Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

LOOPBAANBEGELEIDING

GETUIGENISSEN JÜRGEN BLOMMAERT

Over Jürgen Blommaert Contacteer Jürgen Blommaert

Wat onze deelnemers zeggen over de Loopbaanbegeleiding bij loopbaancoach Jürgen Blommaert

Jürgen heeft mij zeer goed geholpen, hij liet mij inzien dat ik een ongelofelijke pleazer ben, en mezelf vergeet. Hij heeft mij inzichten gegeven, kennis gegeven, over mijzelf. Hij doet dit om een ontzettende warme manier, zonder oordeel. Je voelt je steeds opnieuw welkom en begrepen. Ik gebruik de inzichten en hulpmiddelen in mijn leven nu, en ik voel dat ze mij ademruimte geven. We zijn er nog lang niet, maar Jürgen heeft de weg opengelegd, en de grote obstakels op de weg kleiner gemaakt.
– M. G.
Toen ik bij Jürgen de eerst keer langsging wist ik niet meer waarin waaruit. Ik voelde me slecht in m’n vel en energieloos waardoor ik zowel op professioneel als op privé vlak niet meer functioneerde. Jürgen heeft me laten inzien dat ik te veel van mezelf vroeg en me telkens wegcijferde voor anderen waardoor ik me zo futloos en uitgeput voelde. Door onze sessies heen heeft Jurgen mij inzichten gegeven in mijn persoonlijkheid en hoe ik en mijn omgeving met mezelf konden omgaan. Hij heeft me ook tools meegegeven om terug tot rust te komen, leerde me grenzen aan te geven en te stellen en leerde me dat tijd nemen voor jezelf niet egoïstisch is, maar essentieel om de batterijen terug op te laden. Ik wil hierbij Jürgen nog eens uitdrukkelijk bedanken om mij door deze moeilijke periode te begeleiden telkens met een smile, warme koffie en de soms confronterende maar toch inspirerende en motiverende gesprekken.
– L. D. G.
Jürgen gaf mij een warm welkom en nam ruim de tijd om naar mij te luisteren, mij inzichten te geven over hoe ik zelf in elkaar zit en heeft me helpen duidelijk maken wat voor mij belangrijk is. Dat heeft me nu reeds geholpen om in moeilijke professionele situaties een stap terug te nemen en de factoren die het voor mij moeilijk maken te herkennen.
– V. F.
Super lieve mens, duidelijk, luistert naar je vragen, helpt je om een klare kijk te krijgen op de zaken die je bezig houden.
– P. D.
Super coach die echt de tijd voor je neemt en je goed laat nadenken. Uiteindelijk hebben we samen een mooi traject afgelegd en ben ik weer gegroeid.
– R. S.
Wat een coach! Professioneel, rustig, begripvol, vriendelijk, hartverwarmend, luisterend, niks om je over te schamen, je kan er alles kwijt. Heel warm ontvangen! Jürgen had altijd de juiste woorden, de juiste aanpak, de juiste manieren om tot inzicht te komen, om je verder te helpen. Je inwendig beter voelen straal je uitwendig uit, op alle vlakken. Het heeft mij immens geholpen. Woorden tekort om hem te bedanken! Ik zou het iedereen aanraden.
– C. D.
Er was onmiddellijk een klik. Ik kwam leeg, uitgeblust en zelfonzeker binnen. Jürgen bracht rust in mij. Gaf mij tools waarmee ik aan de slag kon. Hij leerde me mezelf ontdekken. En vooral, hij was er voor mij toen ik heel diep zat en stelde mij voortdurend gerust. Hij is voor mij meer dan een coach. Een boeiende mens met een groot liefdevol hart! Mijn leven heeft wending genomen, mede door hem. Bedankt Jürgen!
– Jan, Technisch inspecteur
Zeer aimabele persoon en luisterend oor die me door een moeilijke periode heeft geholpen. Veel nuttige en praktische tips gekregen die perfect aansluiten bij mijn persoonlijkheid. Altijd een leuke ontmoeting waar ik naar uitkeek en energie kon uithalen.
