Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

NLP MASTER PRACTITIONER

GETUIGENISSEN

Programma NLP Master Practitioner

Wat onze deelnemers zeggen over de Opleiding NLP Master Practitioner

Tom is een toptrainer NLP. Deze opleiding is deels theoretisch deels praktisch. Je krijgt heel wat mee om in te zetten voor anderen maar ook voor jezelf, een aanrader, een must!
– Tom L., Fotograaf en Coach
Bedankt om het traject samen te mogen doorlopen. Maar 1 iets te vertellen: gewoon doen! Dikke pluim aan Tom als lesgever: challengen om beweging te creëren, positieve benadering, top uitleg, mooi proces. Top!
– Siska
De dagen/blokken vlogen voorbij. De NLP Master opleiding is enerzijds én katalysator én ondersteuning voor je persoonijke groeiprocessen, anderzijds een gouden toolbox voor je connectie met anderen, zowel op werk- als privévlak.
– Nina B.
Een opleiding voor iedereen die maar iets met taal en communicatie te maken heeft. Een eye-opener en inspiratie voor jezelf.
– Kurt D.
NLP Master Practitioner geeft heel veel bruikbaar en diep intensief Coachmateriaal. Wordt heel professioneel gegeven en zéér ervaringsgericht, waardoor het ook een persoonlijk pad is en niet zomaar een opleiding.
– Marjan W.
Deze opleiding is een cadeau voor jezelf noemen zou totaal fout zijn. Het gaat niet om luxe. Het gaat om een traject waarbij je terug jezelf wordt. Reden waarom deze NLP-opleiding gewoon basis zou moeten zijn.
– Guido V.
Deze opleiding is een aanrader voor iedereen. Door de manier waarop Tom alles vorm geeft wordt er ruimte geschept voor iedereen individueel om de weg te gaan die zich op dat moment aandient. In alle veiligheid om te bepalen hoe intens je het groeiproces wil aangaan. NLP is voor mij iets waar ik nu heel vaak naar teruggrijp.
– Katrijn V.
NLP zou een vast onderdeel moeten zijn van elke vorming. Van lagere school tot universiteit, van technische vorming tot leiderschap. NLP is een absolute must-do, ongeacht je beroep. Het is een groot geschenk aan jezelf.
– Ann V.
De opleiding bij uitstek voor persoonlijke groei. Patronen doorbreken en je identiteit herontdekken.
– Tom, Groeiexpert
Life changing, geeft je kracht, doet jezelf opnieuw vinden, verbinding tussen ego en ziel, laat je zien wie je kan zijn.
– Sabine
De NLP Master Practitioner is een quantum groeisprong die je maakt. Via NLP kan je sneller een buik-hart-brein connectie maken, ook met je klanten. Je werkt op waarden/overtuigingen, op identiteit en missie, en dat is mega!
– Veerle P.
Opgelet, deze opleiding zal hoogstwaarschijnlijk je leven veranderen. Goed georganiseerd, boeiende inhoud, gepassioneerde teacher.
– Nadia M.
Weet als je voor deze opleiding registreert, je genoodzaakt bent, te groeien en willen of niet je verbonden wordt met de medecursisten. Prachtig, eenvoudig, verstaanbaar gebracht met actuele voorbeelden. Een prachtige werktraining.
– C.
De beweging die gestart werd met de NLP Practitioner wordt met volle stuwkracht verder gezet in de Master. Beweging, goesting, energie, kennis, verrijkend!
– Magali B.
Een aanrader voor iedereen die vooruit wil en in een positieve flow wil komen. Vanuit liefde en dankbaarheid gegeven door Tom. Ik neem mee dat ik keuzes heb, dat ik alles in mij heb en dat ik met zachtheid en mildheid naar mijzelf mag kijken. Dat het perfect is zoals het is!
– Sandra B.
Praktisch, veel oefenmogelijkheiden, kleine groep absolute plus! De aandacht voor de veiligheid van de groep. Super dat zoveel kennis en kunde in 8 dagen zo bevattelijk wordt gebracht!
– Jürgen B., Educatief medewerker/Coach
