YourCoach Nieuwsbrief | Maart 2012

Beste [VOORNAAM],

De lente is in aantocht! Dat kan zo’n deugd doen... Eindelijk weer langere dagen, meer zon en kleur... Tijd om naar buiten te komen! Wat we tijdens de winter voorbereiden, wordt in de lente voor het eerst getoond.

Onze lichamen bijvoorbeeld. Heb je deze winter op je voeding gelet en gesport, dan kan je binnenkort trots door de straten flaneren.

Zo gaat het eigenlijk ook met redelijk wat bewegingen in ons leven. Er is altijd een voorbereiding, een winter waarin er weinig licht is en waarin we soms de hoop verliezen op die heerlijke zon. Zij die doorwerken kunnen na de donkerte volop in het licht treden; zij die de hoop lieten varen blijven met een half gevoel zitten.

Niet echt een leuke boodschap? Het goede nieuws is dat je dit soort periodes voortdurend meemaakt. De kansen liggen overal rondom je. Er zijn altijd een aantal zaken in je leven die aan het bewegen zijn. Terwijl je op het werk aan het stralen bent, zit je misschien thuis in een mindere periode. Of omgekeerd.

De kunst is om die aspecten van ons leven stevig aan te pakken die ervoor zorgen dat we daarna met een voldaan gemoed naar het licht kunnen stappen. Aan te voelen welke aspecten van ons leven nu aandacht nodig hebben – en dat is niet altijd volgens onze eigen planning.

Op zoek naar zelfvertrouwen, geluk, innerlijke rust, passie? Het geheim zit in de donkere dagen. Als je de duisternis kan toelaten, kan je ook de dag leven. Als je de nacht ontvlucht in feest en artificieel ‘licht’, kan je achteraf het daglicht niet meer verdragen.

Bekijk eens de duisternis in je leven. Wat ontvlucht je, waar durf je niet naar kijken? Welke schaamte, tekortkoming weegt op je? Pak ze aan! Spring in het gat en geef niet op tot je met iets nieuws voor de dag kan komen.

Een eerste stap kan zijn je todo-lijst eens te herzien en aan te pakken. Daartoe kan je op 22 maart naar YourCoach Café komen luisteren naar Johan D’Haeseleir. Een andere mogelijkheid is een van onze coachtrajecten te volgen – we hebben iets voor iedereen, van particulier tot professional, individueel of in groep.

Ook wij hebben deze winter doorgeploegd om onszelf te vernieuwen, en jou nog meer waarde te kunnen bieden. We laten een aantal zaken in deze nieuwsbrief ontbloesemen. Laat je licht er even op schijnen; wij hopen dat ze binnenkort volop in bloei komen te staan!

Met warme groeten,

Tom en Benjamin

YourCoach Café: donderdag 22 maart 2012

Johan D'Haeseleer met 'Word de meester van je todo-lijst!'

Johan D’Haeseleer met 'Word de meester van je todo-lijst!'

Vorige maand gaf Hilde Breda een onvergetelijke workshop over het gebruik van je stem. Op 22 maart ontvangen we Johan D’Haeseleir, die ons zal helpen onze todo-lijsten meester te worden.

  Meer over YourCoach Café op 22 maart met Johan D’Haeseleir

  Schrijf je hier in

  Parkeren aan YourCoach Café

Lees hier de verslagen van de vorige edities.

Nieuw leven bij YourCoach

Er zijn weer een hele hoop nieuwigheden bij YourCoach. Een overzicht:

Nieuwe opleiding NLP Practitioner Turbo

Nieuwe opleiding NLP Practitioner Turbo

Tom geeft binnenkort samen met Gisette (Van Schie, Improving Business) voor het eerst sinds hij zijn NLP Trainer-certificaat haalde een NLP Practitioner Turbo opleiding!

In drie modules van twee dagen leer je in deze NLP opleiding het noodzakelijke om beter te communiceren, doelen te stellen en te behalen, en successtrategieën toe te passen.

  Meer info over onze opleiding NLP Practitioner Turbo

Nieuwe folders

Nieuwe folders

Bij nieuwe opleidingen hoort nieuwe look. Bekijk even onze spiksplinternieuwe folders over Business Coaching, Opleiding Coachend Leiderschap en NLP-Opleidingen - alle feedback is welkom!

  Folder Business Coaching

  Folder Coachend Leiderschap

  Folder NLP-Opleidingen

Nieuw coachingsaanbod

Nieuw coachingsaanbod

Heel ons coachingsaanbod is eigenlijk in beweging. Naarmate we zelf als coaches groeien, breiden ook onze mogelijkheden uit. We stelden daarbij vast dat we in de drie jaar dat we bezig zijn, al heel wat materiaal verzameld en gecreëerd hebben.

Daarbij horen ook gratis tools, ebooks en artikelen.

  Bekijk hier ons volledige Coachingsaanbod

Nieuw traject loopbaanbegeleiding

Nieuw traject loopbaanbegeleiding

Bij een nieuw aanbod hoort een nieuw traject: loopbaanbegeleiding. We deden het al een tijdje in onze coachings, en bieden het nu ook officieel aan.

Twijfels over je job, plannen voor een carrièreswitch, of een van je medewerkers laten begeleiden? Laat het ons weten!

  Bekijk ons aanbod voor loopbaanbegeleiding

MyCoachDay Antwerpen op 17 maart

Benjamin staat op 17 maart a.s. als coach op MyCoachDay Antwerpen. Je kan hem boeken voor een privésessie of gewoon een babbeltje slaan. Er zullen naast hem nog een tiental andere coaches aanwezig zijn.

  Meer over MyCoachDay op 17 maart

De volgende editie van MyCoachDay Gent valt trouwens op 22 september 2012. Binnenkort meer informatie!

Over YourCoach

YourCoach biedt een combinatie van soft en hard skills om zijn klanten te begeleiden en te ondersteunen in het bereiken van hun doelen.

We zijn gecertificeerde coaches die personen (life coaching), leidinggevenden (business coaching) en teams (team coaching) doelgericht begeleiden naar meer bewustzijn, betere resultaten en harmonieuzere communicatie.

We geven ook training over een breed gamma onderwerpen, gaande van een coachopleiding, leiderschapstraining tot NLP en communicatie.

Tenslotte zijn we branding professionals. We staan onze klanten bij in het uitbouwen van hun unieke identiteit, van concept tot uitvoering.

www.yourcoach.be

Qfor - KMO-Portefeuille