– Thomas
Vanaf het intakegesprek was duidelijk dat Jürgen de juiste snaren van mijn burn-out wist te raken. ‘Het is geen cadeau…’, zei hij me. Vanaf dan werd het me duidelijk dat hij mij kon helpen. Doorheen het traject, wist hij me telkenmale een spiegel voor te houden. Wat tegelijk confronterend maar ook leerrijk was. Pas als je je écht kent, kan je ook je valkuilen aanpakken. Jürgen schuwde ook geen alternatieve aanpakken te hanteren. Meditatie, hartcoherentie,… het voelde telkens zeer professioneel & effectief werkend aan. Met een pak meer wijsheid en kracht, heeft Jürgen me klaargestoomd om terug aan de rand van het zwembad te staan en te springen. Ditmaal niet spartelend om het hoofd boven te houden, maar om rustig, onderbouwd en efficiënt mijn loopbaan en mijn privéleven aan te pakken. Bedankt hiervoor Jürgen!
– M. B.
Op een moment waarbij mijn zelfvertrouwen een ferme knak had gekregen kwam ik bij Jürgen terecht. Vanaf de eerste sessie was er een klik die maakte dat ik met vertrouwen aan mezelf kon werken. Jürgen nam alle tijd om mij terug op de rails te zetten. Het was fijn om een vertrouwelijk luisterend oor te vinden. De sessies gaven mij rust, tools en inspiratie om met de nodige moed en veerkracht binnenkort terug naar het werkveld te keren. Dankjewel Jürgen.
– Nancy
Tijdens het gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek werd ik warm ontvangen. De coach was enthousiast en open. Hij nam de tijd om met mij in gesprek te gaan. Hij gaf zelfs al een tip, waarmee ik aan de slag kon. Twee weken na het gesprek zou hij me opnieuw contacteren om feedback te krijgen en om al of niet een afspraak te plannen. De volgende afspraak gingen we actief aan de slag en ik kreeg boeiende opdrachten mee die, de coach als mezelf veel informatie gaf. Ik voelde dat de coaching echt op maat was, dit motiveerde mij en gaf me vertrouwen om na de coaching verder aan mezelf te werken.
– Sean H., Onderwijzer
Top Coach! De sessies zijn heel aangenaam en je voelt je direct op je gemak. Tijdens de sessies wordt de tijd genomen om je echt verder te helpen waarbij je ook dieper in je zelf gaat kijken. Kortom het gaat echt over jezelf, je leert je beter kennen of het is nog eens een bevestiging van wat je al weet.
– R. S.
Ik vond de coaching zinvol en interessant omdat ik heel wat had aan de verschillende tips en handvatten die ik doorheen de sessies kreeg. Ze waren praktisch, concreet en duidelijk waardoor ik hiermee aan de slag kon. De sessies werden door Jürgen ook goed voorbereid. Zeker een aanrader!
– Graziella B.
Door de loopbaanbegeleiding met Jürgen heb ik de tijd genomen om eens stil te staan bij mezelf, mijn interesses en mijn sterktes. Bij wie ik echt ben. Dit helpt me op vandaag in mijn job om mijn loopbaan verder vorm te geven en voor een welbepaald pad te kiezen. Hartelijk dank hiervoor Jürgen!
– M. L.
Bedankt voor de waardevolle loopbaanbegeleiding. Ik ontdekte er wie ik ben en wat ik wil in de toekomst. Hartelijke deugddoende gesprekken die je aanzetten tot nadenken waarin je zelf bepaald hoe, wat en wanneer. Je voelde me heel goed aan, waardoor ik op mijn gemak de sessie kon doorlopen. Bedankt!
– N. V.
Een heel oprechte dank je wel voor alles wat je doet en gedaan hebt. Met je kennis en je empathie help je mensen op een ongeziene manier. Je neemt hen bij de hand en toont hen een pad. Voor sommigen een nieuw pad, voor sommigen een pad die te moeilijk is om alleen te bewandelen. Blijf aub wie je bent en doe dit verder!