To the point naar de actie die verandering brengt. Voor ieder individu op maat. Heerlijk confronterend.
– Marianna V., Preventie adviseur psychologische aspecten
Erg boeiende opleiding die je uitnodigt om binnen in jezelf te kijken, te luisteren en te voelen. Naar wat er wil geleefd worden en wat je weerhoudt dat potentieel te benutten.
– Davy R., Zaakvoerder
De NLP Master opleiding zou ik heel graag willen aanbevelen omdat het een life changing experience is. In een heel veilige omgeving leer je tools die je levenslang kan meedragen. ‘Thank god voor deze opleiding, thank god voor yourcoach’.
– Delphine D.
NLP is een levensverrijkende ervaring. Hands-on tools en technieken waar je levenslang kan van genieten en in verdiepen. Het maakt het leven gemakkelijker. Tom blijft ook steeds zoeken naar optimalisatie van inhoud en methodiek van de opleiding.
– Ivy
Een geschenk aan jezelf. Ruimte en aandacht om jezelf te ontdekken en te versterken. In woorden en daden. Geef jezelf de aandacht die je verdient.
– Stijn L., Bestuursdirecteur strategie en ontwikkeling
Professioneel, veilig, gefundeerd, goed gespreid. Goeie variatie van topics en werkvormen, ruimte voor vragen en bedenkingen.
– P. V.
Prachtig groeipad! Gebalanceerde combi van inhoud – sterke training skills – juiste oefeningen. Verplicht voor iedereen die groeien aux serieux neemt.
– Tom M., Eigenaar
Een adembenemende reis, samen met een groep. Het traject wordt aangepast aan de noden en behoeften. Je leer vele facetten kennen van jezelf, waardoor je verder gaat groeien. Veel tools en oefeningen om die extra mile af te leggen.
– Tamara V., Preventieadviseur psychosociale aspecten.
Een opleiding die diep binnenkomt en verandering geeft. Een top kader voor jezelf. Professionele organisatie.
– Véronique L., Sales
Gewoon doen! De beste persoonlijke groei ever! Je hebt fysieke training en daarnaast mentale training. Al was het enkel en alleen voor jezelf. Voor mij de referentie in de ruime streek!
– Bernard V.
Aanrader! Meer dan de NLP Practitioner, is de Master een cursus voor jezelf!
– Steven G.
NLP raakt je in al je cellen. Na NLP kan je nooit meer niet-NLP zijn. Fantastisch is dat!
– Nancy
Eye-opener! Je krijgt geweldige tools mee om zelf mee aan de slag te gaan. Toe te passen op jezelf of je coachees. Kwalitatief hoogstaande opleiding.
– Carline D., Zaakvoerder
Absolute aanrader. De originaliteit, de diepgang, de ruimte om te groeien, de zachtheid, de confrontatie.
– Caroline G., Zaakvoerder
Deze NLP opleiding heeft me transformerende inzichten gegeven, waar ik voor de rest van mijn leven voordeel uit zal halen.
– Koen V., Zaakvoerder
Gewenst, ongewenst, je komt voor ongeopende poorten van je ziel te staan. Hoe ze opengaan is aan jou. Vinden van jezelf is een werk voor het leven, met NLP heb je de trapladder bij. Tom, jij bent voor altijd een deel van mijn vocabulair, het is oké. Bedankt om m’n leven terug fun gemaakt te hebben!
– Pieter H., Zaakvoerder
Ideaal om op kortere termijn een NLP-gevoel te ontwikkelen. Ik neem zeer veel mee en vooral een betere communicatie met mensen. Top!
– Walter D., Relatiebeheerder bedrijfsklanten
Eyeopener, transformerend. Zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding.
– Iris
Wanneer je op reis vertrekt moet je het juist materiaal voorzien. Met de technieken en inzichten van deze NLP opleiding zit het juiste materiaal in jouw valies.
– S. D.
Professioneel, authenthiek en resultaatgericht! Aanrader.
– Vincent D., Zaakvoerder
