Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

LOOPBAANCOACH

GETUIGENISSEN

Gratis Demo-avond Programma Loopbaancoach

Wat onze deelnemers zeggen over de Opleiding Loopbaancoach

Ik ben echt mega tevreden over de loopbaancoach opleiding, zowel inhoudelijk als stijl van les geven. Voor mij was het ook een meerwaarde om jullie beide stijlen van zowel het coachen als training geven te mogen ervaren. Jullie hebben mijn verwachtingen meer dan overtroffen. Ik ben heel blij dat er zoveel diepgang en variatie inzat en voel me gesterkt met het brede gamma aan werkvormen. Door de feedback momenten voel ik me ook gegroeid als coach. Mijn vriendin zei dat ik steeds enthousiast van de opleiding thuis kwam! Goede barometer…
– S.
Jullie praktische aanpak maakt dat ik niet alleen ben gegroeid als coach, maar ook als persoon. Niet te veel theoretische uitleg, maar vooral doen. Daar zit voor mij de challenge en dus ook het groeien.
– F. V.
No nonsense aanpak, recht voor de raap. Concrete methodieken om onmiddellijk mee aan de slag te gaan. Vele oefeningen waren zeer verhelderend en confronterend.
– C. W.
Zeer waardevolle opleiding, met veel praktijkoefeningen. Dynamische trainers met humor. De creatieve technieken zetten aan tot nadenken. Je voelt jezelf groeien, leert dingen over jezelf als persoon en als coach.
– Greet
Veel praktische oefening (en daar kwam ik voor). Twee ervaren coaches waar veel van te leren valt. Luchtig + dynamisch gebracht. Humor maakt het extra fijn. Niet enkel tools, maar ook over hoe je er als coach staat.
– Jennifer R.
Een fantastische ruimte letterlijk, maar ook een ruimte waar je jezelf kan zijn. Veiligheid om je kwetsbaar op te stellen. Zo heerlijk direct en no-nonsense. Bedankt voor alle cadeautjes en tot binnenkort.
– Evelyne
Het is leren doen en ook als coach haal je er veel uit. Enorm waardevol voor mij om de technieken te voelen en te zien.
– Veerle M., HR partner/Coach
Goed om in elke sessie uit de comfortzone te gaan. De spiegel voor jezelf houden werkt openbarend. Zonder deze opleiding had ik bepaalde inzichten niet gekregen. Het maakt me sterker om dingen aan te pakken, ik voelde me veilig.
– Madelief, HR Partner
Jullie energie en enthousiasme werkt aanstekelijk. Zeer blij om jullie als persoon en als bedrijf te kunnen en mogen ontmoeten. Een absolute aanrader voor coaches of coaches in wording om ondergedompeld te worden in the YourCoach visie en missie. Zeer waardevol voor ieders persoonlijke ontwikkeling. Ik hoop dat dit geen vaarwel is, wel een tot ziens.
– Julie V.
Terug heel veel genoten, veel geleerd. Tot de kern, geen blabla! Onmiddellijk bruikbaar.
– Nele
Boeiende, interactieve opleiding. Mooie balans tussen theoretische modellen en praktische oefeningen. Dankjewel voor de optimistische trainingstijl.
– Olivier V., Consultant, trainer, coach
Breed, oefeningen heel toepasbaar in de praktijk. Leuke sfeer, professioneel. Topkwaliteit!
– Carolyn E.
Veel bijgeleerd. Fijne manier van werken. Elke techniek kan onmiddellijk toegepast worden. Zeer praktijkgericht.
– Ilse V.
Het is een leuke, inspirerende, uitdagende, praktijkgerichte opleiding. Je wordt ondergedompeld in verscheidene invalshoeken en dynamieken. Je krijgt inzicht in je eigen stijl en de stijl(en) van anderen. Een aanrader!
– Vanessa O.
Deze opleiding voldeed echt aan mijn verwachtingen en die lagen hoog! Ik kan niet wachten om met mezelf nog verder aan de slag te gaan en mijn ware zelf in mijn professioneel leven te leggen. Het was DOEN DOEN DOEN gecombineerd met een groot scala aan verschillende technieken. Dat maakt de opleiding TOP!
– Sofie B., HR Business Partner
De combinatie ‘hoofd’ an andere lagen. De geleerde technieken doorleven en oefenen. Je kan zelf je eigen proces meenemen. Een grote meerwaarde voor mezelf!
– Veerle R., Zaakvoerder
Zeer enthousiast gebracht, inspirerend, heldere en beknopte uitleg over technieken, klemtoon op oefenen onderling, manier van lesgeven die ik niet gewoon ben: vaak is een opleiding heel theoretisch en 1 richting. Was zeer verrijkend. Toen ik aan de opleiding begon stelde ik mezelf de vraag: gaat als zelfstandige coach werken echt wel iets voor mij zijn? Na 2 sessies kreeg ik er helemaal zin in, en door de vele oefeningen merkte ik ook dat het mij zeker ligt en aanspreekt.
– Wim A., Coach
Een opleiding direct toepasbaar in de praktijk met 2 dynamische, gepassioneerde en bevlogen coaches. Je krijgt inzicht in het coachproces maar ook in jezelf omdat er constant wordt geoefend. Soms bevestigend, soms confronterend. De hele opleiding door wordt er gesproken over je coachee in beweging krijgen, wel mijn ‘move’ is gezet!
