Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

KINDER- EN JONGERENCOACH

GETUIGENISSEN

Programma Kinder- en Jongerencoach

Wat onze deelnemers zeggen over de Opleiding Kinder- en Jongerencoach

Zeer verrijkend en grensverleggend als groei voor jezelf. Ik verlaat deze cursus met een heel dankbaar hart.
– Sonia, Leerkracht
De openheid, het enthousiasme, de zorgzaamheid iedere dag opnieuw. Ik heb zoveel bijgeleerd, zoveel nieuwe inzichten. Ik heb maar 1 woord: WAUW! Ik ben jullie zo dankbaar.
– Ilke D., Leraar en leerlingenbegeleider
Er wordt op een heel unieke manier lesgegeven. Je gaat na de opleiding zoveel rijker naar buiten en er is zelfs heel veel smaak naar meer, naar nog. Echt boeiende lesse, echt genieten, niets saai, de tijd vliegt voorbij en elk moment leer je zoveel bij.
– Isabelle D., Kleuterjuf
Catherine ademt coaching en Linde vult haar aan en voelt heel goed waar ze moet bijspringen. Deze opleiding is een absolute aanrader. De inhoud is degelijk en bevredigend. De oefeningen uitproberen maakt je rijker. Het coachbad is een unieke en bijzonder ervaring. Heerlijk nagenieten en verder op weg gaan. Dit smaakt naar meer.
– Valerie V., Leerkracht
Door de vele ervaringen van de coaches zit je direct in vele leerprocessen. Super gemotiveerd!
– N. V.
Heel divers in aanbieding van verschillende onderdelen van de cursus. Mooi evenwicht in theorie-activiteiten en ontspanning.
– S. W.
Ik neem mee: De praktische tools, werken met materiaal om onmiddellijk mee aan de slag te gaan met kinderen en jongeren.
– Karen H., Jeugdwelzijnswerker
Het was zeer leerrijk, je krijgt veel nieuwe inzichten. Veel afwisseling en goede thema’s. Fantastische coaches, prachtige locatie! Zoveel evolutie op korte tijd, een unieke ervaring.
– Boni D.
Deze opleiding zit bomvol tools, die je in alle veiligheid gaat uitproberen en oefenen. Catherine zorgt voor rust, warmte en vertrouwen. Daarbovenop durft ze zich blootstellen, wat ik enorm apprecieer. Mijn zelfvertrouwen heeft een boost gekregen op professioneel vlak.
– Elien D.
Dit is een topcursus, warme lesgever(s) die weten waarover ze praten, die voelen waarover ze praten en die authentiek durven en kunnen opstellen. Heel praktijkgericht, met ingangspunten om andere methodes te verkennen.
– Josephien, Coach in spe, leerkracht
Heel veelzijdig, brede opleiding (veel invalshoeken), met veel inspiratie aan werkvormen en veel oefenkansen in een veilige setting. Direct inzetbaar zowel op school als in de coachpraktijk. Veel materiaal om in te snuffelen, ideëen voor meer. Warme lesgevers, met heerlijke humor, veel voorbeelden uit de praktijk.
– D. P.
De opleiding opent je blik: coachingtechnieken voor kinderen, ouders en jongeren zijn anders dan die voor volwassenen. Je leert door te doen; Catherine deelt haar ervaring en past lessen en technieken aan volgens input van de groep. Veilig, leerrijk, mooi.
– Lotje D.
Het was een verrassing, zoveel geleerd, zo gegroeid. Heel boeiend. Mooie verbinding met de groep. De dagen vlogen voorbij. Een bron van informatie die direct praktisch bruikbaar is.
– Katia D.
Je leert door alles zelf te ervaren, maar ook door jezelf (opnieuw) te ervaren. Het is bijzonder om te zien wat de oefeningen kunnen teweeg brengen en hoe ze van betekenis zijn. Voelen is life.
– Katlijne
De kracht in leerkrachten naar boven halen om kinderen sterker, weerbaarder te maken en beter te begrijpen vanuit hun eigen hulpbronnen. Ik neem mee dat advies ondergeschikt is aan ‘het pad mee bewandelen’ en dat we veel meer moeten voelen.
– Sandrijn V., Leerkracht
Catherine en Linde geven de opleiding op een heel authentieke, veilige en verbindende manier. De nadruk ligt op oefenen en minder op theorie, wath het verschil maakt om met meer overtuiging en kracht de oefening mee te nemen in de praktijk. Je krijgt heel veel zaadjes mee om deze te laten groeien, waar je je eigen toets aan kan geven.
– Sandra, Coach
Deze opleiding is volledig. De inhoud van de opleiding, de oefeningen worden goed uitgelegd en er is steeds voldoende tijd om ze in te oefenen. Inspirerende trainers, gelijkgestemde deelnemers, authentieke opleiding.
– An D.
Super interessant en super leuk. Hele leuke en veel oefeningen. Ik heb echt een hele fijne tijd gehad. Op een speelse en creatieve manier zoveel geleerd over kinderen en jongeren. Catherine doet dat heel goed.
– Yentl H.
Super leerrijk, er wordt veel kennis doorgegeven. Variërend therorie en veel oefeningen. Onmiddellijk toepasbaar in de praktijk en thuis. Gewoon doen!
– Kristel V.
Het is de max!!! Mijn innerlijk kind straalt en heeft zijn energie herontdekt. Veelvuldig, veel spelvormen, model, kennis, creativiteit, enthousisasme en een super Catherine!
– Linde, Kindercoach
In se is deze opleiding zelfs geschikt voor jonge ouders of ouders aan de vooravond van de puberteit van het kind. Zeer duidelijke en makkelijk hanteerbare handvaten.
– Joke D.
Heel boeiend, zowel inhoudelijk als que ervaring. Door veel oefeningen zelf uit te proberen ontstaan allerlei inzichten mbt jezelf, je kinderen, je rol als ouder, als coach-in-wording. Tevens heel tof om je door andere deelnemers te laten inspireren. Kruisbestuiving zoals Catherine het zo mooi verwoordt.
– Griet