Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

LOOPBAANBEGELEIDING

GETUIGENISSEN ILSE VERBEKE

Over Ilse Verbeke Contacteer Ilse Verbeke

Wat onze deelnemers zeggen over de Loopbaanbegeleiding bij loopbaancoach Ilse Verbeke

Ik voelde me meteen op mijn gemak bij Ilse. Ik voelde me echt begrepen, zelfs op momenten dat ik moeite had om mezelf goed te begrijpen. Zij hielp me met nuttige tools en praktische inzichten. Ik kwam zowel privé als professioneel dichter bij mezelf, wat me terug energie gaf. Ik kan het iedereen, die voelt dat er iets niet klopt, maar er zelf de vinger niet op kan leggen, warm aanbevelen!
– Diane, Strategy Manager
Ilse heeft mij een vernieuwde en uitgebreidere kijk gegeven naar de mogelijke jobs en werkomgevingen waarin ik zou passen in mijn zoektocht naar meer stabiliteit op werkvlak.
– Hannes P.
Ilse is een down to earth – no nonsens dame die heel doelgericht werkt. De sessies waren inspirerend en de verschillende technieken die Ilse hanteerde hebben me duidelijk gemaakt welke richting ik moet opgaan. Hierbij is m’n zelfzekerheid nog sterker geworden!
– M. D.
Ilse kon heel vlot meestappen in mijn toch wel complex verhaal. Ze bewaarde haarfijn het overzicht en wist de zaken die er toe doen concreet en helder af te toetsen. Haar manier van vragen stellen wist heel wat toe te voegen en tegelijkertijd ook heel wat weg te nemen. Openingen ontstonden, een ruimere blik werd aangenomen, ik werd op weg gezet, geïnspireerd en aangezet tot verder ondernemen en verdiepen. Vooral met de geweldloze communicatie, het verbindend spreken, het blijven bij en vertrekken vanuit mijn gevoelens en behoeften ga ik graag verder mee op pad.
– Christine B.
Ik ben bij Ilse, en tijdens het verdere proces bij YourCoach, terechtgekomen door een burnout. Ilse haar aanpak, die volledig op jouw maat is afgestemd, zorgt ervoor dat je stilstaat bij momenten/ervaringen die jou nieuwe inzichten en een nieuwe basis geven om op verder te bouwen. Zonder Ilse had ik mij na mijn burnout-periode in mijn oude job gestort (waaruit bleek tijdens het proces dat deze niet geschikt was voor mij). Dankzij Ilse heb ik de uitdaging aangegaan een nieuwe job te zoeken, die mij tot op heden meer gelukkiger dan ooit maakt.
– Laure
Ilse heeft een no nonsense aanpak, volledig gebaseerd op jouw specifieke vraag. Ze gaat aan de slag met verschillende technieken, wat variatie in de training brengt en inzicht in jezelf. Dankzij de loopbaancoaching heb ik op mijn werk duidelijk mijn noden kunnen verwoorden: er werd naar geluisterd en actie ondernomen. Ilse is een hele fijne loopbaancoach met een pak ervaring, zowel professioneel als persoonlijk.
– Hilde V.,Sales Assistant
Het was zeer waardevol om bij een intens en geconcentreerd gesprek eens de blik op mijn werktoekomst scherp te zetten. Merci!
– Marian, Advocaat
Ah toch nog steeds zo zalig in mijn nieuwe job (zelfde bedrijf). Onlangs kwam ik een buurvrouw tegen die ik al lang niet meer gezien had, en ze zei dat er iets aan mij veranderd is. Maar “tuurlijk dadde”, ik ben veranderd van job. Awel ja gaf ze aan, je ziet er zo ontspannen uit. Niet gelogen, nog steeds “geen problemen”, enkel vrijheid, energie en positieve vibes.
Dank je wel Ilse voor de zo verhelderende, en ook confronterende momenten, enkel zo kon ik ze meenemen en voor mij dan, voelen wat hoe voelt.
– Sylvia, Sales
Ik heb nu een aantal uren loopbaanbegeleiding gevolgd bij Ilse Verbeke, en voel me heel goed bij haar aanpak; ze is direct en kan heel goed de loopbaansituatie waarmee ik te maken had heel goed inschatten.
– Ina, Personeelsverantwoordelijke
Een zeer competente dame en een fijne persoonlijkheid die alle tijd neemt om te doorgronden en analyseren waar de knelpunten zitten. Om dan hierop volgend een efficiënte benaderingsmethode voor te stellen en die dan, steeds in overleg, toe te passen zodat verbetering kan optreden. Bedankt, Ilse!