– Sandra
Opleiding met veel tip en tricks om toe te passen zodanig je over veel hulpbronnen beschikt om een goede loopbaancoaching te geven. Er wordt hier dieper gegaan met als doelstelling de klant in beweging te krijgen, positieve vibes. Een brede waaier van technieken/modellen.
– Dolores
Ik vond dit superboeiend. De oefeningen, modellen en theorie stonden in goed evenwicht. De wisselwerking Tom-Benjamin is ook tof! Heel verschillende stijlen, maar wel beiden bijzonder bevlogen en beslagen in hun vak. Dat maakt het inspirerend en erg geloofwaardig.
– Katrien, Coach
To the point, originele interventies, veel oefentijd. Mensen moeten naar hier komen willen ze groeien in loopbaancoaching. Goede sfeer, bekwame trainers, lekker eten.
– Rudi, Coach
Eye-opener, creatieve out-of-the-box opleiding. Praktisch en toepasbaar.
– Nele D.
De Opleiding Loopbaancoach is erg compleet: de verschillende interventies werken op verschillende lagen en passen bij verschillende mensen en stijlen. Heel bruikbare info. De opleiding maakt je startklaar als loopbaancoach.
– Marjan W.
Bruikbare tools, veel oefenmogelijkheden, dynamisch.
– Pascale D.
Zeer bruikbare en bewustmakende opleiding. Goed door inzicht in jezelf en menselijke systemen.
– Martine D.
Handige tools, zowel voor HR-professional als voor zelfstandig coach. Inzichten naar jezelf als mens en coach. Spontaniteit, expertise, goeie aanvulling van elkaar, integratief.
– Emily D., Head of HR
Zeer praktisch, direct toepasbaar. Geen voorgekauwde formats, maar spontaan, creatief, dynamisch.
– Violette D., Coach
Professioneel, veel oefeningen, praktijkgericht. Kortom een aanrader!
– Tamara L., Business Unit Manager
Zeer goede opleiding, gestructureerd en to-the-point. Je doet alle oefeningen zodat je het zelf kan ervaren en vooral voelen.
– Ellen M.
Uitdagend, origineel, bruikbaar, FUN.
– Isabelle, Carrière Manager
Professioneel en op een boeiende, luchtige manier gegeven. Heel mooi kader om opleiding te volgen. Technieken en vraagstelling kan zowel in het beroepsleven als in het privéleven toegepast worden. Heb al ondervonden dat het mij ook privé iets opgebracht heeft.
– Ann G.
Verhelderende manier om naar coaching te kijken. Dit omdat je uit je comfortzone wordt gehaald. Ik neem zeker de open vragen en andere mindset mee.
– Kaatje, Carrière Manager
Nadruk op techniek, ruimte om uit te proberen. Werken op verschillende lagen, openheid. Dynamiek tussen Tom en Benjamin. Goede feedback voor deelnemers tijdens sessie.
– Wim
Top, professioneel, veel info, goede sfeer, hoog niveau!
– Natalie V., Zelfstandige
Zeer interessante opleiding, over het hoe en niet over het vormelijke van loopbaancoach zijn. Zeer leuk te merken dat ikzelf ook als persoon heel wat heb gehad aan deze opleiding.
– Thomas
Drive, goesting-gevend, doen. Praktisch inzetbare tools, verbindend. Iedereen in eigen kracht.
– Tat, Psychotherapeut/Procesbegeleider
Kwaliteit, praktisch, veilig, vanuit het hart, niet vanuit een boek. Gevarieerd, onderbouwd, veel oefenen, warme omgeving, humor, opleiding vanuit praktijk, toptrainers.
– Ilse W.
Een echte aanrader! Super technieken – keuze mogelijkheden met demo woord en beeld. Aangenaam, rustig en verbondenheid.
– Réjane
Een zeer praktische, oplossingsgerichte opleiding. Je hebt direct een aantal handvaten. Aanbevelen zou ik jullie doen omwille van jullie tomeloze energie en enthousiasme! De expertise die jullie delen is van grote waarde!
– Jesse D., Zaakvoerder
Goede balans tussen theorie en praktijk, gegeven door twee enthousiaste specialisten, een aanrader! Net wat ik nodig had om zelf terug positief vooruit te kijken en wat te relativeren.
– Hanne L., HR Professional
Dit is een echte out-of-the-box opleiding waar men durft van de platgereden paden weg te gaan. Echt super. Er worden goeie technieken meegegeven en héél veel praktijkvoorbeelden. Benjamin bulkt van de energie, brengt hele energieke vibes over, het is een plezier om een namiddag in zijn ‘arbeid’ te zijn! Tom heeft heel veel kennis en is goed in feedback geven op een coachende manier. Bedankt allebei!
– Kaart B., HR
Een heel praktische opleiding. Veel technieken waar je meteen mee aan de slag kan. Ik neem een hele positieve energie en een boost mee die me vooruit duwen.
– Nathalie T., Zaakvoerder
Persoonlijke en professionele verrijking. Goede mix theorie en praktijk met nadruk op praktijk. Verfrissende kijk op coaching. Toepasbaar op andere gebieden. Ondersteuning van twee top coaches. Je wordt uitgedaagd om je comfortzone te verlaten. Smaakt naar meer.
– Helga Y.
Authentiek, professioneel, actie, to the point, geen bla bla. Ervaringsgericht.
– Carola C.
Een praktische, originele, toepasbare en speelse reis in het landschap van loopbaanbegeleiding. Een goede mix tussen theorie en praktijk met af en toe een ‘zottigheid’.
– Tine C.