De NLP Master Practitioner leert je ongelooflijk veel over jezelf. In tegenstelling tot de Practitioner waar we sterk focusten op verschillende technieken is de Master een volledige ontdekkingsweg van jezelf. Dankzij de modelleringsopdracht zet elke deelnemer enorme stappen in zijn/haar persoonlijke ontwikkeling. Dat blijkt ook uit de getuigenissen op het einde van het programma. Een absolute aanrader voor elke NLP Practitioner die op zoek is naar verdieping.
– M. T.
Open en ontspannen sfeer. Geen afstand tussen lesgever en groep. Keep growing. Bedankt voor de ervaring.
– Patrick G.
Niet twijfelen, gewoon doen. Er is geen weg terug… Voor en na is dag en nacht verschil. Dank je wel Tom en alle medecursisten!
– Denise V.
Het is een zeer boeiende verdieping van de NLP Practitioner. Ik neem de ervaringen en de inzichten mee. De lesgever slaagt erin om de juiste sfeer te scheppen. Toplocatie!
– Dirk M., Solution architect
Eye opener die je een leven lang meedraagt. Een reis naar jezelf met jezelf. Zou iedereen zichzelf cadeau moeten doen.
– Griet L.
Tom, doe zo voort! Niet op aan te merken! De inhoud, maar vooral de passie en kracht waarmee je deze leerrijke informatie brengt zijn een les voor het leven.
– Sofie V.
NLP is een ontdekkingsreis. Met een goeie gids word je gebracht naar diepere waarden, word je bewuster en breng je levensdoelen tot leven. Een aanrader voor elke mens.
– Sigrid, Sales manager
Zeer mooie aanvulling op de NLP Practitioner. Zorgde voor meer diepgang en voor het écht opnemen in je systeem. Aanpak was zeer hands-on en vaak bewust hypnotisch.
– Jurgen B.
De sterkte van de opleiding ligt vooreerst in het inhoudelijke. Daarnaast is de manier waarop de inhoud wordt overgedragen heel bepalend geweest. De aanpak van Tom zorgde ervoor dat, naast de groepsdynamiek, ik de verworven kennis kon beleven, toepassen en nog beter bevatten. Een aanrader voor iedereen die NLP wil begrijpen, beleven en uitstralen.
– Steven D.
Goede combi structuur en vrijheid. Veel praktijk en leren door ervaring. Warme, gepersonaliseerde aanpak. Heerlijke en gezonde lunch. Veel waar voor je geld.
– Ruth L.
Een opleiding met grote diepgang, heel veel ruimte voor expertise tijdens de opleidingsdagen en een coach die de kracht bezit het allerbeste in je boven te halen. TOP TOP TOP.
– Isabelle V.
Super NLP opleiding waar ik op een boeiende en erg toegankelijke manier tot persoonlijke inzichten ben gekomen. Doortastend, to-the-point!
– Tim V.
Een transformerende ervaring. Een beschrijving ervan doen sowieso afbreuk aan wat echt gebeurd is, hoe goed ik ook mijn best doe. Er zal vanaf nu altijd een voor en na zijn, zowel privé als professioneel. Dank aan Tom en zijn medecoaches.
– Joke V.
Zeer kwalitatief. Zet je denkwereld open, ruimer. Een ‘must’ voor leidinggevenden.
– C. S.
Tom is een authentieke en sterke NLP trainer die het talent heeft om theorie en praktijk te linken op een erg persoonlijke en ontwapende manier. Oprecht bedankt!
– Koen D.
Door deze opleiding leer je enorm van jezelf. Je wordt geconfronteerd met zaken die je helpen een stap voorwaarts te zetten. Deze opleiding voelt aan als een grote stap in persoonlijke groei!
– Ria V. O., Coördinator
De opleiding brengt je in contact met je vermogen om je authentieke zelf te ervaren en te ontwikkelen.
– Caroline V., Verkoper
Deze cursus leert je uit je comfortzone stappen, laat je toe andere opvattingen te aanvaarden en maakt ruimte voor andere, nieuwe intermenselijke relaties. Enorm verrijkende ervaring die je brengt tot je diepere ik.
– Frederik B., Zaakvoerder
Ik raad het aan vrienden, kennissen en collega’s aan omwille van zijn diepgang en praktische aanpak. De groep is ook perfect qua grootte.
– Mia V., Hoofd Strategische Planning