gwen L., Regionaal Directeur
De opleiding was voor mij een enorme boost in mijn ontwikkeling, zowel op persoonlijk vlak als als coach. Joke en Jürgen zijn ethousiast en hebben duidelijk veel kennis en ervaring. Je krijgt veel tools en gerichte feedback. Ik ben heel blij dat ik mezelf deze opleiding cadeau deed!
– Dorien
Zeer bevlogen opleiders/trainers/coaches! Allebei! Heel erg genoten van jullie enthousiasme, kennis, de inhoud van de lessen, afgewisseld met de (zéér bruikbare) oefeningen. De inhoud van de map is zeer bruikbaar en de oefeningen zet ik nu al in en met succes!
– Nicole W., Coach
Superopleiding met top lesgevers in een magisch duo/combinatie. Prachtige combinatie van duidelijke, verhelderende leerstof, meteen in de praktijk gebracht door diepgaande oefeningen. Heel dankbaar dat ik deze opleiding heb gevolgd, zowel voor persoonlijke groei in mijn leven als handige, praktische, levens veranderende tools voor mijn cliënten in mijn praktijk.
– Didier D., Zaakvoerder, Life Coach
Massa aan informatie over stress en burn-out. Zeer globaal beeld. Je moet uit je comfortzone komen om te groeien. Zeer veel interessante oefeningen. De lesgevers waren subliem, liepen over van energie! Nog nooit zo’n lesgevers ontmoet, als leerling kun je niet anders dan ook positief te denken en mee te groeien doorheen de opleiding.
– E. R.
Alles wat ook maar te maken heeft met stress en burn-out is aan bod gekomen! Echt alles! De verschillende invalshoeken om tot inzicht en verandering te komen was heel sterk. De know-how, het enthousiasme en de gedrevenheid om deze kennis te delen zullen me bijblijven. Dankjewel voor alle inzichten. Ik voel me ontzettend gesterkt als coach!
– Nathalie S., HR Business Partner
Deze opleiding was een reis in persoonlijke groei. Hands-on en tot in de diepere lagen. Ik ben ervan overtuigd dat wat ik hier leerde helemaal doorleefd werd en zo op de best mogelijke manier naar boven kan komen in het begeleiden van mensen met stress en/of burn-out klachten.
– Veerle R., Coach/Zaakvoerder
Deze opleiding is niet enkel een topper om coach te worden, maar ook om als mens jezelf te herontdekken is voor mij iets wat ik nog lang zal meedragen, de vruchten van zal plukken. Als coachopleiding ligt de focus op een gezonde combinatie van theorie en praktijk waarbij het theoretische gedeelte op zo een fijne manier wordt gegeven dat je alleen maar meer wil.
– Koen F., Lifecoach/Stress en Burn-Out Coach
Super aanvulling op loopbaancoach, voelt nu als geheel om mee aan de slag te gaan. Super fan van de manier waarop jullie de cursus geven. Doen en ervaren staan centraal. Je groeit niet alleen als coach maar ook ga je door een persoonlijke groei.
– Nathalie D., Coach
Dit was een heel praktijkgerichte en bruikbare opleiding, waarin kwetsbaarheid en veiligheid aanwezig mogen zijn. Stress en Burn-Out is geen ‘begrip’ meer voor me, maar een fase in iemands leven waarin ik een gids wil zijn om mensen met burn-out op een professionele en vertrouwde manier te gaan begeleiden.
– Anne P., Coördinator
Dit was een heel praktijkgerichte en bruikbare opleiding, waarin kwetsbaarheid en veiligheid aanwezig mogen zijn. Stress en Burn-Out is geen ‘begrip’ meer voor me, maar een fase in iemands leven waarin ik een gids wil zijn om mensen met burn-out op een professionele en vertrouwde manier te gaan begeleiden.
– Geert D., Life coach, loopbaancoach, stress en burn-out coach
Integraal, creatief, gericht naar groei/leren. Je wordt uitgedaagd buiten je comfortzone.
– Marjan
Ik voelde me bijna letterlijk groeien tijdens de opleiding. Heel verrijkend hoe alles samenkomt en hoe ratio en het emotionele elkaar aanvullen. De opleiding heeft me geleerd om meer mijn eigen flow te volgen en te vertrouwen op mijn intuïtie. Ik ben een rijker mens en coach geworden.
– Eva M.
Toplocatie, catering én lesgevers. Inhoud en interactie in de lessen 1 woord: Top! Jürgen en Joke, jullie hebben van mij een beter mens gemaakt. Bedankt.
– Xena A., Psychiatrisch verpleegkundige en thuisverpleegkundige
Deze opleiding was voor mij de verdieping en het kunnen kaderen wat stress en burn-out doen met het lichaam, voelen, denken, van waaruit dan de verbinding kwam met mijn volledige zelf en de omgevingen waarin ik functioneer. Dit alles gebracht vanuit een drive en overgave van 2 lesgevers die geloven en beleven wat ze brengen. Een voorzichtige touch naar het spirituele was het sausje. Ik voel me heel dankbaar!
– Inge H., Lichaamsgewichtcoach en Yogafacilitator
Dit is een opleiding die ik aan elke coach, elke therapeut, leidinggevende, etc zou willen aanraden. Een must voor iedereen die stress ervaart bij zichzelf en zijn (werk) omgeving, met heel veel concrete handvaten, tools, inzichten. Alles wat top en tot in de puntjes in orde.
– Isabel V., zaakvoerder
Het is een heel gevarieerde, alles omvattende opleiding. Er wordt heel erg op de praktijk gefocust, door de waaier aan tools die aangereikt wordt. Je gaat zowel verder verdiepen als proeven van wat (stress en burn-out) coachen nu juist betekent. Het was een enorme verrijkende onderdompeling, juist op het goede moment.
