Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

STRESS & BURN-OUT ADVISEUR

GETUIGENISSEN

Programma Stress & Burn-out Adviseur

Wat onze deelnemers zeggen over de Stress & Burn-out Adviseur

Praktische opleiding, bruikbaar in de praktijk. Verschillende werkvormen en heel aangenaam en inspirerend. Geen saaie Powerpoint!
– Katrien D.
Boeiend, praktische handvaten, gestructureerd. Je wordt meegenomen in een praktisch uitvoerbaar verhaal.
– Siska G.
Mooie koppeling tussen theorie en praktijk. Dank je voor de fijne kennismaking. Een woord: openbaring.
– Karolien D.
Inspirerend, informatief, kaderend!
– Karen R., Zaakvoerder/Coach
Goede balans tussen theorie en praktijk. Vele doe-oefeningen. Direct toepasbaar. Voldoende breed dwz verschillende niveaus (individueel, team, organisatie), verschillende lagen preventie, goed gekaderd. Oefeningen die je makkelijk kan inzetten.
– Els L., Directeur
Interactief en inspirerend. Je krijgt een zicht op het functioneren en de stressfactoren binnen de organisatie.
– Tim V.
Veel informatie meegekregen op twee dagen, zeer goed uitgewerkt en verzorgen cursusmateriaal. Een enthousiaste lesgever die deelt vanuit haar praktijkervaring.
– Christel S., Zelfstandig coach
Kwalitatieve opleiding. Praktijkgericht, toffe oefeningen. Goede interactie + lesgeefster.
– Krista V.
Mix van interactie en inhoud/kader en praktijkgericht. Ruimte voor uitwisseling tussen de deelnemers, delen van ervaringen. Opbouw in de oefeningen. Dag 1 goed kader over stress en burn-out, dag 2 goede kapstokken voor analyse.
– V. B.
De opleiding geeft een grondig beeld van het hele pakket ‘preventie’, zodat stress en burn-out daar in geïntegreerd en geplaatst kan worden op een begrijpbare manier. Handige tools worden veelvuldig aangeboden.
– Rite C., Coach
Dit was een heel fijne ervaring. Een zeer inspirerende coach, bedankt Brenda! Zeer praktische en toepasbare tips gekregen.
– Gerd, Zaakvoerder/Consultant/Coach
Goede afwisseling theorie-oefeningen. Wettelijk kader + praktijk. Concrete aanpak: vragenlijsten, checklijsten, voorbeelden en inzicht start project. Duidelijke structuur in opleiding/opbouw.
– Katrien P.
Opleiding hanteert tools om direct in het bedrijf mee aan de slag te gaan. Systematisch en probleemoplossend opgesteld.
– Sofie B., HR Business Partner
Zeer pragmatische opleiding, zeer duidelijk gebracht. Onmiddellijk bruikbaar en praktisch. Ook als loopbaancoach zeer goede inzichten gekregen om verder mee aan de slag te gaan.
– Martine B., Zaakvoerster
Zeer verhelderend en boeiend. Veel bruikbaar materiaal om mee aan de slag te gaan. Alles was meer dan ok! Brenda, bedankt voor de 2 boeiende dagen.
– Grietje
Handig overzicht rond bredere thematiek rond welzijn en dan meer in detail rond stress en burn-out. Rustige, maar toch zeer geënthousiasmeerde manier van kennisoverdracht. Praktische instrumenten worden meegegeven.
– Edith J., Teamleader
Goed kader, mooi overzicht, praktisch. Tijd is voorbijgevlogen. Doorspekt met anekdotes. Brenda is ook zeer enthousiasmerend en geduldig. Superinteressant! Kan onmiddellijk aan de slag.
– Stefanie L., HR Manager
Goede mix tussen theorie en praktijk, bruikbare oefeningen en tips. Je kan hier onmiddellijk concreet mee aan de slag.
– Sabine D., HR Manager
Methodiek i.v.m. PSR beleid. Techniek met organogram en inzichten. Goede en interactieve groep. Vlotte manier van lesgeven en inspelen op de vragen (heel open communicatie).
– Cornelia B., Manager