Erg inspirerende opleiding. Onverwachts vele technieken geleerd. Erg inzetbare technieken geleerd. Professionele opleiding, hoge kwaliteit.
– Caroline W.
Een heel praktische, ‘open’ opleiding die bruikbaar is in zowel de persoonlijke leefwereld als in een toekomstige job als coach. ‘Meer zwijgen en meer luisteren’.
– Brigitte
Sterke aanvulling op eerder coaching-opleidingen die ik volgde bij yourcoach. Alles valt nu op zijn plaats. De wisselwerking tussen Tom en Benjamin geeft verschilende inzichten. Verrijkend om het ook eens van een andere kant te zien.
– Hilde V.
Inspirerend en hands-on. Handige tools en tricks voor coachingspraktijk. Reflectie en groei op persoonlijk vlak.
– Ellen M., Coach
De opleiding is hands on, geen BLABLA, je leert technieken aan die je effectief kan gebruiken. De opleiding verrast! Aanrader! Tom en Benjamin halen je uit je comfortzone en zorgen ervoor dat je leert, inzichten opdoet.
– Habiba
Het plaatje klopte met mijn verwachtingen. Heel veel bijgeleerd: Korte en krachtige vragen en tools. Zeer goed voorbereid naar loopbaanbegeleiding. De opleiding is zeer to the point. Ik heb heel veel inzichten gekregen zowel persoonlijk als professioneel. Ik voel mij nu klaar voor mijn eigen praktijk als loopbaanbegeleider.
– Catherine D., Trainer en coach
Veel praktijk met feedback door de lesgevers of je medestudenten, wat je de mogelijkheid geeft je eigen techniek te verbeteren. No nonsense. De nodige humor en veiligheid voor momenten die zwaar kunnen aankomen.
– S. R.
Super lesgevers, zeer praktijkgericht, goed georganiseerd, zeer inspirerend. Een echte aanrader!
– France J.
Goed gegeven en in evenwicht. Tom en Ben zijn verschillend, maar vormen een goed team die elke persoon als individu behandelt. Theorie en oefeningen, veel mogelijkheden om te oefenen.
– Christel V.
Eraren lesgervers, ruimte voor eigen invullingen, creatief, echt mijn ding!
– Karen M.
Zeer goede praktijkgerichte opleiding. Tom en Ben vullen elkaar zeer goed aan.
– Kristel, Zaakvoerder
Degelijke opleiding. Heel gevarieerd zowel in aangebrachte topics als in gebruikte technieken en aanpak. Tot the point of in ieder geval waar ik op dat moment nood aan had.
– Annick D., Personeels- en opleidingscoach
Ongelooflijk hoe jullie er in slagen om mij tot verschillende nieuwe inzichten te brengen aangaande mijn persoon en hoe ik in het leven sta, mijn rol als loopbaancoach. Heel toegankelijk en bruikbare formats waar ik heel creatief kan mee omgaan. Ook de certificatiedag vind ik, ondanks de misschien voorafgaande beetje stress heel leerrijk. Idem voor de twee coachoefeningen. Hier bij yourcoach kan je echt tot leren komen in een velige en ondersteunende omgeving.
– A. C.
Praktisch en zeer toepasbaar, veel verschillende kaders zodat er altijd wel een paar bij zijn waar je een klik mee hebt. Snedig maar attent, rustig, maar fervent, nemen ze je mee in een verhaal dat vanzelf lijkt te gaan, maar je op het einde je stof toch kent!
– M. K.
Mooie methodieken, voldoende oefentijd, fijne demo’s, ruimte om er zelf iets mee te doen.
– Marleen D.
Een rijk aanbod van coachoefeningen. Twee opleiders met elk hun specifieke persoonlijke insteek en de combinatie met de vele oefenmomenten met de andere cursisten. Je neemt hier als ‘klant’ ook zoveel voor jezelf mee.
– Marleen P., Zaakvoerder
De creatief-fysieke aanpak afgewisseld met een kort kader van een oefening heeft me veel geleerd en vooral over mezelf.
– Joris
Voor mij is het een opleiding + 1. De meerwaarde zit hem in het feit dat alles klopt. De locatie is top, de lesgevers zijn gepassioneerd door hun vak en ik heb op geen enkel moment gevoeld dat het hun job is (zeer uitzonderlijk). De inhoud van de opleiding wijkt misschien af van de traditionele (toch als ik vergelijk met mijn collega’s loopbaancoaches) maar dat vind ik zo’n verrijking. Het creatieve neem ik graag mee. Ook de catering ga ik missen. Absolute aanrader!
– Jo F.
Brede kennis van technieken en methodes. De trainers hebben duidelijk veel vakkennis en ervaring. Ik vind de algemene inhoud en handling heel goed, dynamiek tussen Tom en Ben is fijn, er mag eens gelachen worden. Ik neem een handvol oefeningen mee die ik veel ga kunnen gebruiken in mijn coachings. Het was interessant om verschillen te zien in coachingaanpak en redenering erachter in vergelijking met mijn vorige coachopleiding.
– Karoline H.
Opleiding waarbij je gestretcht wordt als loopbaanbegeleider. Inhoudelijk sterk doordat er gefocust wordt op veel verschillende technieken en er is ruimte voor inoefening. Goeie theoretische achtergrond in cursus maar focus op praktijk.
– Nadine V., Recruiter
Ik zou deze opleidng aanraden omdat je mensen durft uitdagen zelfkritisch te zijn en niet zomaar loopbaancoaching te doen, maar vanuit het ‘ik’, vanuit de zingeving die de coach zelf ook heeft erbij. Ook het feit dat je heel praktijkgericht gaat werken en er ruimte is om een persoonlijke stijl te ontwikkelen, mits de steun van sterke oefeningen en gedeelde feedback telkens is een echte plus!
