Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

BLOG

OPENDEURDAG 2022

YourCoach Opendeurdag september 2022

De opendeurdag bij YourCoach van 24 september 2022 stond in het thema van The Hero’s Journey. Je kan hier enkele fragmenten van de workshops bekijken.

Stress & Burn-out – Joke Adins en Jürgen Blommaert

Wanneer we een reis aanvatten die onze huidige (voorstellings)vermogens overstijgt, zullen we ook onszelf moeten overstijgen. Wat we konden en deden is niet genoeg meer. Wie en wat kan jou helpen?

In deze workshop ontdek je superkrachten die je van jezelf niet vermoed had, of die je vergeten was. En zet je een eerste stap met rond jezelf een omgeving te creëren die jou steunt in je tocht.

Meer over de opleiding Stress- en Burn-out Coach.

Integrale Coaching – Benjamin Ball

Wat ons tegenhoudt om te doen wat we écht willen, zijn die stemmetjes die ons doen twijfelen en onze voornemens wankelen. Waar een enthousiaste buitenstaander zegt: ‘Ga er gewoon voor, wat kan er misgaan?’ zijn er ook invloeden die ons liever veilig houden waar we zitten.

Om iets ongelofelijks te doen, moet je je ergste angsten onder ogen komen. Hoe groter de gooi die je doet naar grootsheid, hoe afschrikwekkender de angsten. Hoe ga je daarmee om? Dat kom je te weten in deze workshop.

Meer over de opleiding Integrale Coaching.

NLP – Tom Hallez

In de films leven de helden na hun reis nog lang en gelukkig. In het echt staat de volgende tocht vaak al klaar nog voor de ene goed en wel afgerond is. Het stopt nooit.

En we vergeten zo snel wat we al allemaal achter ons liggen hebben, de overwinningen en gloriemomenten. In deze workshop zetten we ons aan het kampvuur om onze epische liederen aan elkaar te zingen. We poetsen onze transformaties en krachtbronnen op en geven ze een ereplek in ons leven.

Meer over de opleiding NLP opleidingen.

Kom in beweging en ontdek jezelf

Word de beste versie van jezelf en ontdek onze workshops en opleidingen.
Meer onze opleidingen