Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

LOOPBAANBEGELEIDING

GETUIGENISSEN NATHALIE DELPORTE

Over Nathalie Delporte Contacteer Nathalie Delporte

Wat onze deelnemers zeggen over de Loopbaanbegeleiding bij loopbaancoach Nathalie Delporte

Nathalie was een toffe en inhoudelijk sterke “tochtgenoot”! Al wandelend heeft ze me door de mooie bossen maar vooral door mijn verknoopte gedachten geleid met als (voorlopig) eindpunt meer helderheid en rust. Ik kon na de vakantie sterker gewapend terug aan mijn job beginnen!
– D. B.
Het was enorm fijn om met Nathalie op pad te gaan in de natuur en samen te reflecteren over mijn loopbaan. De oprechte interesse en betrokkenheid van Nathalie was hartverwarmend én inspirerend. Ze gaf mij boeiende inzichten en hernieuwde energie om met een verse portie zelfvertrouwen naar mijn loopbaan en toekomstplannen te kijken. Ik heb een duidelijker beeld gekregen van wat voor mij belangrijk is in de context waarin ik werk en kan hier nu ook actief naar op zoek gaan.
– L.M.
Nathalie heeft mij echt geholpen om het bos door de bomen terug te zien. Ik heb duidelijkheid gekregen welke talenten te weinig benut werden en welke zaken ik wel doe maar energievreters zijn. Bedankt voor het traject!
– P. R.
Gek, hoe iemand jou zo diep kan doorgronden én tegelijk heel erg op je gemak doet voelen. Veel opgestoken uit de gesprekken… Niet enkel en alleen professioneel en op korte termijn, maar vooral privé en lange termijn. Ik hoop dat ik deze nieuwe inzichten echt kan vasthouden en blijven toepassen.
– T. L.
Al wandelend tot inzichten gekomen. Nathalie luistert, helpt reflecteren en motiveert. Dankjewel voor het duwtje in de rug!
– Ann
Nathalie bezit het natuurlijke talent om je al wandelend stil te laten staan, letterlijk en figuurlijk, op je persoonlijke pad. Of ze nu de gids is of ze de kaart in jouw handen schuift, haar luisteren, sturen, zoeken, (mee)denken, (h)erkennen, haar nieuwsgierigheid en enthousiasme geven je paden, die je zelf waarschijnlijk al 1000x heb bewandeld, die voor jezelf doodlopend leken of te eng, te ver, te nieuw… ze geeft die paden wegwijzers. Wegwijzers als keuzes die je al dan niet maakt, wegwijzers als kansen die je al dan niet neemt, volledig vrijblijvend, comfortabel grensverleggend. Wegwijzers die op het einde van de rit telkens weer eindigen bij jezelf.
Ik denk dat ze niet half beseft wat voor een impact haar wandelschoenen hebben op de mensen die ze ontmoet. Hoe ver reikend haar aanwezigheid nazindert en hoe verrijkend je je tocht kan verderzetten. Ongelooflijk dankbaar dat haar pad het mijne mocht kruisen.
– Ann
Zeer aangename coach met flexibele manier van werken, veel buiten en ook buiten de platgetreden paden. Rustig, stelt gerichte vragen, zoekt naar eigenheid en sterktes.
– Ann
Zeer aangename coach met flexibele manier van werken, veel buiten en ook buiten de platgetreden paden. Rustig, stelt gerichte vragen, zoekt naar eigenheid en sterktes.
– Kim I.
Fijn om de sessies te volgen tijdens wandelingen in de natuur. Dan merk je ook meteen dat dit om meer gaat dan je job, je toekomst,… Het gaat om het hele plaatje, welke weg wil je in je leven op, welke work-life balance wil je. De rust en goeie gesprekken en de juiste vragen doen je stilstaan bij wat je echt wil. Om tot het inzicht te komen, wie je bent, op welke manier je functioneert, maar ook waar het schoentje nu wringt. Verhelderd en ontzettend boeiend. Aanrader voor iedereen.
– L. T.