– V. O.
Loopbaancoach bij yourcoach is vanuit een model aan de slag gaan met een loopbaanissue. Er wordt zowel gecoacht via vraagstelling als via de meest onbewuste kanalen. ‘Het lichaam liegt niet’ werkt heel sterk. Mooie dynamiek tussen Tom en Benjamin. Leuk hoe technieken uit andere opleidingen hier op loopbaandoelen toegepast worden.
– Nancy
Ik heb mijn rugzak met ervaring kunnen aanvullen met nieuwe technieken, creatieve tools en soms ook net die ontbrekende schakel die ik nog miste op weg naar mijn (tussen)doel. Daarnaast heb ikzelf in mijn eigen spiegel leren kijken, de metafoor oefening was voor mij een ‘eye-opener’, ik kan niet wachten om mijn ‘fragiel klavertje vier’ te laten uitgroeien tot een ‘onomstootbare wandelende boom’ 😉
– K. M.
Creatieve, no-nonsense aanpak. Heel praktijkgericht. Waar voor je geld!
– Karlien V.
Praktische opleiding, waar je onmiddellijk mee aan de slag kan! Veilige omgeving, comfort, maar je wordt ook positief gechallenged. Je wordt er gesoigneerd! Het eerst volgen van de integrale coaching essentials was een grote meerwaarde.
– Ann T.
Veel technieken, grote variatie, openheid/gedrevenheid, veel praktijk tijdens de lessen.
– Koen S.
Zeer gevarieerd, vele werkvormen. Kordate manier van coachen. Focus op VORM. Fijne lesgevers met expertise.
– Birgite G.
Duidelijk onderscheid tussen adviseren en coachen. Technieken om meer vanuit de coachee te laten komen en die ‘het werk’ te laten doen vond ik top. Ik raad de opleiding zeker aan.
– Wendy L., Career Advisor
Sympathieke lesgevers. Verschillende technieken gezien, het was leerrijk.
– D. D.
Inspirerende opleiding waarbij je uitgenodigd wordt om uit je comfortzone te komen. Een rijk en kleurrijk palet aan methodieken en technieken passeren de revue en vragen elk op hun beurt om een aantal vaardigheden en competenties.
– Sigrid V.
De creatieve aan pak van coaching werkt zeer inspirerend. Coaching is veel meer dan het volgen van processen en technieken.
– Frank V.
De trainers zijn doordrongen van hetgeen ze brengen, goeie praktijkvoorbeelden. Je komt zelf uit je comfort, wordt gestretcht en dat geeft inzicht. Lekkere catering, goeie syllabus, fijn dat schrijfmateriaal voorhanden is. Relaxe sfeer, bemoedigend, leuke deelnemers. Heel goed in te zetten in eigen praktijk.
– T. V.
De opleiding loopbaancoach bij yourcoach is aan te raden omdat die voorbij de lijstjes en testjes gaat. Via creatieve en diepergravende oefeningen kom je tot de essentie, wat verandering kan creëren in de loopbaan.
– Loes
Zeer gericht, to the point, geen gezever, tot de essentie, de max, ervaringsgericht. Zeer gedreven en kwaliteitsvolle, ervaren lesgevers. Ik zou morgen terugkomen.
– Stijn G.
Degelijk gegeven en opgebouwde opleiding met hoge ‘teach what you preach’ waarde. De opleiding is uniek in zijn soort door de holistische benadering: zowel in methodieken als visie. Je leert hier als coach heel veel elementen te observeren en detecteren, en er praktisch mee aan de slag te gaan, met én zonder woorden! Verfrissend!
– Marian
Zeer aangename locatie, losse, aangename, niet schoolse sfeer. Lesgevers zorgen zeer vaak voor eye-openers. Concreet en praktisch, de lesgevers geven zin in MEER.
– L. G.
Ik kan jullie aanbevelen voor alle opleidingen. Structuur, dynamiek, gaat ook echt binnen. Trigger: Kom uit je hoofd, ga naar je lijf!
– Inge Q., Coach
Interactief, met passie gebracht. Je leeft de opleiding, genoeg tools, toffe setting.
– Dirk P., Zaakvoerder
Vakkenis! Vele oefeningen, zeer degelijke opleiding met heel wat basismethoden. Mooie warme feedback.
– Kathrien, Beleidsmedewerker
Je krijgt vele modellen en oefeningen aangereikt, die je ook oefent. Je leert al doende. De afwisseling tussen de twee trainers Tom en Benjamin vind ik een echte meerwaarde.
– Chris V., Coach en trainer
Zeer gericht, goede oefeningen. Je wordt gedwongen uit je comfortzone te komen. Heel wat eye openers!
– Stefanie L., HR medewerker
Heel praktijkgericht, verschillende tools aangereikt. Heel bruikbaar in mijn functie, korte feedbackmomenten na elk gesprek.
– Eveline, Loopbaanbegeleider
Dynamisch, concreet, fun, veilig!
– Mieke S., Coach
Veel oefenen. Lekker warm veggie middageten & fruit. Veel soorten oefeningen geleerd. Werken met flappen ipv powerpoint = goed. Gevoelsmatig: plukken van wat werkt, prikkelen. Beetje provocatief.
