Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

DE WARMSTE WEEK

KUNNEN JEZELF ZIJN

Inschrijven via YourCoach Academy
Tussen 18 en 24 december geven Tom & Benjamin elke dag van 12u30 tot 13u een korte praktische workshop rond ‘Kunnen jezelf zijn’. Een thema dat ons nauw aan het hart ligt!

Je deelname kost €25. We storten de opbrengt integraal naar de Warmste Week. Je krijgt dus niet alleen waardevolle workshops, maar je steunt er ook het goede doel mee. Meer zelfs, elke inschrijving verdubbelen we met nog eens €25. Dus per deelnemer storten we €50 aan de Warmste Week. Omdat jezelf kunnen zijn belangrijk is.

7 korte praktische workshop rond ‘Kunnen jezelf zijn’

We hebben allemaal dingen die we heel graag doen. Kon je er maar je beroep van maken, dan was geen enkele dag werk. Maar ja, je hebt ook plichten…

Dit verhaal heb je al zo vaak gehoord en gelezen, toch? Maar klopt dit beeld eigenlijk wel? Is een leven vol Passie dan zonder Plichten? Wordt Passie misschien op den duur ook Plicht? En hoe ga je daar dan mee om?

In deze workshop krijg je concrete handvaten mee om meer Passie in je leven te brengen, en minder het gevoel te hebben dat je overspoeld wordt door Plichten.

Iedereen wil rijk zijn – en iedereen heeft zijn persoonlijke definitie van rijkdom. Welke vormen van rijkdom zijn er allemaal? En hoe kan je jouw mix verbeteren?

We overlopen 7 vormen van rijkdom, en geven oefeningen mee om jouw persoonlijke rijkdom te vergroten.

Het is allemaal goed en wel dat je jezelf bent, maar daar staat niet iedereen op te wachten. Op het werk ben je best professioneel en laat je bepaald gedraag maar thuis. Bij je familie wordt er vanalles van je verwacht. Als ouder wil je een voorbeeldfunctie uitoefenen. Enzovoort.

Hoe slaag je erin om toch jezelf te zijn, wanneer er vanuit je omgeving zoveel druk is om iemand anders te zijn?

Soms hebben we dromen, maar die liggen zo ver. Maar zijn ze echt zo onmogelijk…? We spreken met Mauro, die van geslacht veranderde. Geen evidente shift! We komen te weten hoe hij tot de beslissing kwam om ervoor te gaan, en wat hem hielp om door te zetten. Want als zij dat kunnen, wat kan jij dan ook niet allemaal…?!

Jij hebt unieke eigenschappen, talenten en vaardigheden waarin jij helemaal tot je recht komt. Hoe heerlijk zou het niet zijn om vooral – of zelfs enkel – die dingen te doen! Met andere woorden, hoe kan je een beroep maken van wat jij het beste doet?

Jezelf zijn is een heel breed concept. En je voelt waarschijnlijk wel iets wanneer het gezegd wordt. Maar wie ben je dan precies? En wie niet (meer)? Ben je wel altijd dezelfde ‘ik’, als je jezelf bent in verschillende omgevingen? Misschien voelt het voor jou zo aan, maar wat zien anderen? Welk gedrag stel je? En belangrijkste van al: hoe bepaal je nu wie je werkelijk bent?

We vatten de krachtigste inzichten van de week nog eens samen en voegen er nieuwe oefeningen aan toe. Een mooi kerstcadeau om het feestseizoen mee in te zetten!

De warmste week

Tussen 18 en 24 december geven we elke dag van 12u30 tot 13u
een korte praktische workshop rond ‘Kunnen jezelf zijn’.
Inschrijven via YourCoach Academy