– C. G.
Met een valies vol onzekerheden en vol van nieuwsgierigheid heb ik deelgenomen aan het coachingtraject. Ik wist niet wat te verwachten maar ik voelde me al vlug op mijn gemak en vond een plaats waar ik mijn verhaal, mijn twijfels en onzekerheden kon delen. Er werd naar me geluisterd zonder vooroordelen. Ik kreeg tips om mijn twijfels en onzekerheden de baas te kunnen. Tips om de balans terug te vinden tussen werk en privé.
Mijn doel bestaat er nu in om de tips in mijn verdere loopbaan toe te passen, af en toe ook aan mezelf te denken en tijd te nemen om te onthaasten. Nogmaals dank om me die inzichten te geven.
– Marleen D., Senior Accountant
Jürgen heeft me geholpen met mijn zoektocht. Naar mijn interesses, talenten en mezelf. Hij heeft me zelfvertrouwen gegeven en kansen. Een aanrader!
– A. N., Kinderverzorgster
Dat Jürgen voor mij persoonlijk de beste coach is die een mens zich kan wensen. Is nu de 2 keer dat ik beroep doe op zijn diensten en ben er telkens alleen maar op vooruit gegaan zowel in de job als persoonlijk. Ze zouden dit moeten verplichten, zodat iedereen met goesting kan gaan werken.
– M. D., Sales Manager
Jürgen is een heel inspirerende coach! Alles is bespreekbaar bij Jürgen. Jürgen is letterlijk van vele markten thuis! Zijn inbreng was voor mij heel waardevol. Jürgen is heel attent, hij pakt de sessies heel persoonlijk aan.
– Kenneth S.
Ik heb via de sessies veel geleerd over mijzelf. Wat ik vooral leuk was, was om te zien hoe ik mijn persoonlijke waarden ook zo belangrijk vind in mijn job. Ik had daar eerder nooit echt bij stilgestaan. Maar je wil je goed voelen thuis als op je werk, daarmee dat dit zo gelijk moet zijn! De sessies hebben mij ook dat extra duwtje gegeven om er toch helemaal voor te gaan. Gewoon proberen, een nee heb je, een ja kan je krijgen! Ik ga nu met volle moed op zoek naar een andere job, en ben zeker dat ik iets zal vinden waar ik me vooral “thuis” zal voelen. Bedankt Jürgen ook voor het feit dat er altijd een rust over me hing toen ik bij jou de sessies volgde en me echt wel veilig en goed voelde om heel openhartig te zijn. Bedankt!
– Jozefien
Prima begeleiding via het verschaffen van werkbare inzichten, verhogen van zelfkennis en toepasbare coaching, in een warme en veilige omgeving. Een aanrader! Top!
– D. D.
Jürgen reikt je inzichten en tools aan om de kracht in jezelf te ontwikkelen om zelf aan de slag te gaan,
zodat je achteraf trots kan zeggen: “Ik heb het zelf gedaan.”
– Inge
Jürgen is – wat mij betreft – een echte “klik” geweest. Hij heeft met het juist inzicht (willen) meegegeven om meer te doen met minder energie – of er net energie uit te halen. Voor mij heeft dit voor meer balans gezorgd… maar zoals alles blijft het uiteraard elke dag werken aan.
– Bart
De coachingsessies met Jürgen waren bij momenten confronterend, maar ook zeer bevrijdend. Je leert jezelf opnieuw kennen en je eigenwaarde terugvinden. De echte meerwaarde van Jürgen als coach is zijn manier van begeleiden, zijn rustige aanpak en zijn ervaring.