– L. B., Vormingsmedewerker en coach
Heel veel verschillende tools aangereikt gekregen. Vertrekken vanuit vraag van de coachee ipv een vast stappenplan. Goede coaches met veel ervaring. Inspirerende lessen.
– Patrick G.
Heel leuke setting en sfeer, uitnodigend, no nonsense! Ervaren coaches die echt weten waarover ze spreken. Durven afwijken van structuur, heel praktisch, groepsdynamiek, oefening = essentieel, je leert echt bij. Goeie manier van feedback geven. Flipcharts en eigen nota’s zeer waardevol, sluit aan bij jullie open en praktische aanpak.
– Valentine
Gevarieerde inhoud, mogelijkheid tot oefening.
– Stephanie, Loopbaanbegeleider/HR medewerker
Zeer praktisch ingestelde opleiding met veel oefeningen. Al doende leert men, dit is zeer goede uitgangsbasis voor een opleiding. Ik neem alle tips mee die ik kreeg en ga deze zeker omzettenin acties.
– Peggy H., HR Consultant
Ik heb enorm genoten van deze opleiding. Leerrijk voor mezelf. Waardevol om van de anderen te leren. Alle tools en technieken geven heel praktische bagage mee om mee te werken. Zeer sterk zijn de vele oefeningen tijdens de training en de stimulans om veel te oefenen. Toffe dynamiek door de twee stijlen van Tom en Benjamin, dit werkt goed voor mij.
– Petra D.
Ik heb nog maar zelden zoveel bijgeleerd op zo’n korte tijd. Het was overweldigend, vaak confronterend, maar vooral verrijkend. Er was een fijne sfeer, vertrouwelijk, gezellig, maar ook uitdagend. Nu tijd om alles te laten bezinken en te rusten. Bedankt!
– Nathalie D., Loopbaanbegeleider
Inhoudelijk zeer sterk, goed gestructureerd, duidelijk. Concreet & praktisch. Goed omkaderd: catering, thee, koekjes,… Jullie laten ruimte voor ieders eigen visie/aanpak/stijl. Super!
– Florence M.
De opleiding ‘Loopbaancoaching’ geeft je een aantal praktische technieken mee en wordt gegeven door 2 heel gepassioneerde mensen met kennis van hun vak. Er wordt tijdens de sessies heel veel geoefend waardoor je alles snel oppikt. Blijven oefenen is de boodschap!
– Charlotte G.
De opleiding was zeer leerrijk. Door zoveel mogelijk op jezelf toe te passen was het allemaal heel duidelijk, maar tegelijk confronterend. De momenten van confrontatie zijn degene die mij het meest bijblijven.
– Claudia I., Trajectbegeleider
Enthousiasme van de lesgevers, leuke sfeer. Leuke methodieken. Blikverruimende opleiding. Onmiddellijk toepasbaar, praktijkgericht.
– Katrien
Mooi spectrum meegekregen. Heel veel praktijk en vooral weinig blabla. Super meegevallen!
– Franky A., Personeelsverantwoordelijke
Krachtige opleiding gegeven door gedreven coaches die hun vak grondig onder de knie hebben. Een aanrader voor coaches in spe.
– Anne R.
Een praktische to-the-point opleiding in een luchtig en ontspannen kader. Van bij de start voel je je deel van de YourCoach-familie, waardoor je ook na de opleiding blijft komen naar de intervisies, de café’s, gewoon omdat het plezant is.
– Veerle
Ik geniet ontzettend van de praktische aanpak van Tom & Benjamin. Niet teveel nadenken, maar vooral doen. Op korte tijd krijg je een brede waaier aan technieken en toepassingen mee. En als kers op de taart is het ook nog een cadeautje aan jezelf!
– Ann S., Category manager
Zeer pragmatisch, to the point. Veel praktijk. Uitstekende trainers, complementaliteit.
– Johan T.
De training is voor iedereen die verder wil gaan dan louter de theorie. Het is dankzij ’t constant challengen tijdens de praktisch ingerichte sessies dat je uit je comfortzone wordt gehaald en opgetild naar een nieuw/hoger niveau.
– Evert F.
Een praktische opleiding waar je voluit kan gaan en mag oefenen met de aangereikte tools. Je krijgt vaak 2 inzichten door de diversiteit van de 2 toptrainers Benjamin en Tom.
– Jan B., Bedrijfsleider
Leerrijk, veel praktijkvoorbeelden, veilige leeromgeving, expertise lesgevers, leuke oefeningen. Goede opbouw, activerende werkvormen. Je leert heel veel bij over jezelf. TOPOPLEIDING.
– Els, Arbeidspsycholoog
Jullie waren een bewuste keuze t.o.v. andere aanbieders, op voorspraak van een collega. Ik was op zoek naar een doelgerichte, strak geleide en onderbouwde opleiding.
– Bryan B.
Theorie zeer goed onderbouwd met praktische tools en oefeningen. No-nonsense. Coaches spelen in op vragen van deelnemers. Verschillende insteken van verschillende coaches. Zeer aangename setting, zeer lekker eten!
– P. G.
Heel praktijkgericht en interactief. De opleiding straalt positieve energie uit. Totaal niet saai.
– Evi D., HR Consultant
Professionele opleiding door een goed op elkaar in gespeeld duo. Toffe dynamiek – kritische feedback – diepgaande inhoud – bruikbare realistische oefeningen. Ik neem mee dat ik vooral moet doen + uitproberen en eigen drive aangeven. Down to earth aanpak met toepassingen die je in dagelijks leven ook kan gebruiken. Mooi kader – alles in evenwicht – aandacht voor details.