– Arne P.
Mijn coach, Ilse Verbeke, is voor mij iemand die direct is en van aanpakken weet. Zij voelt vlug aan waar de werkpunten liggen. Ik zag door het bos de bomen niet meer. Door de gesprekken met Ilse, heb ik een duidelijker kijk gekregen. Situaties op het werk die voor mij onoplosbaar waren, kan ik nu, door de inzichten die ik gekregen heb tijdens de sessies, aan werken om mijn job werkbaar te maken. Ilse heeft mij de inzichten gegeven, aan mij om het in de praktijk te brengen. Ik ben Ilse daar heel dankbaar voor.
– M. M.
Ik keek elke keer weer uit naar de loopbaanbegeleidingssessies, omdat het mij zo’n goed gevoel van vooruitgang gaf. Eens ik terug in die flow van actie zat, werd het steeds makkelijker om initiatieven te nemen en uit mijn verwarde hoofd een duidelijker pad te definiëren. Aan het einde van het traject ben ik echt met een concreet actieplan naar buiten gekomen, waarmee ik stilaan kan toewerken naar de job van mijn dromen. Ik apprecieerde enorm hoe Ilse niet kost wat kost vasthoudt aan een vooropgesteld stramien maar ook ruimte liet om af te wijken of in te zoomen volgens mijn noden. Ik voelde mij absoluut in goede handen!
– Fem V.
De tijd vloog voorbij! Wat er aangereikt werd was het resultaat van de begeleide zoektocht naar mijn “competenties”, ttz mijn sterkten en valkuilen, gecombineerd met mijn drijfveren. Ilse prikkelt met de diepgaande vragen, niet om je te laten twijfelen, wel om te versterken wat aanwezig is. Ik ben 100% tevreden over het bereikte resultaat.
– Sonja
Het voelde direct als thuiskomen bij Ilse. Goede babbels in een rustige, ontspannen sfeer brachten mij tot rust. De tips om jezelf tot rust te krijgen, paste ik thuis toe. Ilse leerde mij ook om meer aan mezelf te denken, geen energie meer te verspillen aan onbelangrijke dingen. Maar de gouden raad die ze me meegaf : niets moet, alles kan, heeft me heel wat duidelijkheid, doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen bijgebracht. Bedankt Ilse !
– Hilde
Ik ben heel tevreden dat ik de loopbaanbegeleiding bij Ilse heb gevolgd. Ik zou het iedereen die twijfels heeft bij zijn huidige job zeker aanraden. Voor de kostprijs moet je zeker niet twijfelen, via loopbaancheques kost het je echt bijna niets. Mijn loopbaancarrière beperkt zich tot 5 jaar, maar toch was het al zeer nuttig. Over de 3 sessies heen kreeg ik antwoorden op de vragen waarmee ik al een tijdje speelde: past mijn huidige job bij mij, wat zijn mijn sterke en zwakke competenties, aan welke waarden hecht ik veel belang, hoe ga ik om met toekomstige groeimogelijkheden. Dankzij Ilse kon ik mijn gedachtenkronkels en gemengde gevoelens bij mijn vorige en huidige job eens mooi op een rijtje zetten. De sfeer was heel open en het deed deugd om heel eerlijk te kunnen praten over mijn vorige job en de twijfels die daarbij zijn ontstaan. Ik weet nu dat mijn huidige job, ondanks de lage werkzekerheid, goed bij me past en kan nu ook op een meer gestructureerde manier vacatures beoordelen op hun geschiktheid voor mij persoonlijk.
– Sophie
Na drie sessies loopbaanbegeleiding ben ik tot zeer heldere en duidelijke inzichten gekomen. Ik zag plots veel meer mogelijkheden op professioneel vlak, er ging als het ware een nieuwe wereld open. Reeds tijdens de coaching heb ik de koe bij de horens gevat: op zoek naar vacatures die beantwoorden aan mijn interesses/capaciteiten én meteen solliciteren. Ervoor gaan! Ik ben me ook zeer bewust geworden van mijn competenties/kwaliteiten en bovendien voel ik me ook in staat om die in de verf te zetten naar de buitenwereld toe. Een must als het op solliciteren aankomt! Zeer tevreden en dankbaar kijk ik op deze coaching terug. De opgedane inzichten zijn voor het leven! Een aanrader!
– Katrien