YourCoach Nieuwsbrief | Mei 2011

Beste ,

Het wordt steeds warmer, en ook bij YourCoach broeit er vanalles. CoachInfo draait al op volle toeren, en YourCoach Café is een groot succes. We hebben allerlei nieuwe opleidingen voor je, en artikelen. Wat meer is: deze maand kan je zelfs gratis twee van onze ebooks downloaden: één over productiviteit, en één over doelen.

Hopelijk zit er iets tussen voor jou!

Warme groeten,

Tom en Benjamin

Ontdek meer dan 50 coaches op CoachInfo

CoachInfo - De portaalsite voor Vlaamse CoachesNa amper drie weken tellen we al meer dan 50 coaches op CoachInfo. Een fantastisch succes dus, dat we hopen door te zetten zodat na de zomer het gros van de Vlaamse coaches er te vinden is.

Als coach kan je je gratis aanmelden en een eigen pagina maken. Je kan ook opleidingen en events vermelden, zodat de CoachInfo-bezoekers een overzicht krijgen van wat er allemaal beschikbaar is.

  Ik ben coach en wil een gratis pagina op CoachInfo

CoachInfo is niet enkel voor coaches; het is vooral ook een startpunt voor mensen die op zoek zijn naar een coach in hun buurt. De site bevat verschillende zoekfuncties, op locatie of op soort coach.

  Zoek een coach

  CoachInfo op Facebook

YourCoach Café

YourCoach CaféWe zijn heel blij dat we met dit initiatief begonnen zijn. De interesse is groot en de babbel achteraf gezellig en verrijkend. Fantastisch om zoveel gelijkgestemden samen te kunnen brengen. We blijven ook ons best doen om interessante sprekers te bieden waarvan zowel coaches als niet-coaches stof tot nadenken krijgen.

  Lees hier meer over de vorige editie van 19 mei

Volgende editie - 23 juni – Waarom wil de regeringsvorming maar niet werken?

Dit is een editie van YourCoach Café die je echt niet wil missen! Het is de laatste editie voor we de zomervakantie ingaan, en ook de datum waarop we alle actoren in de Belgische regeringsvorming in een systemische opstelling zullen zetten. Wie komt mag zelf in de huid van een van de partijen kruipen, of gewoon toekijken. Meer informatie over systemische opstellingen en hoe dat op de Belgische regeringsvorming kan worden toegepast vind je op de pagina van YourCoach Café.

  Schrijf je hier in voor de editie van 23 juni

Steun Vanessa

Steun Vanessa!Eindelijk, een stem die het verschil kan maken! Je herinnert je misschien de websites (Vannuchi Events en Cocktail Flavours) van Vanessa Van Ghelder, de ambitieuze event planner en cocktail cateraar wiens websites we maakten.

Ze doet nu mee aan de Gouden Planner, een programma op TV waar het beste huwelijksplan een staaf goud wint. We steunen haar natuurlijk helemaal, en daarom nodigen we je graag uit om op haar te stemmen. Zo kan ze naar de volgende ronde door, en maakt ze kans op deze fantastische prijs.

  Stem hier op Vanessa

Twee opleidingen voor meer succes

YourCoach werkt samen met de besten in hun vak (de School voor Relaties en Centrum Open Mind) om twee opleidingen te brengen die jou in staat stellen meer succes te hebben, en je energie beter te gebruiken. Door een combinatie van klassieke methoden en originele invalshoeken hebben we twee unieke trajecten gecreëerd die je op een heel andere manier leren kijken naar jouw werk en leven.

Eén ding is zeker: zo (helder) heb je het nog nooit bekeken. Ontdek vandaag nog twee opleidingen die jouw leven een heel andere wending kunnen geven!

ACTIE voor Nieuwsbriefabonnees. Schrijf je vóór maandag 6 juni in en ontvang 30% korting op het inschrijvingsgeld van deze opleidingen. Om de korting te krijgen hoef je enkel de code "nieuwsbrief" in het opmerkingenveld van het inschrijvingsformulier te vermelden.

  Lees hier meer over de opleiding doelen bereiken

  Lees hier meer over de opleiding grenzen stellen

Recente blog posts

Volgende blogposts verschenen in onze "doelenreeks".

  Hoe maak je een plan dat werkt?

  Waarom werkt 'The Secret' niet?

  Leer je weerstand temmen

  Hoe blijf je gemotiveerd?

GRATIS downloads

Uit onze blogartikelen zijn ondertussen al twee complete ebooks voortgevloeid. Je kan ze hier gratis downloaden.

  Werk efficiënter dankzij de Productiviteitsgids

  Realiseer meer met het Ebook Doelen Bereiken

Website van de maand: Gynaecologen Gent

Website van de maand: Gynaecologen GentVoor de Gentse gynaecologenpraktijk verbonden aan het AZ Sint-Lucas mochten we een frisse nieuwe website ontwerpen, en enkele pagina's schrijven waarmee ze zoekverkeer kunnen aantrekken. Leidende waarden bij het ontwerp en de copywriting waren betrouwbaarheid en veiligheid.

  Bekijk het hier

Over YourCoach

YourCoach biedt een combinatie van soft en hard skills om zijn klanten te begeleiden en te ondersteunen in het bereiken van hun doelen.

We zijn gecertificeerde coaches die personen en teams doelgericht naar meer communicatie en harmonie begeleiden.

Daarnaast geven we ook training over een breed gamma onderwerpen, gaande van internet praktijk over website ontwerp tot communicatie en sociale vaardigheden.

Tenslotte zijn we marketing en communicatie professionals. We staan u bij in het uitbouwen van uw unieke identiteit, van concept tot uitvoering.

We bieden een totaalvisie. Méér dan enkel coaching, training of marketing en communicatie. We combineren de drie om u op alle vlakken te begeleiden naar succes.

www.yourcoach.be