– Honor O.
Goede structuur = houvast. Als coach kan je uit de verschillende oefeningen kiezen wat het beste bij je past. Kom graag terug.
– Marijke M.
Interactief, innemend en positief confronterend. Dynamiek tussen trainers is inspirerend. Veerkracht werkt uitnodigend.
– Veronique B., Zaakvoerder
Concrete tools, bruikbare oefeningen. Heel leerrijk, praktisch en to the point. Dus doel bereikt!! Dankjewel.
– Evelien D.
Interessante opleiding, zeer toepasbaar. Cursusonderdelen zitten goed in elkaar. Mooi overzicht. Certificatiedag geeft misschien wat stress, maar dit geeft meerwaarde. Je bent verplicht alles eens goed door te nemen en je leert veel uit de beoordeling bekijken van elkaar. Mooie omgeving, zeer mooie zaal en professionele lesgevers.
– Karen W.
Naast een opleidingstraject is dit ook een persoonlijk traject geweest, veel meer dan ik had gedacht vooraf. De pragmatische aanpak is fantastisch. Ik kom terug… zeker en vast!
– Kiara T.
Interessante technieken, praktijkgerichte training, no-nonsense en pragmatisch. Leuke, rustgevende setting. Zeker volgen! Echt de moeite!
– Mark G.
De training doet je heel erg stilstaan bij jezelf en focust niet enkel op je vaardigheden als coach, maar ook op jezelf als mens. Ik voor mezelf heb enorme stappen gezet door deze training, heel veel gegroeid, heel veel van mij af kunnen gooien. De beste 1600 euro die ik ooit heb besteed!
– Katrien D., Zaakvoerder
Lesgevers met kennis van zaken die werken vanuit hun buikgevoel maar steeds met hoge kwaliteitsnormen in hun hoofd: TOP! Zeer hand-on training, actiegericht, veel methodieken die je onmiddellijk in de praktijk kunt gebruiken. Zeer motiverend om in grote, gevarieerde groep te werken. Duidelijke coachprincipes waarin ik me goed kan vinden.
– Lobke D., Medewerker loopbaancentrum
Ik heb technieken en skills geleerd door effectief in te oefenen (niet alleen via theorie) die mij het gevoel geven een nieuwe ‘ambacht’ beter te beheersen. Ik KAN iets wat ik daarvoor niet kon. Aangezien we geen rollenspellen speelden maar elkaar echt coachten, ben ik mezelf wel enkele keren tegen gekomen en ben ik gegroeid. Ik KEN mezelf nu ook beter (en op een opener, eerlijker manier).
– Kathleen
De cursus is een TOP aanrader! Verrijkend en inspirerend voor iedereen die meer wil weten en leren over wat ‘echte’ loopbaanbegeleiding nu eigenlijk is. Tom en Benjamin zijn schitterende lesgevers met een hoog en tof energiegehalte. Ik zou zeggen: ga erheen en ervaar het zelf.
– Luc V., Managing Director
Duidelijke oefeningen, bruikbaar materiaal. Duo leerkrachten is een meerwaarde; principe van ‘den dikken en den dunnen’. Humor is belangrijk voor mij. Vraagstelling: hierop werd duidelijk gewerkt. Via drop-box: communicatie.
– Sara, People Manager
De opleiding is heel praktijkgericht. Telkens een kleine, theoretische insteek, maar vooral aandacht voor het praktische. We hebben een palet gekregen aan loopbaanbegeleiding tips en tricks.
– Lieve, Coördinator
Eye opener tot en met! Zelf eindelijk in de goeie beweging geraken. Perfecte tijdsindeling. Ruimte voor eigen inbreng en groeiproces. Visueel sterk. Heb vorige week nog de opleiding aanbevolen aan een collega!
– Caroline C., Team Manager
Jullie dynamisme vind ik top. Jullie openheid in de manier hoe coaching toepasbaar is. Geen strakke benadering, wat voor mij zeer goed functioneert.
– Joyce P., HR
Een prachtige aanvulling op vorige opleidingen. Vanuit een brede basis toch loopbaan gericht coachen. De theorie wordt kort en bondig uitgelegd, waarna snel de nadruk kan gelegd worden op het oefenen. Ook in deze opleiding heb ik veel bijgeleerd, niet in het minst over mijzelf. Een dikke pluim aan Benjamin en Tom, die complementair lesgeven. Bedankt!
– Ben V., Trainer
Humoristische manier van lesgeven. Ontspannen en aangename sfeer. Beide lesgevers hebben een goede vakkennis en vullen elkaar goed aan. Ik vind het positief dat er intervisie dagen aangeboden worden. Geeft goesting!
– Melissa D., Verpleegkundige
Zeer intensieve opleiding in een open, gemoedelijke sfeer. Tom en Benjamin geven voldoende ruimte en vertrouwen en brengen de cursus heel vlot en speels over zonder dat de kracht en inhoud verloren gaat. Ondanks het een zeer specifieke opleiding is, wordt er voldoende opengetrokken en ontwikkel je meer zelfkennis. En heb je op het einde veel handvatten.
– Stephanie, Project Manager
Een opleiding waarin het verloop, inhoud van een loopbaancoaching wordt gegeven, met veel variatie in methodieken. Er wordt met verschillende tools gewerkt. Ik zou jullie aanbevelen voor een concrete, praktische opleiding ivm loopbaanbegeleiding.
– Astrid
Werken op maat van de groep, ze geven tijd voor ruimte en vragen. Duidelijke en bruikbare feedback. Goede balans tussen theorie en praktijk.