– Samyr S., Ondernemer
Ik ervoer Jürgen als een coach met veel ervaring, oog voor detail en het hart op de juiste plek. Hij nam ruim de tijd om samen met mij op weg te gaan. Jürgen was heel vriendelijk en was met al zijn aandacht bij de sessies. Ik apprecieerde ook heel erg zijn eerlijkheid. Ik kreeg telkens een energieboost van onze gesprekken, ook al had ik niet altijd het gevoel dat ik wist waar ik stond na een sessie. Maar dat is waarschijnlijk een kenmerk van op weg zijn? Na de sessies had ik wel een hele boel handvaten en inzichten over mezelf op zak. Waarvoor dank! Merci om even naast me te wandelen, nu ga ik wat aangesterkt terug mijn eigen weg.
– J. V.
Zeer persoonlijke coaching. Luistert heel goed naar wat de vragen/twijfels zijn. Speelt daar heel goed op in. Door het werken met zijn flip chart board, is alles zeer visueel en daardoor worden dingen plots heel duidelijk. Ook de foto’s die na de sessie worden doorgestuurd met wat op het flip chart board stond, geven je de tijd om thuis nog te reflecteren. Focust zich niet enkel op ‘loopbaan’ maar ook op ‘mens-zijn’. Heel waardevol!
– Elise, D., Kindbegeleidster
Ik ben zeer blij dat ik loopbaanbegeleiding heb gevolgd bij YourCoach en dit omwille van de goede begeleiding door Jürgen. Hij heeft voordien uitgebreid de tijd genomen om me informatie te geven over de begeleiding. Nadat ik voor YourCoach gekozen had, heb ik voldoende tijd gekregen om de loopbaanbegeleiding te volgen (verspreid over meerdere weken). Ook tijdens de sessies werd ruim de tijd genomen om de begeleiding te doen. Dit werd op maat van mij gedaan en niet volgens strikte richtlijnen. Er werd niet met ellelange vragenlijsten gewerkt maar een persoonlijke aanpak werd gehanteerd. Ik ben absoluut tevreden en raad deze begeleiding aan iedereen aan voor wie dit van toepassing kan zijn.
– H. J., Senior consultant
Heel inspirerende coach. Heeft me een groot bewustzijn meegegeven over hoe balans vinden in het leven. Hange tips & trics om dagdagelijks te gebruiken op de werkvloer en thuis. Een zeer positieve ervaring, bedankt!
– S. H.
Jürgen slaagt erin om op – niet confronterende manier – je als coachee te confronteren met jezelf. Op een zeer zachte manier zorgde hij er voor dat de keuzes die ik moest maken plots helder en duidelijk werden. Zonder oordeel, maar met interesse en respect, stelde hij mij de juiste vragen die mij naar de kern van mijn conflict brachten. En dan wordt beslissen plots heel gemakkelijk.
– D. S., Directeur
De loopbaanbegeleiding was heel leerrijk en heb heel veel bijgeleerd. Mijn doelstellingen werden volledig ingewilligd en bij bijkomende vragen werden deze vlot en vlug beantwoordt. Echt een aanrader.
– Marijke, F.