– Ine
Deze opleiding neemt je mee in een boeiende, leerrijke reis. Ideaal om jezelf uit te dagen, je verder te ontwikkelen en inzichten te verwerven.
– Marianne, Kinesitherapeut/Coach
Zeer gefundeerde, praktische en ontzettend bruikbare opleiding. Een meerwaarde, zowel voor een zelfstandige coach als een leidinggevende in een bedrijf. Gepassioneerde lesgevers waar de drive van af spat! Tot nu toe de meest bruikbare opleiding die ik volgde, ondanks al wat ervaring in het coachen.
– Rehinhilde M., HR Manager/Zelfstandig Coach
Heel enthousiast en deskundig gegeven. Grote kennis van de materie, veel openheid, praktijkvoorbeelden, … Ik heb heel veel geleerd. Goede afwisseling tussen beide lesgevers die elkaar prima aanvullen en aanvoelen. Het was een bijzonder leerrijk, intens en boeiend traject.
– Els R.
Een boeiende reis met 2 aangename trainers. YourCoach heeft met Joke en Jürgen “GOUD” in hun bedrijf.
– Isabelle
Als je wil proeven van een intense, boeiende, inhoudelijk zeer sterke, authentiek gebrachte opleiding, dan is de stress en burn-out coachopleiding een must. Zoveel geleerd, ervaren en doorvoeld. Zoveel mogen oefenen, proberen, falen, opnieuw proberen…
– Marian C. Loopbaancoach, Life coach
Deze opleiding neemt je mee door al de fases die iemand in burn out te doorlopen heeft om duurzaam naar opbouw en herstel toe te werken. Als deelnemer krijg je verschillende tools aangereikt en ga je ook in de ervaring. Het is een heel dynamische, interactieve, goed opgebouwde opleiding. Top!
– Karen R.
Ben je op zoek naar een training die je voelt tot in het diepste van je ziel? Wil je echt ervaren hoe het voelt om in beweging te komen en op het einde van het traject kan zeggen ‘ik voel dat alles goed komt’, dan is YourCoach the place to be. Kom met de juiste intentie en een open hart en geniet en leer van deze toptrainers/topmensen.
– Nathalie D., Coach
Mooie samenwerking tussen twee verschillende trainers. Ik herinner me nog sterk de eerste dag na de lockdown, hoe in die specifieke situatie een grote verbondenheid werd gecreërd.
– Kathleen D.
Een topteam, warm, hartelijk, met de mantel der liefde. Zo genoten van deze opleiding en heel wat bijgeleerd.
– Michèle
De training is een confronterende reis naar binnen. Vanuit deze eigen reis hebben we de nodige tools gekregen om in onze praktijk aan de slag te gaan. Dit alles na eigen beleving.
– Dorien D., Coach
Een heel inzichtrijke, alles omvattende en leerrijke opleiding. Heel professioneel gebracht met zorg en veiligheid voor alle cursisten. Ik zal deze zeker aanraden aan potentieel gegadigden. Het was mijn eerste opleiding bij YourCoach en ik ben aangenaam verrast.
– Benny R., Zaakvoerder
Gebracht met passie, overtuiging en kennis. Hele fijne en veilige sfeer. Je voelt je onmiddellijk welkom in je eigenheid.
– Joëlle
Een must voor stress en burn-out, in de huisstijl van YourCoach. Deze opleiding is transformerend voor mij, jullie zijn goed bezig!
– J. F.
Als ervaringsdeskundige (zelf 2x een burn-out gehad) heb ik nog héél veel bijgeleerd dankzij de kennis en ervaring van Joke en Jürgen. Echt een topteam. Heel dankbaar voor deze opleiding!
– Barbara V., Life en burn-out Coach, Loopbaancoach
Heel sterke opleiding die de nodige theorie en onderbouw aanreikt, gecombineerd met aanvullende en verhelderende praktische oefeningen. Warme en zorgzame trainers die iedereen aan bod laten komen.
– Toon D., Coach
Een bijzonder nuttige opleiding, niet alleen voor coaches, maar zeker voor iedereen die op bedrijfsniveau te maken heeft met medewerkers met een verhoogd stressniveau. Hef feit dat je gevraagd wordt om tijdens de training alle oefeningen zelf te doen zorgt ervoor dat je beter voelt door welk proces je coachee gaat. De trainers stellen zich heel kwetsbaar op, leren je uit hun eigen ervaring en maken de opleiding uitermate boeiend en superlevendig. Ik zou het zeker opnieuw doen, een échte aanrader!
– Katrien
Deze training is een ontzettende meerwaarde voor coaches, trainers, HR-medewerkers,… Wat voor mij de training zo boeiend maakte is de topcombinatie Joke-Jürgen. Ze hebben beide een heel eigen stijl, de ene voor mij wat meer in mijn comfortzone dan de andere en laat net dat het boeiende zijn. Zelfs rationele mensen worden tijdens deze training uitgedaagd om in contact te treden met het lichaam. Het is me een aantal keer gelukt (ik ben trots) en dat is dankzij jullie!
– Katja K.
Deze opleiding heeft een echte impact op je leven. Je leert en groeit op alle vlakken. Ik raad jullie opleiding en jullie als persoon regelmatig aan.
– Sylvia D., Coach
Een fijne opleiding die het kennis-gegeven overstijgt en de eigen inbreng van de trainees op een volwassen manier meeneemt. Daar hou ik van, geen aan-de-handjes-houden aanpak. Ik hou van de doe-aanpak, dat is mijn manier van leren, dus geheel op maat. Het feit dat er 2 verschillende aanpakken meegegeven worden door de 2 trainers is echt wel een meerwaarde.
