YourCoach Nieuwsbrief | Oktober 2009

Beste,

Welkom op de eerste nieuwsbrief van YourCoach!

Sinds de start van YourCoach in Juli 2008 is er al veel gebeurd. Een toenemend aantal afgewerkte projecten, nieuwe inzichten en ons voltijds engagement naar onze eigen zaak hebben ons op een groeipad gezet naar een steeds toenemende professionaliteit en vakkennis.

Dit alles is nu verankerd in onze vernieuwde website, met een eigen blog en referenties om trots op te zijn. En dat is nog maar het begin! Vanaf nu kan je maandelijks onze nieuwsbrief verwachten, met een overzicht van onze laatste projecten en blog posts, zelf coaching tips en inspirerende verhalen.

Benjamin Ball
Tom Hallez

Ontdek de nieuwe YourCoach website

Met trots stellen we onze nieuwe website voor! Na maanden schrijf- en ontwerpwerk hebben we de uiteenlopende expertises van YourCoach in kaart gebracht. Onze activiteiten zijn uitgebreid, en er zijn allerlei nieuwe dingen te zien. En de site blijft dagelijks groeien! Neem eens een kijkje en laat ons weten wat je ervan vindt!

www.yourcoach.be  

NIEUW - Life coaching brochure
Life coaching brochure

Wat kan je verwachten van life coaching? Er bestaan veel mythes rond life coaching, die we in deze brochure opklaren. Een van de grootste mythes rond coaching is dat het een zweverig, mystiek gebeuren is. Dat is het helemaal niet! Coaching is gericht op inzicht in je realiteit, het opnemen van verantwoordelijkheid, oplossingen genereren voor wat je blokkeert en actiegericht je doelstellingen bereiken. Lees meer in onze life coaching brochure.

Download life coaching brochure (PDF - 988 KB)

Lees onze nieuwe blogposts

"Speel meer, werk minder"

Zie jij af op je werk? Ga je met tegenzin naar het werk, stel je todos uit die je liever niet zou doen, en ben je over het algemeen niet bijzonder enthousiast over taken en projecten die je toegewezen worden?

Lees meer  

"Krijg jezelf in beweging"

Heb je het er ook soms moeilijk mee jezelf in beweging te krijgen? Als je ooit al eens iets uitgesteld hebt, dan weet je ondertussen dat het begin het moeilijkste is. Eens je begonnen bent, vraag je je vaak af waarom het zo onmogelijk leek om eraan te beginnen, of je vraagt je zelfs helemaal niks af: je bent je aan het concentreren.

Lees meer  

Betrand Russell
Coach jezelf: tip van de maand

Koop een A4 schrift en hou je gedachten, feedback, interessante artikelen, citaten erin bij. Herlees het wanneer het vol is en verras jezelf met de rijkdom van je gedachten. Kijk naar de patronen die terugkomen; wat geloof jij over de wereld dat je deze dingen gekozen hebt? Welke overtuigingen en waarden spreken eruit, en in hoeverre zijn ze nuttig voor je? Mocht je één ding veranderen, wat zou het zijn?

Schrijf in je schrift wat jouw definitie van succes is. Wat wil je nog bereiken in je leven? Wat wil je dat anderen (familie, partner, vrienden, collega’s, kennissen...) over je zeggen? Wat zijn je drie belangrijkste waarden met betrekking tot succes in het leven? Druk deze drie af en hang ze op waar je ze dagelijks ziet!

Website van de maand: me2me
me2me

De Zwitserse startup me2me combineert telefonie met web om je een unieke dienst te bieden. Met me2me kan je makkelijk dagelijkse informatie opslaan, afspraken vastleggen... je belt gewoon naar het me2me nummer, neemt het op en me2me zet het nog eens om in tekst zodat je het niet alleen via de telefoon weer kan opvragen, maar ook via het net.

YourCoach mocht de site ontwerpen en programmeren. Ook de teksten zijn van onze hand. Kijk tenslotte eens naar de flash demo's – die hebben wij ook gemaakt!

Bekijk de site  

Dit is wat de CEO van me2me, Peter Hauser, ervan vond:

"During all of the years I did work with YourCoach, I was always impressed by their outstanding creativity, management of heavy workload, never ending enthusiasm to search, analyse and execute on new business opportunities. I am very happy to report that we have signed on as customer for YourCoach and we are pleased by the achieved results."

Over YourCoach

YourCoach biedt een combinatie van soft en hard skills om zijn klanten te begeleiden en te ondersteunen in het bereiken van hun doelen.

We zijn gecertificeerde coaches die personen en teams doelgericht naar meer communicatie en harmonie begeleiden.

Daarnaast geven we ook training over een breed gamma onderwerpen, gaande van internet praktijk over website ontwerp tot communicatie en sociale vaardigheden.

Tenslotte zijn we marketing en communicatie professionals. We staan u bij in het uitbouwen van uw unieke identiteit, van concept tot uitvoering.

We bieden een totaalvisie. Méér dan enkel coaching, training of marketing en communicatie. We combineren de drie om u op alle vlakken te begeleiden naar succes.

www.yourcoach.be