Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

LOOPBAANBEGELEIDING

GETUIGENISSEN IDA VELDEMAN

Over Ida Veldeman Contacteer Ida Veldeman

Wat onze deelnemers zeggen over de Loopbaanbegeleiding bij loopbaancoach Ida Veldeman

Ida stelde mij meteen op mijn gemak. Leerde mij eerst mijn stress terug onder controle krijgen. Dit was nodig om met een andere bril naar mijn werk(omgeving) te kijken en zo beslissingen te maken.
– B. V.
Als je voor een jobcoach kiest, weet je niet wat je mag verwachten, maar besef je enkel dat je zelf niet meer weet hoe het verder moet. Ik was dan ook aangenaam verrast, dat Ida mij meer dan ik kon vermoeden bijbracht in het zoeken naar een nieuwe job. Maar vooral in het ontdekken van de waarden en kwaliteiten die je zelf belangrijk vindt in om het even welke job, ook je huidige. In het omgaan met stress dacht ik alles gezien te hebben, maar Ida bewees mij het tegendeel.
– Kris, Production Manager
Ik ben ontzettend tevreden van de begeleiding die ik kreeg van Ida Veldeman. Daar zij niet alleen begeleidingscoach is en tal van andere studies gedaan heeft rond mensenkennis en psychologie kan ze dit alles gebruiken in haar begeleiding naar mensen toe. Daardoor kan Ida veel dieper op jou persoonlijkheid ingaan en weet ze al heel vlug wat op jou lijf geschreven is. Een prachtige dame. Ik zou haar iedereen aanraden. Ongelooflijk wat zij voor mij gedaan heeft.
– Wendy V.
Ida is een geweldige en warme dame! Wanneer het voor mijzelf niet altijd even duidelijk was, wist zij toch steeds de juiste vragen te stellen en kon ik tot inzichten komen. Ida werkt op een hele uitnodigende en interactieve manier. De expertise is duidelijk te merken en ze voelt mensen ook heel goed aan. Ik kan ze alleen maar aanbevelen!
– Bert F.
Ida is een heel aangename coach, die goed kan luisteren en snel doorgeeft wat mijn noden waren/zijn. De sessies gingen door op een hele rustige locatie bij haar thuis. Daar kwam ik telkens tot rust. Ook het gezonde theetje werd telkens geapprecieerd.
– Benedict A., Sales manager
De loopbaanbelgelding heeft mij bijzonder geholpen in het maken van een professionele loopbaankeuze. Enerzijds werden de emotionele aspecten via specifieke methodieken (acties) gekanaliseerd, anderzijds kon ik mist ondersteuning betere structuur brengen om op een meer objectieve wijze de situatie in kaart te brengen. Dit heeft geleid tot het nemen van een loopbaankeuze, waar ik zelf volledig achter sta. Specifiek werd a.d.h.v. communicatietechnieken verscheidene gesprekken (vorige werkgever, nieuwe werkgever) en assessments voorbereid. Dit heeft geleid tot het volledige proces zelf in handen terug te kunnen nemen en houden. Het zelfvertrouwen krijgt hierdoor een mooie boost. Graag geef ik jullie mee dat ik dit proces loopbaanbegeleiding 100% adviseer aan familie en vrienden.
– Katrien V., Zorgmanager
Dankzij Ida heb ik heel wat inzichten verworven mbt mijn mijn kwaliteiten en mijn valkuilen. De begeleiding is er eentje op maat en op tempo van de klant, gebaseerd op wat je zelf aangeeft. Ik zag in dat ik mijn focus moet verleggen van negatief naar positief waardoor ik meer energie zal besparen. Eveneens heel veel baat gehad bij de oefening mbt mijn ideale job en wat ik nodig heb om terug aan het werk te kunnen – al dan niet in een nieuwe functie. Heel veel oefeningen gedaan waar ik iets uit opstak!
– D. B.
Heel tevreden dat ik bij haar mocht samenwerken. Zij is een fantastische coach. Ze heeft ontzettend veel studies gedaan waardoor ze in de coaching dit kon inzetten op de mens in zijn geheel. Ze nam het verleden, emotionele achtergrond, fysieke problemen, stress,… in zijn totaliteit aan. Ik heb mezelf op korte tijd nog veel beter leren kennen en vanuit haar studie handige tools mee gekregen die ik ten allen tijde in het dagelijks leven kan toepassen. Ik heb heel veel geleerd over mijn valkuilen en hoe ik ze moet omzeilen en aanpakken om er in de toekomst niet meer in te vallen. Ik ben haar ontzettend dankbaar voor alles en zou haar ten zeerste aanraden als je het zelf niet meer weet.
– Wendy V.
De coachings zijn zeer zinvol en op maat gegeven door een warme vrouw! De begeleiding verloopt boeiend en afwisselend door naast verschillende doe- opdrachten de nodige en onderbouwde uitleg. Een aanrader, zeer tevreden!
– Petra I., Opvoedster
De loopbaanbegeleiding bij Ida is een moment waar ik naar uitkijk… Ik krijg vele tips om mijn problemen en twijfels aan te pakken. Ze is erg warm en charismatisch waardoor ik heel vlug een klik had, maw een meerwaarde in deze fase van mijn Leven!
– Leentje C., Verpleegkundige
Veel kunnen kaderen over mijn eigen gedrag en ingesteldheid. Interessante tools aangereikt gekregen. Zeer concreet, positief, nuttig. Absoluut goede coach!
– Herman V., Project officer
Loopbaanbegeleiding bij Ida is voelen, bewegen naar een nieuwe uitdaging! Je komt telkens met energie buiten, energie nodig om verandering teweeg te brengen.
– Mieke