– Reinhilde
Het was een heel interactieve en boeiende opleiding. Een fantastisch trainers-duo! Een mooie combinatie tussen denken en doen en ook een heel erg leuke bende medestudenten. Dankjewel aan Joke en Jürgen, de kwaliteit van de cursus is een heel groot deel hun verdienste. Ze geven het op een interactieve, speelse en boeiende manier – zonder zichzelf ernstig te nemen- terwijl ze ontzettend veel ervaring hebben. Hun positivisme en gedrevenheid verdienen een dikke pluim!
– Geneviève H.
Een heel inspirerende opleiding, vol van goeie handvaten om als stress en burn-out coach van start te gaan.
– Jade J.
Zeer praktische en nuttige opleiding. Er wordt ook gewerkt vanuit eigen ervaring en beleving. Dit is een meerwaarde.
– Bart M.
Heel praktisch gericht, onmiddellijk inzetbare tools. Heel gestructureerd. Mooi en complementair duo lesgevers.
– M. M.
Aan te bevelen voor stress en burn-out coaches omdat het zeer goede tools aanreikt om mee aan de slag te gaan. Er wordt heel overzichtelijk gewerkt naar de fasen toe van het te nemen traject. Info met niveau. Voor herhaling vatbaar.
– Peter G.
Een opleiding met een zeer goede mix van theorie en praktijk. Men leert er uit zijn comfortzone te komen. De technieken zijn zeer gericht en praktisch om toe te passen. Men komt uit de opleiding met een “toolbox” maar nog belangrijker, met een visie op coaching en met een basis om naar de problemen van de coachee te kijken, zonder te oordelen, rekening houdend met zijn/haar model van de wereld.
– Noë D., Bedrijfsleider
Dit is een zeer praktische uitzetbare cursus! Onderbouwd met de nodige wetenschappelijke theorie en vooral met een overvloed aan tools, modellen, tips waarmee je als coach meteen aan de slag kan. Aanrader!
– Hanna D.
Fantastische opleiding, door enorm competente dames! To the point, praktijkgericht.
– Bart C., Preventie adviseur
Echt praktijkgericht op coaching: als je je coachingstechnieken wil aanleren of verbeteren. No nonsense, to the point. Er zit veel in: mooie warme mensen die het geven met heel veel respect voor de deelnemers maar toch voldoende afstand/nabijheid.
– Myriam D., Coach
Ideale combinatie tussen theorie en oefeningen. Interactief, twee trainers die elkaar prachtig aanvullen. Zeer leerrijke stof. Ook persoonlijke ontwikkeling! Ik voel me er klaar voor om mensen met stress en burn-out te begeleiden met wat ik meegekregen heb.
– Nathalie T., Trainer en coach
Een warm onthaal. Geruststellend naar verwachtingen toe. Respectvol. Mooie uitgewerkte cursus. Evenwicht tussen theorie en praktijkaanbod. Goeie aanpak van de oefeningen. Veel vertrouwen in onze opleiders: duidelijk kader, gestructureerd, weten waar ze het over hebben!
– Isabelle S., Therapeut
Een opleiding vanuit de praktijk met heel praktische tools die onmiddellijk bruikbaar zijn. Voor mij dé perfecte aanvulling op een meer theoretische opleiding. Dank je wel voor jullie enthousiasme, begeleiding en feedback.
– N. C.
No bullshit, straight to the point. Veel oefeningen met directe feedback van de collega’s en de lesgevers. Geeft de kans om tijdens de cursus aan jezelf te werken.
– Eva B.
De trainers zijn zeer goed op de hoogte van de inhoud. Het is te merken dat ze spreken over hun passie, waardoor aangehaalde voorbeelden zeer relevant zijn en de inhoud boeiend blijft. Ik keek uit naar élke les, in tegenstelling tot andere opleidingen/cursussen. De aangeleerde modellen en technieken daar sta ik volledig achter en pas ik zelf (al) toe in de praktijk.
– Iris L., Coach
Heel boeiend gebracht, veel bagage mee om als coach mee te starten. Het is een proces waarbij je jezelf leert kennen, meer persoonlijk inzicht krijgt en daardoor ook groeit. Ik ben heel blij dat ik voor deze opleiding heb gekozen. Zeer boeiende trainers!
– Victor R.
Leuke sfeer en dynamiek. Enthousiaste trainers! Ik heb persoonlijk heel veel gehad aan het kader, de flow dat werd meegegeven. Verschillende technieken en tools werden meegegeven en telkens gevolgd door een (coach)oefening. Mooie afwisseling.
– Ilse
Inhoudelijk sterk. Goede info, technieken en oefeningen zijn heel helpend. Je kan direct aan de slag.
– Leen V.
De opleiding is zeer praktisch, interactief, je kan de theorie en praktijk onmiddellijk oefenen, wat een enorme meerwaarde is. De opleiding heeft mij de juiste inzichten gegeven wat stress en burn-out is in theorie en praktijk. Hoe belangrijk het is om voor jezelf te zorgen en waarom dit zo belangrijk is. Ik beveel yourcoach aan omdat je onmiddellijk aan de slag kan gaan en je tijdens de opleiding een mooie groei maakt.
– Chantal R.
Aan de slag gaan met eigen materie versterkt jouw positie als coach. Interactieve opleiding: centraal woord is ‘DOEN’.