Ik wil via deze weg Jürgen bedanken voor de uitstekende job begeleiding. Ik kwam eerlijk gezegd als een hoopje miserie aan bij de eerste sessie, iets wat nog vers in mijn geheugen ligt… Uit de eerste sessie kwamen er al signalen dat ik niet deed wat ik wou doen, al lag mijn toenmalige job het wel in de lijn van mijn vorige jobs. Ik heb de woorden van Jürgen na de eerste sessie, dagelijks opgezegd voor mezelf, en ben beginnen jagen naar mijn droom. Ik moest en ik zou mijn eigen goesting doen, wat de buitenwereld ook dacht… Nauwelijks enkele weken later heb ik mijn ontslag gegeven en ben ik zelfstandig geworden in hetgene wat ik graag doe en goed kan (en het verdient nog goed ook, bedankt voor de verhalen van minder succesvolle start-ups). Fier als een gieter kwam ik naar de 2de sessie, ik kon mijn verhaal uit de doeken doen, en eerlijk, ik zag een fiere coach in het zeteltje zitten. Ik wist wel wie ik was, en wat ik kon, maar ik had een spreekwoordelijke “shot onder mijn gat” nodig om het ook te wagen. 1000x dank Jürgen, voor het luisterende oor, voor de kleine dingen uit me te halen die me doen beseffen wie ik ben, voor de goede raad en tips voor de toekomst, voor de vele bekertjes water die me hielpen me met horten en stoten uit te drukken waar ik naartoe wou, voor de momenten dat je misschien een beetje als vader de weg toont aan zijn kind, 1000x bedankt. (krop in mijn keel) Tot de volgende…
– R. S., Ondernemer
De coachingsessies waren voor mij een keerpunt in mijn leven. Ik stond op een punt dat er heel wat aan het gebeuren was en ik kon niet meer helder denken, ik bleef maar wat rond zweven in een eindeloze spiraal zonder echt mijn doelen te bereiken. In de sessies heb ik vooral mezelf wat beter leren kennen en hoe ik correcter kan handelen in sommige uitdagende situaties die ik op het werk/ dagelijkse leven ervaar. Ik pas elke dag wel iets toe die ik heb geleerd en het heeft mij ondertussen veel meer rust gegeven, alsook heb ik een paar belangrijke knopen kunnen doorhakken. Ik kan dit aan iedereen aanraden, ook al is de stap voor sommigen misschien vrij groot, maar gewoon al eens gehoord worden geeft zo een voldoening. Heel dankbaar dat ik deze tijd voor mijzelf heb genomen, want uiteindelijk zijn dit maar kleine stappen die de rest van mijn leven positief zullen beïnvloeden.
– Koen, Sales Assistent
Ik kan je niet genoeg bedanken voor hetgeen jij voor mij hebt gedaan. Je sessies zorgden voor heldere inzichten en hebben mijn zelfvertrouwen een boost gegeven en veel knowhow om nu mee aan de slag te gaan.
– Annelies
Een hele fijne begeleiding en een echte eye opener. Jammer dat het ‘maar’ vijf sessies waren (terwijl die zelfs al langer duurden dan de norm vermoed ik), ik was er nog niet helemaal klaar voor. Een zeer positieve ervaring opgedaan!
– Bianca C., Bediende
Open persoon. Je wordt er met open armen ontvangen. Zeer goede begeleiding! Eén en al luisterend oor. Zit je in de put, mag je Jürgen zelfs buiten de sessies contacteren. Naar begeleiding toe naar een andere job heeft hij me heel wat tips and tricks gegeven. Ik zou het zeker aanraden…
– C. K.
De coachingsessies met Jürgen waren een enorme verrijking voor mezelf. Jürgen is erin geslaagd me het groter geheel te laten zien.Op een zeer aangename manier werd me een spiegel voorgehouden en ben ik tot de nodige inzichten gekomen om verdere stappen te zetten. Jürgen is een hele fijne, warme mens, een echte TOPCOACH.
– Stefanie L., HR
De sessies helpen je om een zicht te krijgen op zaken waar je dikwijls niet bij stilstaat. Dit is belangrijk voor je zelfvertrouwen en om eveneens je doelen/beroepstoekomst verder te kunnen bepalen. Via een persoonlijke begeleiding leer je jezelf objectief beter kennen. Bij mijn coach Jürgen kon ik terecht voor een luisterend oor, tips, een heldere kijk en een boost om mijn verdere loopbaan uit te bouwen.
– S. D.
De loopbaansessies hebben mij meer inzicht gegeven over mezelf. Je kan er ook echt jezelf zijn. Een aanrader dus!
– Bruce N.
Persoonlijk beleefde ik mijn loopbaanbegeleidingstraject als enorm interessant. Er wordt tot de essentie gegaan, mede dankzij zeer bekwame coaching waarbij iemand zich direct op het gemak kan voelen en absoluut geen blad voor de mond dient te nemen. De analyses waren overigens haarfijn en to the point. Bij mij persoonlijk een zeer leerrijk traject waarbij ik tot op heden nog steeds elke dag stilsta bij de leerlessen (positief en negatief) uit de sessies.
– A. S.