Enneagram Coaching

Enneagram CoachingMet Enneagram Coaching leer je je valkuilen omzeilen en een persoonlijke ontwikkeling starten die aansluit bij wat je werkelijk nodig hebt. Dit alles gebaseerd op een eeuwenoude wijsheid die al duizenden mensenlevens getransformeerd heeft.

Het enneagram geeft diepgaande verklaringen voor je onbewuste patronen en drijfveren. Het biedt 9 types (en honderden variaties) aan de hand waarvan je kan ontdekken waar je fundamentele verlangens liggen, en in welke richting jouw persoonlijke evolutie ligt.

Wat Enneagram Coaching zo anders maakt

Vaak is er een verschil tussen wat we willen, en wat we nodig hebben. Maar hoe onderscheidt je het een van het ander? Weinig persoonlijkheidsmodellen bieden daar een antwoord op, ze stellen louter vast welk gedrag je stelt.

Daar is het enneagram anders in: het vertelt je ook wat aan de basis ligt van je onweerstaanbare neigingen, en wat je eigenlijk zou moeten doen om in evenwicht te komen. Vaak is dat inzicht onverwacht, en helemaal niet wat we instinctief zouden doen.

Hoe verloopt Enneagram Coaching?

Wanneer je ons contacteert voor Enneagram Coaching, leg je eerst onze gratis online enneagramtest af. Daarmee krijg je al een eerste zicht op je type(s). Vervolgens ontmoet je je enneagramcoach die je over 3 sessies begeleidt bij een specifiek doel of levensvraag.

Daarbij gebruikt je coach het enneagram als basis om in kaart te brengen wat er maar niet wil lukken, en hoe je het zou kunnen aanpakken om wel te slagen. Enneagram Coaching kan gaan over relaties, carrière, missie in het leven, vrije tijd, doelen, een bedrijf starten, familie...

Wil jij Enneagram Coaching?

Onze Enneagram Coach brengt jouw type aan het licht en begeleidt je in je groeipad. Je ontdekt wat je werkelijk drijft en hoe je het beste kan halen uit je talenten. Contacteer ons om een eerste afspraak te maken.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!