– Ann-Sofie V., Psycholoog
Ik keek er al lang naar uit om deze opleiding te mogen volgen en ben er superenthousiast over. Deze opleiding heeft me een totaalbeeld over stress en burn-out gegeven. Heel veel nieuwe inzichten gekregen. Durven onszelf bloot te geven tijdens de opleiding.
– Catherine D.
De opleiding leert je op een andere manier met mensen om te gaan, zowel privé als professioneel. Ik ben blij dat ik dit gevolgd heb.
– Leen V.
Deze opleiding is een prachtige verdieping van het coachvak en is heel actueel. Ik heb in zeer korte tijd veel kennis gekregen over stress en burn-out en kan direct aan de slag met de aangeboden interventies.
– Sandra B.
Inhoudelijk zeer sterk, het gehele spectrum komt aan bod. Je krijgt een duidelijk zicht van alle aspecten.
– Joris V.
Zeer interessant! Zowel naar jezelf toe als naar de coach die je wil worden. Leren in een warme omgeving waar fouten maken mag en waar groeien gegarandeerd is. Heel fijne ervaring, top gedaan! Ik kom terug voor een opleiding, ook al ben ik hier per dag ongeveer 4u voor onderweg.
– Mies G.
Heel leerrijk en verhelderend. Professionele omkadering door gepassioneerde specialisten. Ideaal na het volgen van een basis coachopleiding.
– Linske B., Trainer-Coach
Super lesgevers, inhoud werd zeer goed gebracht. Leerrijke opleiding, soms confronterend voor jezelf. Duidelijke kaders.
– Ann R., Personeelsdirecteur
Heel leerrijke ervaring! Ik heb mezelf anders en beter leren kennen. Een aanrader!
– Tineke D, HR Manager
Voor mij persoonlijk een zeer bruikbare, inspirerende en gevarieerde opleiding. Sinds ik gestart ben met de opleiding heb ik hiermee al veel mensen kunnen helpen in mijn coachingsessies. Ook jullie manier van lesgeven en samenwerken voelt heel warm, vertrouwd en veilig aan. Vanuit jullie UNIEKE zelf. Bedankt voor deze mooie tijd en ervaring.
– Dirk
Zeer volledig, praktisch gericht en enthousiast gebracht. Toffe madammen! Heb er veel kennis en energie uitgehaald en mijn coaching skills verdiept. Ben zeer blij! Bedankt!
– Bénédicte D.
Een opleiding waarbij burn-out en energieproblematiek realistisch benaderd worden, een echte aanrader dus.
– Anja A.
Deze opleiding is zeer leerrijk en zo intens. Ik heb mezelf beter leren kennen en voor mij is dit heel veel waard. Ik zou het direct terug over doen!
– Carla C.
Theorie is zeer goed en ook een mooie link naar de praktijk, in de les, maar ook door het huiswerk. Zeer kwalitatieve opleiding met twee inspirerende dames vooraan.
– Kristel D., Zaakvoerster
Zeer professionele opleiding, gebracht door zeer deskundige (ervaren) lesgevers/trainers. De vele coaching sessies met de geformuleerde feedback maken dat je echt kunt groeien in stress en burn-out coachen. Een must!
– Marc M.
Goeie basisopleiding Stress en Burn-out Coach. Het geeft inzicht in de materie en leert je ook stilstaan bij de kenmerken hiervan bij jezelf. Ken jezelf dus, als begin. Goeie afwisseling theorie en praktijk, maar vooral het enthousiasme, de flair en de kunde van de trainers maken alles af.
– Griet
Lesgevers zijn complementair, geven praktische voorbeelden ook uit eigen ervaring/praktijk, wat blijft hangen. Laten zelf dingen voelen zodat we als coach weten, ervaren wat bepaalde oefeningen met de coachee doet. Praktische tools om ‘uit de zetel’ te doen. Dankjewel!
– Cathérine V.
De opleiding is zeer gestructureerd opgebouwd, wordt ook telkens goed gekaderd. Mooi evenwicht tussen theorie en praktijk, oefeningen. Zeer goed toepasbaar. Kort maar krachtig, ook jijzelf als deelnemer doorloopt een persoonlijk proces doorheen de opleiding. Opleiders doen dit super, met veel zorg voor de deelnemers en een duidelijke passie voor het vak! Bedankt!
– Femke D., Loopbaanbegeleider
Veilige opleiding, waarbij in vol vertrouwen met elkaar gecoacht wordt. De rollen die we opnamen (coach, coachee, meta) zorgen ervoor dat het een rijke opleiding in indrukken en leermomenten is.
– Irene T.
Zeer waardevolle opleiding. Dankzij de inzichten (ook theoretisch) in stress en burn-out. Problematiek geeft deze opleiding de tools om onmiddellijk in praktijk te gebruiken. De trainers zijn een perfect aanvullend duo in deze opleiding. Geven de oplossing in alle rust en professionalisme. Ook ruimte om met eigen inzichten te werken.
– Marleen A.
Deze opleiding heeft me leren anders kijken naar anderen, maar ook naar mezelf. Ik was heel mentaal in het begin van de opleiding en ik ben terug in m’n lijf gekropen. Het voelt zalig.
– Steffi D.
Korte, krachtige en ervaringsgerichte opleiding. Tips, oefeningen en vooral ervaringen van je medecursisten, je opleiders en vooral een positieve sfeer! Je krijgt er energie van!
– Karen H.
Waaier van thema’s, goeie opbouw, volledigheid nota’s, gedreven verhaal, stijlvolle aanwezigheid. Stiptheid, variatie en vertrouwen.
– Dries D., Coach
Tof, leuke sfeer, toplocatie, veel geleerd. Ik heb twee super enthousiaste dames gezien, die een groep begeesteren. Afwisseling tussen theorie en praktijk vond ik super.
