YourCoach Nieuwsbrief | November 2011

Beste ,

Het is ongelofelijk druk geweest bij YourCoach de laatste tijd. Vandaar in deze editie van de nieuwsbrief een eerder retrospectieve dan creatieve invalshoek. We nodigen je graag uit om even mee te genieten van onze recente verwezenlijkingen :-)

Zo ging de opleiding Integrale Coaching van start, en loopt ons tweedaagse traject Coachend Leiderschap als een trein. We organiseerden een onvergetelijke MyCoachDay, een schitterende editie van YourCoach Café, en spraken op het NLP Congres.

Maar genoeg over ons – hoe gaat het met jou? Herinner je even een aantal (kleine en grote) successen van de voorbije maanden waarop jij al mag terugblikken. Gaat het allemaal in de richting die je zou willen? Geniet zelf even van hoe goed je het gedaan hebt!

Indien nodig, bedenk even wat ervoor gezorgd heeft dat je misschien bepaalde verwachtingen niet hebt ingelost. Je kan ook steeds bij ons terecht voor het ontwikkelen van je volle potentieel, het vinden en uitleven van je ware levenspad. We pakken ongrijpbare blokkades aan en begeleiden je bij het overwinnen van allergieën en irritaties.

Tot binnenkort,

Tom en Benjamin

YourCoach
Show us some love

Show us some loveOp onze website kan je nu op allerlei manieren je appreciatie voor ons uitdrukken. Onderaan iedere pagina staat ons 'Show us some love'-gedeelte waar je kan delen met Facebook, Google+, Twitter en andere zaken.

Ga gerust eens rondklikken bij het YourCoach Team, YourCoach Café, MyCoachDay, Coachend Leiderschap, Integrale Coaching... we zijn dankbaar voor alle steun!

Je bent uitgenodigd op onze Nieuwjaarsreceptie!

Je bent uitgenodigd op onze Nieuwjaarsreceptie!Om onze derde jaargang in stijl te vieren, organiseren we op donderdag 12 januari een nieuwjaarsreceptie. Maar belangrijkst van al: we willen graag dat je erbij bent. We ontvangen je graag met een drankje en een hapje vanaf 19u op een nog te onthullen exclusieve locatie in Gent.

Laat graag nu al even weten of je komt, zodat we je glas champagne kunnen klaarzetten.

  Ik kom naar de nieuwjaarsreceptie

YourCoach Café – De sprekers van voorjaar 2012 zijn bekend!

YourCoach CaféYourCoach Café wordt steeds leuker, en interessanter! Op 20 oktober zorgde Frederik Imbo voor een wervelende show, en op 24 november komt Wendy Peleman spreken over ‘Effectieve klantenwerving voor coaches’, en dat is dan ook meteen de laatste editie voor 2011.

Maar niet getreurd, de sprekers voor 2012 staan al te trappelen om je te prikkelen en te laten ontdekken. Vergeet niet dat je een 5-beurtenkaart kan krijgen (€35)!

  Schrijf je in voor Wendy Peleman op 24 november a.s.

  Bekijk de sprekers van 2012

  Lees alle verslagen van de vorige edities

We hebben een ACC bij ICF

We hebben een ACC bij ICFVoor wie dit Chinees is: Accredited Certified Coach (ACC) is een standaard voor professionele coaches die door de International Coaching Federation (ICF) uitgereikt wordt. ICF is de grootste internationale organisatie voor coaches, en ongeveer de enige die een globaal waardevol certificaat uitreikt.

Het ACC-niveau is voor coaches die meer dan 100 betaalde praktijkuren en een aantal gekwalificeerde referenties kunnen voorleggen, en die in het mondelinge examen van ICF geslaagd zijn.

Tom diende onlangs zijn dossier in, legde zijn test af en kreeg enkele dagen later het heuglijke nieuws dat hij zich vanaf nu ACC mag noemen. We zijn trots op hem!

Opleiding in de kijker: Coachend Leiderschap

NIEUW! - Coachend Leiderschap ZesdaagseOnze meest succesvolle opleiding! Iedere editie van onze tweedaagse krijgen we meer inschrijvingen, en worden de reacties enthousiaster.

Met al het materiaal dat we de laatste jaren verzameld hebben, beseften we ook dat we hier een veel uitgebreidere opleiding van zouden kunnen maken. Dat hebben we dan ook gedaan.

In oktober 2012 gaat onze Coachend Leiderschap Advanced opleiding van start. Over zes dagen leer je de praktische beginselen van coaching, ontwikkel je een natuurlijke en krachtige leiderschapsstijl en word je persoonlijk begeleid bij je meest fundamentele uitdagingen.

  Bekijk het programma van Coachend Leiderschap Advanced

Recente blog posts

Verslag NLP congres workshopVerslag NLP congres workshop

Benjamin mocht onlangs spreken op het NLP Congres 'NLP at Work', waar hij een workshop gaf over de logische niveaus, en een verrassende manier voor het ontdekken van jouw persoonlijke missie.

  Lees meer

 

 

Verslag MyCoachDay Gent - 8 oktober 2011MyCoachDay Gent - 8 oktober 2011

Had je al het verslag van MyCoachDay Gent gelezen? We mochten meer dan 75 bezoekers ontvangen, die bij 22 coaches terecht konden. Je kon ook deelnemen aan 17 workshops. Lees de reacties van de deelnemers in deze blogpost!

  Lees meer

 

 

YourCoach Café 20 oktober – Frederik ImboYourCoach Café - Frederik Imbo met 'Rond Punt'

Een absoluut memorabele en entertainende lezing! Frederik had het over 'Verbindende Communicatie', een manier om de angel uit je conflicten te halen en misverstanden op te lossen. Onmisbaar voor iedereen die wel eens hoge woorden heeft!

  Lees meer

Over YourCoach

YourCoach biedt een combinatie van soft en hard skills om zijn klanten te begeleiden en te ondersteunen in het bereiken van hun doelen.

We zijn gecertificeerde coaches die personen (life coaching), leidinggevenden (business coaching) en teams (team coaching) doelgericht begeleiden naar meer bewustzijn, betere resultaten en harmonieuzere communicatie.

We geven ook training over een breed gamma onderwerpen, gaande van een coachopleiding, leiderschapstraining tot NLP en communicatie.

Tenslotte zijn we marketing en communicatie professionals. We staan onze klanten bij in het uitbouwen van hun unieke identiteit, van concept tot uitvoering.

www.yourcoach.be

Qfor - KMO-Portefeuille