– R. O.
Opleiding geeft mooie handvatten om als loopbaancoach aan de slag te gaan. Mooie afwisseling tussen theorie en praktijk. De lesgevers zijn zeer toegankelijk wat betreft vragen en komen zeer enthousiast over. Start uur is zeer positief. Geeft minder kans om te laat te komen voor mensen die van ver moeten komen.
– Katrien, HR Officer
Veel oefenen in een veilig kader. Staan open voor feedback, voor verbetering: volgen nieuwe ontwikkelingen op. Weten waar ze mee bezig zijn en delen hun ervaring.
– Maxim S., Coach
Rijke opleiding boordevol technieken/methodieken die zeer actief worden gebracht.
– Liesbeth D., Recruitment Manager
Originele (loopbaan)coachtools die verhelderend werken. Heb veel geleerd.
– Veronique
Beste Ben en Tom, Ik vind jullie een geweldig stel opleiders, heel complementair in energie en aanpak. Jullie brengen ‘what’s on the truck’. Ik beveel jullie aan voor de essentie, beweging, authenticiteit en voeling. Heel goede cursus en inhoud, weg van ballast, op weg naar balans.
– Geert V., Coach
Ik neem mee dat bewegen in een sessie werkt. Brengt energie, zet dingen in beweging. De vele technieken die aan bod komen zijn zeer goede handvatten, die je snel to-the-point laten komen. Mooie aanvulling, zelfs voor tijdens mijn therapiesessies. De opleiders weten waarover ze spreken. Tevreden over de cursus.
– Leila H., Vertrouwenspersoon
Mooie balans info/theorie en praktische oefeningen. Rustgevend, mooi, aangenaam kader. Diverse methodieken aangeleerd. Praktisch, concreet, niet te veel blabla. Persoonlijke toets bv. A-B-X model. Zeer mooi model en relevant voor de loopbanen/tendenzen de dag van vandaag. Verzorgd tot in de puntjes (middageten, inrichting).
– Jessica B., Deskundige HRM
Wat ik bijzonder positief vind aan de opleiding is de focus op het oefenen en onmiddellijk in actie brengen van de uitgelegde technieken. Geen focus op lange theorieën, wel actie! Na de opleiding weet je gewoon hoe je een loopbaancoaching in beweging kan brengen.
– Katja V., Communicatiedeskundige
De energie die uitstraalt vanuit Benjamin en Tom is super! De afwisseling tussen theorie en het praktisch gedeelte is zeer nuttig. Je ervaart direct welke tools, technieken je liggen. De theorie is belangrijk en er worden heel wat technieken besproken. Deze waaier aan tools maakt je klaar voor je volgende stap!
– M., Zaakvoerder
Heel intensieve, praktijkgerichte opleiding, die veel verschillende aspecten belicht (niet alleen loopbaan, maar ook verder gaat). Gegeven door twee zeer professionele trainers, en waar ik heel veel heb geleerd en energie heb uitgehaald.
– Katrien G.
De aanstekelijkheid van de lesgevers wakkerde mijn enthousiasme en mijn leergierigheid aan. Het was een zeer boeiende opleiding die doorspekt was met de expertise van beide lesgevers. De enorme variatie aan oefeningen spraken mij enorm aan.
– Koert D.
Deze cursus biedt inhoudelijk voldoende om zelf aan de slag te gaan als loopbaanbegeleider. Praktijk en ook de persoonlijke toets zullen het verschil maken.
– Florence
Een coachstijl die op verschillende lagen werkt, die ook intuïtie toelaat. Niet louter technisch. Ze stimuleren je het beste in jezelf naar boven te halen. Je mag je “eigen” stijl ontwikkelen.
– Mieke
Vooral de betrokkenheid van Tom en Benjamin tillen de opleiding naar een hoger niveau. Ze wordt met hart en ziel begeleid, dit zorgt voor een bijzondere leerervaring. Elk detail klopt!
– Eef P.
Duidelijke, gestructureerde opleiding. Het gebruik van concrete oefeningen doet zin krijgen om ze in de praktijk toe te passen. Het enthousiasme van Tom en Benjamin werkt aanstekelijk en geeft zin om je verder te gaan verdiepen in de materie.
– Guy S.
Goede combinatie theoretische achtergrond en praktische oefeningen, aangevuld met ervaringen van de trainers, in een open en aangename atmosfeer. Een inhoudelijke maar ook persoonlijke verrijking voor mezelf… Ik neem er veel uit mee. Tom en Benjamin: doe zo voort!
– Martijn G., Outplacement Consulent
Een mooie mix: (1) professionele trainers, praktische modellen, technieken, waarmee je onmiddellijk aan de slag kan en (2) realistische kijk.
– Dirk V., Consultant
Goede, gestructureerde aanpak. Veilige en vertrouwde omgeving. Open en warm karakter van zowel trainers als deelnemers.
– Silvia
Als ervaren coach rond stress en burn-out, heb ik deze opleiding ervaren als een verrijking omdat het bekende inzichten en technieken in een ander perspectief heeft geplaatst. Men reikt nieuwe technieken aan die een meerwaarde betekenen voor mijn praktijk.
– Ann, Coach
Praktisch, onmiddellijk inzetbaar, boeiend gebracht, comfortabele leersfeer. Kortom: de woensdagen werden een stukje ’thuiskomen’.
– Sabine M.