– Bob
Tijdens de eerste sessie werd aangekondigd dat de cursus ook een persoonlijke reis zou worden. Dat is helemaal waar gebleken, het was een verrijking. Dank je hiervoor.
– Mieke V., Manager
Deze coachopleiding heb ik als professioneel ervaren. Zowel goed uitgebouwde coachingstools in verband met problematiek, begeleiding coaching met positieve en negatieve feedback als degelijke achtergrond. Een must voor wie deskundig aan stress en burn-out wil werken.
– Luc
Zeer holistische opleiding. Heel uitdagend, prikkelend, praktisch. Een eye-opener. Een opleiding die zijn geld waard is! De lesgeefsters zijn echt een mooi, authentiek voorbeeld als coach.
– Sandra
Als ervaringsdeskundige van een burn-out, was deze opleiding verhelderend, confronterend en helend. De symbiose tussen de trainers stelt je volledig op je gemak en slaat de spijker recht op de kop: zak in je lijf, ga naar het gevoel.
– Rudi G., Begeleider
Naast de hele stevige basistheorie die inzicht geeft in mijn eigen persoonlijkheid en die van de ander, komt er een vrachtvol praktijk die je laat voelen, beleven wat groeien is en hoe de ander te laten groeien. De praktijkgerichte certificatiedag was bijzonder krachtig en leerrijk voor mezelf en voor iedereen!
– Olivier C.
Een opleiding in perfecte balans tussen theorie en praktijk – zelf coachen maar ook zelf coachee zijn en ervaren wat dit met je doet! Zeer toepasbare zaken die ik zeker meeneem in mijn job en in mijn eigen leven! Dikke merci hiervoor!
– Sofie S., Stafmedewerker HR & organisatie
Heel leerrijk met goed evenwicht theorie/praktijk. Twee dames die met kennis van zaken er staan en ook hun gevoelige snaren durven bloot leggen.
– Vera, Psychotherapeut/coach
Inhoudelijk sterk, inspirerend gebracht. Zowel aan de slag met het traject van anderen, als dat van jezelf. Dynamische groepsdynamiek. Competente trainers. Bedankt voor de fijne ‘reis’ samen! Het werkt voedend en inspirerend, zowel in functie van de rol als coach, als in functie van je eigen weg. De beste opleiding die ik tot nu toe gevolgd hebt, een pluim!
– Tine C., HR-coördinator
Ik heb het geapprecieerd dat er zoveel werd geoefend. Je komt jezelf tegen en net dat zorgt ervoor dat je anderen beter leert coachen. De trainers hebben een hart voor mensen en doelen en dat maakt hen heel leerrijke coaches. Verder dan weten wat stress en burn-out is, maar vooral voelen hoe je kan coachen.
– Hannah N.
Interessante opleiding met veel diepgang. Hier kan ik zeker verder mee.
– Karl
Een levensschool voor mezelf. Ik dacht de opleiding te volgen om rond stress en burn-out te werken binnen het ziekenhuis. Het heeft me zoveel meer bijgebracht. Een verrijking aan inzichten die op alle vlakken in je leven toepasbaar zijn.
– Ellen R.
De opleiding biedt voldoende afwisseling tussen praktijk en theorie. Maar ik wil vooral de trainers bedanken voor de inspirerende, respectvolle en mensgerichte aanpak. Een absolute aanrader!
– Jolanda F., Eigenaar/vennoot
Twee topdames, die mekaar perfect aanvullen! Cursus reikt handvaten waarmee ik als coach direct aan de slag kan. Inhoud van de opleiding is heel breed, heel leerrijk, ook voor mezelf.
– Katrien B., Zaakvoerster
Ik zou deze opleiding warm aanbevelen, het wordt op een aangename, warme en vertrouwelijke manier gebracht. De theorie en praktijkoefeningen vloeien mooi door elkaar, waardoor de opleidingsdagen zijn voorbij gevlogen. Het was boeiend en interessant. Fijne opleiding voor mezelf maar ook voor mijn omgeving.
– Dominique
Ik vertel graag aan anderen dat deze opleiding een hele duidelijke kijk geeft op wat stress en burn-out is. Naast deze inzichten zijn er heel wat technieken aangereikt om in te zetten tijdens een begeleiding. De trainers zijn duidelijk geboeid, inspirerend en eerlijk. Ze houden op respectvolle manier de lessen en planning in de hand.
– Frank
Een perfecte balans tussen het aangereikt krijgen van theoretische modellen en interactieve praktische oefeningen. Leuke interactie tussen de trainers. Je krijgt veel inzichten mee zowel over jezelf als tips om mee aan de slag te gaan.
– Emilie W., HR Business Partner
Leerrijke, diepgaande cursus waarbij je op een leuke, veilige manier uit je comfortzone durft te gaan. Ik heb niet alleen leren coachees coachen, maar ook mezelf. Deze levensles neem ik mee naar huis.
– Peggy
Zeer concrete, interactieve opleiding, intense mooie momenten beleefd. Beide coaches zijn stenen die inspireren en in harmonie samen zijn.
– Verena B., Zaakvoerder
Toffe opleiding met mooie mix van theorie en oefening. Ik vind het een echte aanrader om als coach deze opleiding te volgen als je meer wilt weten over stress en energie.
– Greet, Zelfstandige
Een opleiding die gericht is op ervaring en persoonlijk proces. De opleiders nemen je mee met hun eigen kwetsbaarheid en kracht.
– Nathalie D., Coach
De opleiding is een boeiende mix van véél inhoud gecombineerd met een breed gamma van praktische tools, handvaten, oefeningen… Een heel waardevolle toolbox om mee aan de slag te gaan!
