Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

ASSERTIVITEIT EN GRENZEN

GETUIGENISSEN

Wat onze deelnemers zeggen over Assertiviteit en Grenzen

Een eyeopener, het is heel persoonlijk, waardoor je ook met tools naar huis gaat die echt passend zijn voor je eigen persoon.
– Kevin D., Zaakvoerder
Fijne, warme en open sfeer waarin de sessie plaatsvindt. Hierdoor is het ‘leren’ zeer aangenaam. Impactvolle praktijkoefeningen. Zeer fijne, aandachtige trainster die alles in zeer goede banen heeft geleid.
– M. D.
Een praktische opleiding met tips en tricks om in de praktijk mee aan de slag te gaan. Veilige omgeving, uitnodigend, heel interactief.
– Britt
Heel intens – ervaringsgericht. Goed onderbouwd qua theorie zonder theoretisch te zijn.
– Lien D., Arbeidspsychologe
Serieuze confrontatie met jezelf. Marjan zorgt wel dat je je vrij en veilig voelt om persoonlijke dingen te delen. Nieuwe inzichten en eye-openers. Hiermee kan ik aan de slag.
– Bert
Veel inzichten aangebracht. Antwoorden gekregen op vragen waarvan ik niet eens wist dat ik ze had.
– Sara C.
Een zeer waardevolle praktische workshop. Het geeft je handvaten en vertrouwen dat je er mag zijn. Door het feit dat het in groep is zie je veel herkenning en voel je dat je niet alleen staat met het stellen van grenzen. Zeer interactief, inzichtelijk.
– Sandra V., Diëtiste
Straf ook hoe oude patronen, schijnbaar ongemerkt, een nieuwe gedaante krijgen. Het werken met beelden en metaforen creëerde voor mij vrijheid en ruimte om te spelen en te verkennen, en blijft tegelijkertijd stevig hangen en doorwerken.
– Joke
Ik heb opnieuw gevoeld waarover het echt gaat. Een aanrader. Zeer duidelijk en praktijkgericht op eenieders tempo.
– Joëlle S.
Interessante opleiding: vanuit praktische invalshoeken én met visuele en lichaamsgerichte oefeningen. Inzichten opgedaan. Zeer goede lesgever! Oefenen en succesverhalen opdoen.
– Griet V.
Als mensen praatjes verkopen, sta ik even stil en vraag me af is dat wel goed voor mij? Ik zie het sneller als mensen handelen uit eigen belang tegen mijn belang in en ik durf te reageren. Ik vertrouw meer op mezelf, ik voel gelijk een ruggesteun.
– Jessie
Het was een pittige dag met veel swung en veiligheid om dingen te vertellen. Enorm confronterende inzichten waar ik nog dagen over kauw, verwerk en toepas. Ik voel me sterk en rustig, ik doe er toe. Zalig!
– J. V.
Praktijkoefeningen, doortastende aanpak. Manipulatie in een ander daglicht, de angst om het anders te doen en te springen om zo zelfvertrouwen te krijgen.
– Caroline V.
De dag is voorbij gevlogen. Zeer interessante oefeningen. Nog meer inzichten gekregen. Een opfrissing voor mezelf, dat je altijd de keuze hebt om nee te zeggen en hoe daarmee omgaan.
– Els V.
Zeer interessante opleiding: vanuit praktische invalshoeken én met visuele en lichaamsgerichte oefeningen. Inzichten opgedaan. Zeer goede lesgever! Oefenen en succesverhalen opdoen.
– Griet V.