Geen lijstjes, regeltjes, enquêtes, zoals je bij de meesten terugvindt. Heel creatieve manier om iemand op zijn loopbaanpad te begeleiden. Goed dat er eerst een aantal basis-coach-competenties werden meegegeven. Heel veel tools meegekregen waar we zelf onze mix van kunnen maken.
– I. V., Coach
Vlotte en enthousiasmerende leraren. Praktische aanpak. Open-minded, verrijkend en inspirerend. Deze opleiding geeft me een goede basis om vol vertrouwen mijn loopbaancoach skills in de praktijk toe te passen.
– Karel
Professionele opleiding met authentieke attitude. Duidelijke tools die gekaderd worden.
– Nadia, Opleidingsverantwoordelijke
Theorie niet te uitgebreid en sterke focus op de oefeningen. Dit is de beste manier om te leren en om zaken onder de knie te krijgen. Afwisseling tussen 2 totaal verschillende coaches/persoonlijkheden. Zeer goed prikkelniveau: veiligheid bleef behouden maar er werd toch uitgedaagd.
– Ilse, Coach
Sterke opleiding, intensief en zeer aangenaam. Warme, zorgzame en goed onderbouwde en ervaren docenten. Inhoudelijk sterk en verdiepend, veel oefenkansen en diversiteit in werkvormen. Ik blik hier voor altijd met een zeer warm en dankbaar gevoel op terug.
– L. N., Trainer & Coach
Gevarieerd, veel verschillende methodes. Goede trainers die hun vak kennen. Fijne, vertrouwde sfeer. Goede mix van theorie en praktijk. Het blijft boeiend, nooit saai. Durven uitdagen.
– Eva
Heel actieve opleiding met veel afwisseling. Boeiend om zelf uit te testen hoe het voelt en een goed leerklimaat om de kaders in te oefenen. Veel kaders en inhouden en voldoende ruimte om er je eigen ding mee te doen.
– D. P., Trainer
In beweging komen als coach. Mooi hoe al dan niet gekende modellen bruikbaar en in verbinding met loopbaancoaching worden gebracht. Fijne complementaire stijlen bij docenten: elk op hun manier inspirerend. Mooi hoe ook dynamisch ingespeeld wordt op wat uit de groep kwam. Hongerige magen werden attent gevuld. Ik beveel jullie met plezier aan.
– I. V., Coach
De dynamische, enthousiaste manier van lesgeven werkt inspirerend! Veel verschillende modellen om te kunnen gebruiken binnen loopbaancoaching. Het 6c model is een enorm goede kapstok.
– Tessa
Eclectisch. Focus op ‘wat werkt’ in beweging brengen. Goede afwisseling theorie en oefeningen. Focus op dynamieken, niet op instrumenten. Persoonlijke aanpak, maar ook veilig voor de deelnemers.
– Bram, Diensthoofd HRM
Helder én toegepast. Vanuit de buik, hart en hoofd. Heerlijke complete bloemlezing door professionals die weten waarover ze spreken. Uitdagende oefeningen.
– Sofie
Zeer tof, zeer concreet en zeer praktisch! Zeker een aanrader.
– Joanna, Consulent Outplacement
Gezellige, rustgevende sfeer. Ritme en beweging, blijft boeiend. Geen holle slogans, er zit structuur in de opleiding. Ik kom terug!
– Benoit
Heel vlotte opleiding. Heel veel inzichten en technieken meegekregen waarmee we verder aan de slag kunnen. Het heeft mijn werk als coach veel structuur en tegelijkertijd vrijheid gebracht. Zeker een aanrader!
– S. B., Coach
Toffe, goede opleiding. Je leert er verder te kijken dan je neus lang is. We kunnen nu ook wel iets.
– Eddy
Heel praktijkgericht, zeer dynamisch. Opleiding geeft tools & kapstokken om in de toekomst mee verder te werken. Verrassende combinatie van kennis, doorleefdheid, humor en authenticiteit.
– Joke
Overzichtelijk, enthousiast en concreet gebracht.
– Anne
Een coach-school met diepgaande roots in NLP en met trainers die perfect weten in te spelen op de maatschappelijke context van werk en diepgaande problematieken rond stress & burn-out niet uit de weg gaan.
– K. R., Freelance HR Consulent
Heel aangenaam. Goede opbouw. Ik neem mee de verschillende methodes om te coachen. Heb er voor mezelf ook veel uitgehaald, het doet je nadenken.
– S. G.
Grote sterkte van YourCoach: de trainers staan zelf in het veld en door voorbeelden wordt alles heel concreet. Doordat Benjamin & Tom een eigen stijl hebben krijg je een mooie aangename synergie. De opleiding is een aanrader.
– Sophie, Zaakvoeder
Praktische opleiding met gezonde mix tussen theorie en oefeningen. De opleiding geeft ook een klare kijk op jouw eigen loopbaan en op het einde van de rit krijg je zelf inzicht hoe hard je coach wil zijn.
– Sofie W., HR Freelancer
Het is een zeer interactieve en gevarieerde opleiding. Voldoende afwisseling tussen theorie en praktijk. Een voordeel vind ik ook dat jullie met 2 zijn en elk een andere stijl hanteren. Dat stelt gerust.
– Sigrid D., Coach
Jullie kennen het vak en slagen er ook in om het over te brengen op een leuke en vooral leerrijke manier in een toffe omgeving.
– Patrick, Consultant
To-the-point en interactief. Doe zo voort, je krijgt mijn aanbeveling.
– Kurt
Ervaring van de coaches is zeker een pluspunt.
– D. V.