ASSERTIVITEIT EN GRENZEN

GETUIGENISSEN

Programma Assertiviteit en Grenzen

Wat onze deelnemers zeggen over Assertiviteit en Grenzen

Straf ook hoe oude patronen, schijnbaar ongemerkt, een nieuwe gedaante krijgen. Het werken met beelden en metaforen creëerde voor mij vrijheid en ruimte om te spelen en te verkennen, en blijft tegelijkertijd stevig hangen en doorwerken.
– Joke
Ik heb opnieuw gevoeld waarover het echt gaat. Een aanrader. Zeer duidelijk en praktijkgericht op eenieders tempo.
– Joëlle S.
Interessante opleiding: vanuit praktische invalshoeken én met visuele en lichaamsgerichte oefeningen. Inzichten opgedaan. Zeer goede lesgever! Oefenen en succesverhalen opdoen.
– Griet V.
Als mensen praatjes verkopen, sta ik even stil en vraag me af is dat wel goed voor mij? Ik zie het sneller als mensen handelen uit eigen belang tegen mijn belang in en ik durf te reageren. Ik vertrouw meer op mezelf, ik voel gelijk een ruggesteun.
– Jessie
Het was een pittige dag met veel swung en veiligheid om dingen te vertellen. Enorm confronterende inzichten waar ik nog dagen over kauw, verwerk en toepas. Ik voel me sterk en rustig, ik doe er toe. Zalig!
– J. V.
Praktijkoefeningen, doortastende aanpak. Manipulatie in een ander daglicht, de angst om het anders te doen en te springen om zo zelfvertrouwen te krijgen.
– Caroline V.
De dag is voorbij gevlogen. Zeer interessante oefeningen. Nog meer inzichten gekregen. Een opfrissing voor mezelf, dat je altijd de keuze hebt om nee te zeggen en hoe daarmee omgaan.
– Els V.
Zeer interessante opleiding: vanuit praktische invalshoeken én met visuele en lichaamsgerichte oefeningen. Inzichten opgedaan. Zeer goede lesgever! Oefenen en succesverhalen opdoen.
– Griet V.