Gerichte opleiding naar ‘adviseur’, duidelijk afgelijnd. Veel ervaring delen, praktijkvoorbeelden, veel tools en genoeg tijd om te oefenen.
– Ciska
Praktisch gericht. Je kan aan de slag met deze 2-daagse. Voldoende zaken: je kiest wat er bij jou past, jouw organisatie. Wat werkt er en wat niet. Voldoende interactieve momenten, voldoende openheid binnen de groep.
– Jana D, Coördinator
Aantal heel praktische hanteerbare modellen/oefeningen die inzicht geven voor coachee of bedrijf. Fijn om de real life tips en tricks mee te krijgen. Dropbox platform en tools/literatuur tips zijn bijzonder handig.
– Fien R.
Heel veel info en materiaal gekregen om verder mee aan de slag te gaan. De vele oefeningen zetten je aan tot actie en maken meer duidelijk. Coaches spelen goed op elkaar in.
– Ilse D., Zaakvoerder
Kwaliteitsvolle opleiding (uit zich in alles van inhoud tot presentatie tot eten). Inhoudelijk erg concreet bruikbaar. Goed evenwicht tussen theorie-oefeningen. Dynamisch, verzorgde syllabus. Ik neem veel bruikbaar materiaal mee en een hoop zaken om verder bij stil te staan.
– Veerle L., Coach
Prima cursus, blij deze gevolgd te hebben. Nodig als leidraad binnen kluwen van wetgeving & om blinde vlekken te onderscheppen.
– Veronique B.
Duidelijke structuur en kader hoe je aan de slag gaat met ondersteunen bij opstellen van een beleid. Goede basis voor wie rond thema burn-out aan de slag wil gaan. Heel concreet en direct toepasbaar.
– Lore D., Arbeidsbegeleider
Geeft een duidelijk overzicht over stress en burn-out problematiek. Voldoende info om beleid verder te formaliseren en praktisch mee aan de slag te gaan.
– Y. W.
Ervaren trainers. Holistische aanpak, meerdere visies, kapstokken en kernmogelijkheden. Vele oefeningen! Zelf doen = beter. Veel interactie.
– Elisabeth E., Trainer-Coach
Op 2 dagen heb je een heel goed idee wat de taak van een stress en burn-out adviseur inhoudt. De af en toe moeilijke materie (wetgeving) werd op een aangename en klare manier gebracht.
– Willem H., Directeur
Inspirerende opleiding, geeft energie om met concrete acties naar een ‘next level’ te gaan. Evenwichtige combinatie tussen theorie en praktijk. Na afloop kan je meteen concreet aan de slag. Dank voor de inspiratie! De energie en wisselwerking was verrijkend.
– Griet V., HR Consultant
Ik heb heel veel gehad aan de sparringsoefeningen met de deelnemers. Goede koppeling in theorie, praktische oefeningen maakte het concreet.
– Klaas R.
Praktisch, direct bruikbaar, interactief en gepersonaliseerd op eigen situatie van het bedrijf of als coach.
– Koenraad M., Projectcoördinator
Goed evenwicht tussen theorie en praktijk. Heel veel ad-rem kennis en voorbeelden vanuit de praktijk. Leuke combinatie van leren en doen: waardevol zowel voor bedrijven als coaches.
– Joke A., Zaakvoerder
Het is een opleiding waarmee je zeer veel tools en informatie (bronnen) aangereikt krijgt. Dankzij de vele oefeningen kan je concreet aan de slag als adviseur. Ik neem veel informatie mee en veel inspiratie en mijn zelfvertrouwen om als stress en burn-out adviseur aan de slag te gaan is toegenomen. Toffe aanpak, super lunch!
– Linda K., Freelance Coach
Een boeiende 2 daagse, die ik iedereen die in contact komt met stress en burn-out zou aanraden. Praktijkgerichte formats die je onmiddellijk kan gebruiken bij bedrijven.
– Saskia A.
Leerrijk, praktisch, toepasbaar. Goed evenwicht tussen theorie en praktijk. Change Management specifiek voor stress en burn-out. Veel tips en ideeën om te gebruiken. Relaxe sfeer.
