YourCoach Nieuwsbrief | September 2011

Beste ,

Het nieuwe jaar is begonnen! Overal komt de activiteit terug op gang. Hoog tijd om eens te kijken naar hoe we het volgende jaar zullen aanpakken. Vooraleer je weer opgeslorpt wordt door de dagdagelijkse drukte, sta even stil bij de volgende drie vragen.

Hoe ben je wanneer je op je best bent? Waarschijnlijk heb je deze zomer toch van enkele heerlijke vakantiedagen genoten. Wat doe je op zulke dagen, en wie ben je dan? Ben je avontuurlijk of net rustig, spontaan, bedachtzaam, emotioneel, koelbloedig... Het zijn deze dingen die jou maken wie je bent, dus het zou spijtig zijn daar voor de rest van het jaar geen aandacht meer aan te besteden. Schrijf ze nu even op, zodat je er dit jaar tijd voor kan maken!

Wat is je focus voor het volgende jaar? Wat wil je dit jaar anders en beter doen? Op welke gebieden van je werk en/of leven wil je je vooral richten, en wat ben je bereid te laten vallen? Schrijf deze zaken even op, zodat je bij elke binnenkomende mail of oproep een filter kan toepassen. Hoe meer je je aandacht op iets richt, hoe sneller het zich zal manifesteren!

Met welke houding wil je het komende jaar aanpakken? Bedenk even die persoon die je bent, en de dingen waar je dit jaar op zal focussen. Welke attitude zal je nodig hebben om dat te bereiken? Welke middelen en mensen moet je mobiliseren om dat te verwezenlijken? Schrijf het op!

Een voorbeeld: wij zullen ons dit jaar meer op business coachings en opleidingen gaan richten. We houden ontzettend van het werken met mensen en groepen, en het inzetten van duurzame positieve verandering. Onze houding is er een van speelse energie en gerichte slimme acties, zodat we met een spontane inspanning een maximaal effect kunnen bereiken.

Wil jij dit jaar ook meer bereiken, en je coaching of leiderschapsstijl verder ontwikkelen? Of ken je iemand die eraan denkt dit te doen? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Je kan ons daarnaast bezoeken op CoachInfo, op MyCoachDay (8 oktober) of op het maandelijkse netwerkevent YourCoach Café.

Tot binnenkort,

Tom en Benjamin

MyCoachDay – 8 oktober

MyCoachDay – 8 oktoberOp 8 oktober kan je in Gent de hele dag door ontdekken wat coaching kan zijn. Leer verscheidene coaches kennen en volg een workshop, of krijg een korte persoonlijke sessie.

Met 1 ticket (€10) kan je de hele dag gratis workshops volgen en coachingsessies krijgen. We willen jou op een gemakkelijke manier laten kennismaken met wat coaching voor jou kan doen, zodat je weet bij wie je terecht kan.

MyCoachDay Gent zal doorgaan in Centrum Open Mind. Er is ook een editie in Antwerpen, en in Hasselt.

Er zijn nog enkele plaatsen voor coaches. Als je graag nog wil deelnemen (dit is ook gratis), laat ons iets weten!

  Meer over het programma van MyCoachDay

Ontvang 30% korting op onze opleidingen

YourCoach CaféYourCoach is nu officieel door de kmo-portefeuille erkend als dienstverlener voor de pijler "Opleiding" met erkenningsnummer DV.O110422. Een Vlaamse onderneming uit de privé-sector kan een vergoeding voor het volgen van opleidingen online aanvragen na registratie. Je betaalt vanaf nu dus slechts de helft.

Lees meer over kmo-portefeuille en onze Q-for certificatie.

Lees meer over ons opleidingsaanbod.

YourCoach Café nu donderdag 22 september

YourCoach CaféNu donderdag 22 september gaan we weer van start met ons maandelijkse netwerkevent in de Zebrastraat!

Als spreker ontvangen we dit keer Peter Blokland, die ons zal onderhouden over 'De coach als crisismanager'. Hij staat garant voor een pragmatische en systemische aanpak, onderbouwd met jaren praktische ervaring in bedrijven. Hij zal een interessant licht werpen op de manier waarop we omgaan met risico, en hoe het eventueel beter kan.

Bekijk de YourCoach Café website voor meer informatie

NIEUW! - People Management Zesdaagse

NIEUW! - People Management ZesdaagseWil je een meer inspirerende coach of leider worden? Het begint hier! Ervaar essentiële levenswijsheden en coachingsvaardigheden, en pas ze onmiddellijk zelf toe. Via korte en krachtige bewustwordingsprocessen geven we je een beeld van hoe jij omgaat met de ander. Wat zijn jouw sterke punten? Waar kan je bijschaven? Hoe zit jij in elkaar als coach, als mens of als zaakvoerder?

Eenvoudige en onmiddellijk toepasbare coachtechnieken dagen je uit tot nieuwe inzichten en andere attitudes. Na deze module kan je open en direct communiceren, waardoor je betere relaties krijgt met de mensen in je (werk)omgeving. Je kan jezelf coachen, en anderen begeleiden naar gedragsmatige veranderingen.

  Meer over de People Management Zesdaagse

Opleidingen voor dit najaar

Opleiding Integrale Coaching (Verschillende modules: 2/6/13/20 dagen)

Een volledig coachingstraject waarin je klaargestoomd wordt om je als coach te profileren.

  Meer over de Opleiding Integrale Coaching

Coachend Leiderschap (2 dagen)

Een inspirerende tweedaagse waarin je een praktische introductie krijgt tot coaching en leiderschap.

  Meer over de Opleiding Coachend Leiderschap

NLP op het werk (2 dagen)

Ontdek de methode bij uitstek voor betere communicatie en samenwerking in jouw team.

  Meer over de Opleiding NLP op het werk

In-company training organiseren?

Al onze opleidingen zijn ook in-company te boeken. Contacteer ons vandaag voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte.

Je vindt ons op het NLP Congres – 22 oktober 2011

Op 22 oktober 2011 zal YourCoach ook als spreker te gast zijn op de vierde editie van het jaarlijkse NLP Congres. Deze gaat door op de ALM te Antwerpen. We zullen een interactieve workshop geven over de logische niveaus.

Ga jij er ook naartoe? Gebruik dan de promo code BB1104 op het inschrijvingsformulier, zo betaal je €30 minder op de inschrijving.

Over YourCoach

YourCoach biedt een combinatie van soft en hard skills om zijn klanten te begeleiden en te ondersteunen in het bereiken van hun doelen.

We zijn gecertificeerde coaches die personen en teams doelgericht naar meer communicatie en harmonie begeleiden.

Daarnaast geven we ook training over een breed gamma onderwerpen, gaande van internet praktijk over website ontwerp tot communicatie en sociale vaardigheden.

Tenslotte zijn we marketing en communicatie professionals. We staan u bij in het uitbouwen van uw unieke identiteit, van concept tot uitvoering.

We bieden een totaalvisie. Méér dan enkel coaching, training of marketing en communicatie. We combineren de drie om u op alle vlakken te begeleiden naar succes.

www.yourcoach.be