– Katleen, Zelfstandige
Gevarieerde opleiding met nieuwe inzichten, tools,… Leuke dames en fijne medecursisten. Je leert niet alleen (gelukkig), maar mag ervaren, proeven, durven, experimenteren. Bedankt!
– Valérie C., Manager opleiding en ontwikkeling
Een boeiende, inspirerende opleiding met een fijn evenwicht tussen theorie en praktische oefeningen.
– Bob
Goeie opleiding, zeer bruikbare tools, best pittig.
– Kurt
Het waren aangename 7 dagen, samen met veel zelfreflectie. Om zo tot een topresultaat te komen. Zeer bruikbaar in de praktijk.
– Vincent
Praktische en inhoudelijk sterke opleiding. De oefeningen brachten nieuwe inzichten, ook voor mezelf als mens. Twee toffe madammen, perfect op elkaar ingespeeld en die rust en vertrouwen uitstralen! Doe zo voort!
– Nele
De praktijkgerichte aanpak is zeker een meerwaarde. Helpt je groeien als stress en burn-out coach, maar ook als persoon. Doe zo verder.
– Ann
Heel leerzaam, beter inzicht in de problematiek. Soms heel confronterend, daar had ik me helemaal niet aan verwacht.
– Nathalie M., Kinesist
De opleiding is een verrijking, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Ik had vooraf nooit gedacht dat ik zo sterk zou groeien als mens en als coach op die paar dagen. Dank!
– Ellen M., Coach/zaakvoerder
Warme coaches die je verder brengen dan je staat. Ik heb heel wat bijgeleerd op professioneel en op privé-vlak. De coaches weten waarover ze spreken en hun uitnodigende houding zorgt ervoor dat je springt.
– Marina D.
Je leer zoveel over jezelf! Wat een goede lesgevers!
– Sarah
Aangename trainers. Waardevolle tools/oefeningen/schema’s. Blij dat ik deze opleiding gevolgd heb. Prijs/kwaliteit is in orde. Catering was top.
– Elke V.
De opleiding geeft op een heel pragmatische en interactieve wijze inzicht in wat stress en burn-out veroorzaakt en hoe dat proces verloopt of kan verlopen. Toegang en uitleg tot een aantal tools en methodes die aan stress en burn out een oplossing of uitleg kunnen bieden. De trainers slagen er zeer goed in iedereen te integreren in het gebeuren en de deelnemers een leerrijke, maar ook heel leuke tijd te doen beleven. Absolute aanrader!
– Nadine
Het heeft mij de juiste handvaten gegeven. Ik heb zowel theorie als praktijk veel bijgeleerd. Positief gevoel bij opleiding.
– Emilie V.
Ik ben (als ik heel eerlijk ben) met weining enthousiasme aan deze opleiding begonnen. Heel benieuwd, maar het zware thema sprak me niet erg aan. Was me dat een meevaller! Jullie weten het op een aangename, opbouwende, overzichtelijke manier op te bouwen. Een zekere lichtheid te brengen in deze zware thematiek. Het was zowel voor mezelf (persoonlijk) als voor mijn praktijk een zeer boeiende, leerrijke ervaring. Een absolute meerwaarde voor iedereen die vandaag mensen coacht!
– Petra N., Zaakvoerder/coach/veerkrachttrainer
Doorleefde praktische opleiding met veel ruimte om te oefenen en te reflecteren. Zodat je met concrete oefeningen met je coaches aan de slag kan.
– Eva L., Consultant/coach
De Stress en Burn-Out Coach Opleiding is erg volledig, geeft een goed overzicht van alle technieken! Bedankt om ons op zo een fijne, menselijke manier zoveel mogelijk bij te leren terwijl we helemaal onszelf mochten zijn! Zeker aan te bevelen!
– Rite, Coach
Opleiding was heel goed opgebouwd met goede afwisseling tussen theorie & praktijk. Je kan er onmiddellijk mee aan de slag. De opleiding draagt ook bij aan persoonlijke groei en inzichten. De lesgevers waren heel enthousiast en de groep was heel betrokken en open.
– Machteld A., HR Consultant
Inspirerend, motiverend. Eye-opener naar mezelf toe. Ik heb enorm veel zin om hiermee aan de slag te gaan en andere mensen te ondersteunen om terug in hun energie te komen of in hun energie te blijven. Ik kijk al uit naar een vervolg hierop.
– Greet P.
Sterke, praktisch gerichte opleiding waar je inspiratie meekrijgt, leuke kaders, concreet toepasbare oefeningen. Kortom je kan echt aan de slag na de opleiding! Kracht zit in de eenvoud!
– Kristen V.
Praktisch, onmiddellijk toepasbaar. Dankbaar voor de aangereikte theorieën als houvast, maar vooral dankbaar voor de feedback tijdens de coachingmomenten. Jullie laten mensen groeien, dag na dag.
– Griet L.
Inspirerend groeiproces, niet denken maar doen, de technieken te boven, in de praktijk duiken met 2 topcoaches aan de zijlijn… This is the way to grow and flow as a coach.
– Shana C., Coach
Wat ben ik blij dat ik in deze trein gesprongen ben! Heel veel handvaten, tools, inspiratie gekregen om mee aan de slag te gaan. Het smaakt alleen naar meer!
– Ine B., Apotheker/Coach
Deze opleiding is een must voor coaches die rond stress en burn-out aan de slag gaat. Je krijgt relevante theoretische modellen kort toegelicht. Vervolgens ga je concreet aan de slag en oefen je. Hierbij krijg je feedback zodat je normaal kan groeien. Top training met top trainers.