– Kurt L., HR Manager
Intense training die je de juiste kaders meegeeft rond een niet zo duidelijke wetgeving. Handige modellen en formats die structuur geven en een echt handvat zijn tot duidelijk plan van aanpak.
– Mie B., Coach
Zeer concrete tools waarmee je effectief naar een bedrijf kunt stappen. Ook tijd om te oefenen met deze tools tijdens de opleiding. Naast tools ook ’theorie’ die je meekrijgt in een map. Toegang tot bijkomende info wordt gefaciliteerd (bijvoorbeeld via Dropbox).
– F. U.
Praktisch, ruimer denkkader op organisatieniveau. Een goede basis om van start te gaan in een bedrijf rond stress en burn-out.
– Gitta S., Coach-trainer
Heldere kaders over burn-out en hoe je in een bedrijf een plan kan opmaken. To-the-point en no nonsense. Relevante info waar je direct mee aan de slag kan.
– Annemie P.
Super training en trainers. Waardevolle input om onze beleidsmedewerkers en collega’s bewust te maken van onze gezamenlijke sociale verantwoordelijkheid die we hebben tegenover elkaar om de wereld een beetje bij beetje stress- en burn-out vrijer te maken. Dankbaar!
– Carina D.
De opleiding is onderbouwd. Wetgeving, theoretisch kader worden summier geschetst maar uitgebreid gedocumenteerd in het lijvige begeleidende document. Er wordt ruimte gemaakt voor praktische oefeningen, persoonlijke ervaring… Een verzorgde lunch werkt alles af! De geëngageerde docenten maken het verschil.
– Dries D., Docent
Ik heb gekregen waarvoor ik gekomen ben: teksten en lijstjes (meten), wetgeving (hoe zit dat in mekaar en wat is er nodig?), super afkortingen om te ‘imponeren’.
– Dominieke V., Stress & Burn-out Coach
Praktische opleiding: helder theoretisch kader zonder teveel uit te wijden. Leuke oefeningen die de theorie ondersteunen.
– Nele M., HR medewerker
Goede combinatie tussen praktijk en wetgeving. Hoewel het een pittig programma is, is er toch tijd voor een lach en een persoonlijk verhaal. Proficiat!
– Els V.
Laagdrempelig, voor iedereen toegankelijk. Zeer praktijkgericht. Je kan er meteen mee aan de slag.
– Fabienne S., Assistente
Onbekende wordt bekend. Zeer duidelijk. Heel bekwame lesgevers. Stof tot nadenken.
– Eddy D., Productieverantwoordelijke
Tips aan alle HR Managers: ‘Volg de cursus stress- en burn-out want jullie zijn binnen de bedrijven de aangewezen personen om hier voor een vangnet te zijn en vooral ook preventief te werk te gaan’.
– Ann, HR Manager
Opleiding zet vooral aan tot denken over situatie in eigen organisatie en veranderingsnoden. Interactie is zeer goed. Veel inspiratie voor concrete acties.
– Johan D.
Concreet, to-the-point, realistisch – voor het juiste publiek. Brengt structuur en opent deuren.
– Edwin U., HR Officer
Duidelijk, helder, no-nonsense en overzichtelijk. Food for thought. Enthousiaste en positief ingestelde lesgevers die zorgen voor een open en informele sfeer.
– Benny V., Afdelingshoofd
Goede combinatie theorie en praktijk. Geeft een boost om aan de slag te gaan.
– Cindy V. L.
Perfect naar de verwachtingen. Opleiding is aan te bevelen oor beleidsmakers. Maak een beleidsplan EN onderneem actie.
– Elke V., Outreach Manager
Interactief! Vele denkopdrachten maken het realistisch en interessant. Overzichtelijk en gestructureerd. Ga er zeker verder mee aan de slag.
– Jolien R., Projectmedewerker
Bruikbare tips om mee te nemen naar de werksituatie. Deelnemers uit diverse sectoren zorgen voor brede kijk.
– Eva D., Vertrouwenspersoon