YourCoach Nieuwsbrief | Maart 2011

Beste ,

Eindelijk, de lente is in het land. Doet het jou ook zoveel deugd om die eerste zonnestralen op je huid te voelen, het eerste terrasje te doen, de avonden te zien lengen?

Ironisch wel hoe bij ons de Japanse kerselaar bijna in bloei staat, terwijl elders in de wereld het noodlot toeslaat. Het zegt iets over het eeuwige evenwicht in de wereld, waar altijd wel een schaduw te vinden is.

We hebben daarbij zelf grotendeels in handen hoe we alles laten binnenkomen, en wat we van de realiteit die ons is toebedeeld maken. Sommige dingen kunnen we beïnvloeden, en andere laten we beter los.

De kunst is om geen energie te verliezen aan dingen die eigenlijk buiten onze controle liggen, en zelf te beslissen welke dat voor ons zijn. Aan welke dingen geef jij nu nog je levenslust af, waar je eigenlijk niks aan kan veranderen? Hoeveel van je leven is gebaseerd op doelen die eigenlijk niet bij jou horen?

Na reflectie komt... actie! Bij de zoete geur van lentebloesems hoort het ontluiken van nieuwe projecten. Ook bij YourCoach hebben we in de winterluwte niet stilgezeten, zoals we je deze en volgende maand zullen onthullen. Stay tuned...

Warme groeten,

Benjamin
Tom

YourCoach Café Gent - donderdag 21 april

In navolging van en samenwerking met MyCoachCafé Antwerpen lanceert YourCoach op donderdag 21 april de allereerste editie van YourCoach Café te Gent. Een prachtige gelegenheid om meer te weten te komen over jouw persoonlijke groei, en te netwerken met gelijkgestemden.

Het concept

Iedere maand komt er een spreker, die anderhalf uur de deelnemers verrijkt met diens unieke inzichten en vaardigheden. We selecteren de sprekers op ervaring, reputatie en de waarde van hun boodschap.

  Meer over YourCoach Café en Serge Van Gampelaere, de spreker voor 21 april

Wat, waar, hoe?

YourCoach Café Gent gaat door in de prachtige zalen van de Zebrastraat, vlakbij de afrit aan Gent Zuid. Je bent welkom vanaf 19u, en de lezing begint om 20u. Je kan ook doorlopend terecht bij de bar, waar we achteraf nog kunnen napraten.

Inschrijven op voorhand is niet verplicht, maar wel aangeraden! We beschikken over een zaal voor 25 personen, dus vol is vol. De ingang bedraagt €10 per persoon.

  Schrijf je hier in voor YourCoach Café op 21 april 2011

Recente blog posts

Een niche vinden: hoe en waarom?

Je hoort steeds meer van allerlei kanten over specialisatie, en niches. Dat kan afschrikken: als je je op één specifiek ding moet richten, blijft er dan nog wel ruimte voor je andere interesses? Je leest het hier.

De vuile waarheid over doelen stellen: DOPA

Doelen stellen kan schadelijk zijn voor je zelfvertrouwen! Ontdek waar de gevaren schuilen, en leer de meest voorkomende valkuilen vermijden.

Moet je dan echt doelen hebben?

Een moment van reflectie over het stellen van doelen. We gaan er vaak zomaar van uit dat doelen nuttig zijn, maar is dat werkelijk zo? Welke doelen zijn nuttig, en wanneer moet je kunnen loslaten?

Nieuwe opleiding: Leer je grenzen stellen

Nieuwe opleiding: Leer je grenzen stellenHeb jij moeite met 'neen' zeggen? Word je leeggezogen door mensen die jouw energie opslorpen, en weet je niet hoe het tegen te houden? Wil je je eigen grenzen beter leren aanvoelen en bewaken?

In samenwerking met de School voor Relaties leert YourCoach jou grenzen stellen. Patricia (Van Lingen) en Benjamin begeleiden je twee zaterdagen lang naar het ontdekken van je grenzen, en het actief afbakenen ervan.

  Lees hier meer over de opleiding grenzen stellen

SEO-Handleiding.com

SEO HandleidingMet trots presenteren we onze nieuwste dochtersite! Ze heet SEO-Handleiding.com (de eerste was die van de Mindfulness Party) en je vindt er al onze kennis over hoe je hoog kan scoren in Google. De website heeft regelmatige blog posts en je kan zelfs een gratis lessenreeks volgen. Een aanrader voor iedereen die met zijn webverkeer bezig is!

Website van de maand: Imagimpact

Website van de maand: ImagimpactMichèle mocht al eens schitteren in een eerdere nieuwsbrief van YourCoach, en nu is ze weer helemaal terug met haar vernieuwde website! Na een professionele fotoshoot (prachtige modellen!), een herneming van de teksten en een volledig nieuw ontwerp staat Imagimpact klaar om de wereld van stijl- en kleuradvies te voorzien.

  Bekijk het hier

Over YourCoach

YourCoach biedt een combinatie van soft en hard skills om zijn klanten te begeleiden en te ondersteunen in het bereiken van hun doelen.

We zijn gecertificeerde coaches die personen en teams doelgericht naar meer communicatie en harmonie begeleiden.

Daarnaast geven we ook training over een breed gamma onderwerpen, gaande van internet praktijk over website ontwerp tot communicatie en sociale vaardigheden.

Tenslotte zijn we marketing en communicatie professionals. We staan u bij in het uitbouwen van uw unieke identiteit, van concept tot uitvoering.

We bieden een totaalvisie. Méér dan enkel coaching, training of marketing en communicatie. We combineren de drie om u op alle vlakken te begeleiden naar succes.

www.yourcoach.be