– Chris V.
Zeer praktische en to-the-point opleiding waarbij je na elke opleidingsdag onmiddellijk aan de slag kan met wat aangereikt wordt/werd. Doet je groeien als persoon, maar reikt je vooral ook tools aan o manderen te helpen in hun strijd met stress, energie en burn-out. Elke minuut was het waard om hier te zijn en heeft me ontzettend verrijkt. Perfecte mix tussen theorie en praktijk en zeer enthousiaste manier van lesgeven. Doe zo voort!
– Marijke S.
De opleiding Stress en Burn-out Coach was inhoudelijk heel helder en duidelijk opgebouwd. Heel fijne, aangename en animerende manier van lesgeven door een krachtig duo. Het heeft me voldoende zelfinzichten gegeven en tools om ermee aan de slag te kunnen. Heel erg bedankt!
– Bart G.
Confronterend, leerrijk, praktijkgericht.
– Annelies D.
Heel praktijkgerichte opleiding. De lesgevers schenken onmiddellijk vertrouwen, bevorderen de sfeer in de groep en stellen zichzelf ook kwetsbaar op. De opleiding beantwoordt volledig aan mijn verwachtingen.
– Stefaan M.
Honger naar meer! Honger naar de master opleiding! Jullie creeërden een ongelofelijke sfeer en teamgeest! Knappe prestatie!
– Hilde V., Zaakvoerder
Prachtig evenwicht tussen theorie en praktische praktijk. Hier had ik veel aan, zowel professioneel als vertrouwenspersoon als persoonlijk als ervaringsdeskundige. Merci!
– Stijn M.
Hou van de praktische manier waarop de cursus gegeven is. Twee heel enthousiaste dames! Dreamteam! Ik had een heel klein hartje de eerste dag, maar voelde me zeer snel op mijn gemak. Doe zo voort!
– Eva D., Zaakvoerder
Een mooi evenwicht tussen theoretisch inrichten en praktijk. De openheid van de trainers en authenticiteit geven deze cursus extra draagkracht. Een vraag wordt beantwoord met een praktijkvoorbeel: zoiets blijft kleven.
– Niko V., Trainer
Een unieke opleiding die echt praktisch toepasbaar is. De coaches zijn inspirerend en brengen je echt naar een hoger niveau. Een opleiding die onmisbaar is in deze maatschappij als coach.
– Sandy S., Career Counsellor
Ongelooflijk inspirerend! 2 trainers met een bijzonder warm, oprecht en krachtig persona. Ik zal het missen (en ook de heerlijke lunches, fijne groep en leermomenten).
– Sylvie V., Career Coach
De opleiding wordt gegeven door 2 ‘prachtige’ vrouwen. Enorm dankbaar voor alle inzichten die ik gekregen heb. Het nodige zelfvertrouwen om mijn eigen coachpraktijk te starten. Bedankt om mij te laten groeien als mens.
– Caroline D.
Ik heb ontzettend veel geleerd tijdens deze opleiding. Mijn ogen zijn voor veel zaken is opengegaan. De oefeningen zijn zeer praktisch en leerrijk. De lesgevers zijn zo gepassioneerd, oprecht en gedreven. De opleiding wordt inspirerend en geeft goesting. Je kan geen enkel minpunt opnoemen. Doe zo voort!
– Kathy C., Communication specialist
Prachtige en inspirerende opleiding met veel tips & tricks. De zelfreflectie, de feedback en de kennis/vaardigheden zijn een cadeau voor het leven. Zeer authentieke en warme lesgevers/coaches met een groot hart voor ‘mensen’.
– Fanny
Super interessante opleiding. Wat ik heel goed vond waren de vele praktische oefeningen. Zo kan je wat je geleerd hebt meteen in de praktijk toepassen. Ook de trainers waren inspirerend, professioneel en enthousiast!
– Kimberly C., Career Counselor/Coach
Zeer leerrijke ervaring met top coaches: straffe madammen! Cursus is meer dan enkel tools aanreiken: de adviezen, tips en tricks die nergens beschreven staan worden hier aangereikt. Ook de levenswijsheid en levenservaring die men deelt is deels te gebruiken als tools.
– Martine B., Zaakvoerder
Dit is niet enkel een opleiding, maar ook een proces van zelfreflectie. Heb veel inzichten gekregen en hoop dit ook te bereiken bij mijn klanten. De tools waren zeer goed, de theorie interessant en de manier van lesgeven was veilig en boeiend.
– Hanneke B., Stress en Burn-out Coach
Goede opbouw op een aangename en rustige manier. Mooi evenwicht tussen voldoende theorie en praktijk ahv oefeningen en technieken. Deskundige info en enthousiaste lesgevers! Aan te raden! Je groeit als coach en persoon.
– Christine V., Zaakvoerder
Geweldige opleiding! Erg praktisch gericht. Je krijgt handige tools om in je werkomgeving toe te passen. De coaches zetten je aan om er met volle zin tegenaan te gaan.
– David
Wat een cadeau om deze opleiding te kunnen volgen bij zulk een gepassioneerde dames met kennis van zaken, een kritische blik en vanuit hun prachtige authenticiteit. Wat me extra blij maakt is de kracht van de aangeleerde technieken en hoe ze meteen toepasbaar worden in de praktijk. Bedankt! X10!!
– Ineke P.
De opleiding geeft op een rustige en aangename manier heel veel inzichten over jezelf. Ontzettend leerrijk om zowel professioneel als privé mee aan de slag te gaan.
