Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

LOOPBAANBEGELEIDING

GETUIGENISSEN SHARON COBERT

Over Sharon Cobert Contacteer Sharon Cobert

Wat onze deelnemers zeggen over de Loopbaanbegeleiding bij loopbaancoach Sharon Cobert

Sharon had een heel persoonlijke en op maat aangepaste aanpak in begeleiding. Ze is heel flexibel en luistert echt naar de noden. Een echte aanrader voor iedereen die met vragen zit bij zijn/haar huidige job!
– Y. W.
Sharon heeft me echt over de streep getrokken om te geloven in mezelf en me overtuigd om de sprong te nemen die ik niet durfde te nemen. Ze heeft samen met mij mijn doel verduidelijkt en vertaalt in een stappenplan waarmee ik aan de slag kan.
– Kristel
Sharon bracht me tot inzichten waar ik zelf nooit zou toe gekomen zijn. Dit zowel op privé als op professioneel vlak. Haar toegankelijkheid en bereikbaarheid zorgt ervoor dat je niet alleen bent met je twijfels en zorgen. Nog steeds meer dan tevreden dat ik de stap heb gezet en zoveel inzichten van haar heb mogen bijleren die ik nu op verschillende vlakken kan toepassen!
– Sally D.
Ik werk een dikke tien jaar bij dezelfde werkgever en begon te twijfelen of het “dit nog wel was”. Sharon heeft me doen inzien dat ik op dit moment in mijn leven wel degelijk nog op mijn plaats zit en dat ik de vrijheden en uitdagingen die er zijn, mag koesteren.
– A. L.
Een vlotte spontane vrouw waarmee je een goede babbel kan hebben en die je laat nadenken over de belangrijke dingen. Zeer aangenaam in omgang en motivatie.
– Els V.
Sharon is een super lieve Coach waar ik me direct goed bij voelde. Ik lag wat in de knoop met mezelf ivm mijn job. De job zelf deed ik nog graag maar door enkele beslommeringen en gevoelens zorgden voor een donkere schaduw over mijn werkplezier. Sharon heeft me hierbij enorm goed begeleid waardoor ik terug graag en met veel enthousiasme ga werken. Ik ga nu regelmatig bij haar langs om alles voor mezelf op een rijtje te zetten. Ik kan haar echt aanraden!
– E. S., Kleuterleidster
Ik kwam door Sharon op een zeer leuke en uitdagende manier tot bepaalde inzichten en doelen die ik anders nooit zou ontdekt hebben. Een toffe coach die weet waar ze mee bezig is!
– Sandy