– Sonja
Heel veel concrete en praktische informatie die een rijke aanvulling vormt op een basis-coachingstraject. Geeft veel zelfzekerheid om een eigen praktijk op te starten.
– Cathérine W.
Praktisch, ruim, basis, maar méér dan stevig genoeg om mee verder te kunnen. Durven en doen, een tas vol kennis & methodieken. Aanbevelen: de manier van aanpak, professionalisme en vooral: mensen vanuit de praktijk en down-to-earth en dat voel je en zie je: geweldig!
– Jürgen B., Trajectbegeleider
Zeer to-the-point. Geeft duidelijke inzichten in stress en burnout. Voldoende gedocumenteerd en zeer vlot en boeiend gegeven. Mooi evenwicht tussen theorie en praktijk. Een absolute aanrader!
– H. B.
Een opleiding waarin je praktische tools krijgt aangereikt om met je klanten aan de slag te gaan.
– Barbara S.
Geeft zeer goede inzichten in alle aspecten van stress en burn-out. Veel interactie en oefeningen, kortom pragmatische en praktijkgerichte aanpak.
– Bart K.
Opleiding met volledige focus op praktische invulling, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Jezelf in vraag durven en kunnen stellen vormt de basis tot coachingsgericht denken.
– Peter P.
Deze cursus werd gevolgd met het idee om vooral anderen te helpen in een begeleidingstraject rond stress en burn-out. Verrassend genoeg heel veel inzichten over mezelf verworven…
– Nick
De opleiding heeft mij: (1) heel wat inzichten gegeven van het stress en burn-out proces, (2) heel wat handvaten aangeboden om als coach mensen met energiestoornissen te helpen en (3) nieuwe coaching technieken aangeleerd.
– Chris G., Coach
Uitgebreide info over wat stress en burn-out nu werkelijk is. Je leert er op een andere manier tegenaan kijken en daardoor kan je je beter in de cliënt zijn plaats stellen. Daardoor gebruik je de juiste coaching technieken in de juiste fase, wat toch wel heel belangrijk is voor het slagen.
– Dirk G.
Ik heb aan deze opleiding deelgenomen om concrete tools te leren in de coaching van stress en burn-out en heb dat in onze opleiding zeker en vast gevonden. Stress en burn-out worden op een zeer holistische manier behandeld een aanpak waarin ik me helemaal kan vinden.
– Nathalie J.
Heel praktijkgerichte opleiding waar je echt ondergedompeld wordt in de materie van stress en burn-out. Je komt er niet alleen buiten met tools on in te zetten in de praktijk, maar het zet ook bij jezelf een bewustwordingsproces in gang. Je komt er dus sterker uit, zowel als professional als persoon. Open, ongedwongen sfeer zorgt voor ideale leeromgeving waar je gerust mag experimenteren.
– Ellen
De YourCoach opleidingen zijn heel praktijkgericht, grensverleggend, creatief, inspirerend en stimulerend. Het YourCoach team stuwt je naar je eigen unieke talent toe door je te prikkelen en te motiveren. Hele authentieke aanpak.
– Joke A., Coach
Heel wat stress- en burnout coaching technieken aangeleerd in een open en aangename sfeer. Kom zeker terug voor intervisiemiddagen of een ander opleidingstraject. Doe zo voort!
– Christine V., Trainer/Coach
No nonsense aanpak. Toegankelijke lesgevers die hun expertise op een professionele manier overbrengen. Oog voor voldoende afwisseling tussen theorie en oefeningen. Aandacht voor persoonlijke en humoristische benadering.
– Nele M., HR medewerker
De opleiding benadert stress en burnout vanuit verschillende invalshoeken, waardoor je ‘breed’ leert kijken. Tegelijk worden er concrete handvaten aangereikt die afgestemd zijn op stress en burnout. Als coach zeer verrijkend om vanuit de brede visie met concrete tools aan de slag te kunnen.
– Ann D. W., HR development coach
To-the-point: alle facetten rond stress en burnout coaching worden aangepakt. Top: 2 trainers/coaches die zelf dit dagelijks ervaren in de praktijk. Doen: super hoe de focus ligt op ‘zelf’ ervaren.
– Dirk K.
Op 8 dagen tijd immens veel bijgeleerd. Heel goed zijn ook de bijkomende sprekers om een geheel beeld te hebben. Meer dan geslaagd. Super!
– Peter V. V.
Ben heel tevreden dat ik de opleiding bij YourCoach heb gevolgd. De opbouw van de opleiding stress en burn-out coaching is duidelijk en zeer praktisch. De trainers weten perfect met wat ze bezig zijn.
– Ann V., Coach
We kunnen vanaf vandaag mensen met stressklachten en burn-out opvangen, ondersteunen en weswijs geven. Bedankt!
– Daniel V. N., Zaakvoeder
Deze opleiding schetst een duidelijk beeld rond stress & burn-out. Er worden meer dan voldoende kaders aangereikt om verder mee aan de slag te kunnen. De continue uitnodiging om ook/vaak fysiek met je coachee aan de slag te gaan is verhelderend. Je geeft alzo maximale inzichten mee op verschillende niveau’s.
– Katja S., Zaakvoeder
Zeer praktische tips waar je onmiddellijk mee aan de slag kan. Less is more insteek. Concrete aanpak, enorm veel psychologische inzichten verworven, ook voor mezelf. Dank. En doe zo verder!
– Heidi V., Zaakvoeder
De opleiding stress & burn-out coach wordt heel praktisch aangepakt. Veel voorbeelden en oefeningen maken dat alles bijblijft en goed geïntegreerd wordt. Er wordt nog heel wat info die niet aan bod kwam tijdens de opleiding beschikbaar gesteld.
– Karin M.