YourCoach Nieuwsbrief | Augustus 2011

Beste ,

Het is nog geen al te zonnige zomer geweest... De Gentse Feesten zijn letterlijk in het water gevallen, en erg bruin zien we er nog niet uit. Maar niet getreurd! Er is nog genoeg om naar uit te kijken.

Jouw persoonlijke groei voor het komende jaar bijvoorbeeld. Heb je al tijd genomen om daar even bij stil te staan? Voor je het weet begint het schooljaar weer, en schiet het werk weer volop in gang. Nu is dus het moment om al die dingen te doen waar je tijdens het jaar nooit de tijd voor hebt.

Beeld je eens in wat je het komende jaar graag meer of anders zou willen doen. Hoe kan je dat praktisch realiseren, wat kan je daar nu al voor doen? Je zomer is de voorbereiding van de rest van het jaar, laat deze waardevolle tijd dus niet liggen! En vergeet natuurlijk ook niet te genieten – de twee kunnen gerust samen :-)

Hoe zit het bij ons? YourCoach lanceert volgend jaar een aantal nieuwe opleidingen en dat zal ook de focus zijn van onze toekomstige ontwikkelingen. Neem dus zeker eens een kijkje naar ons aanbod, en steun ons door je aanwezigheid!

Voor de rest wensen we je nog een heerlijke zonnige zomer toe (wij geloven er nog in).

Warme groeten,

Tom en Benjamin

Ontvang 30% korting op onze opleidingen

YourCoach CaféYourCoach is nu officieel door de kmo-portefeuille erkend als dienstverlener voor de pijler "Opleiding" met erkenningsnummer DV.O110422. Een Vlaamse onderneming uit de privé-sector kan een vergoeding voor het volgen van opleidingen online aanvragen na registratie. Je betaalt vanaf nu dus slechts de helft.

Lees meer over kmo-portefeuille en onze Q-for certificatie.

Opleidingen voor dit najaar

Opleiding Integrale Coaching (Verschillende modules: 2/6/13/20 dagen)

Een volledig coachingstraject waarin je klaargestoomd wordt om je als coach te profileren.

Wil je je coachende vaardigheden aanscherpen? Tijdens deze jaaropleiding leer je de internationale standaardmethodiek van het coachingsgesprek aan en ontwikkel je eigen stijl. Je krijgt alles mee om mensen te motiveren en te begeleiden zodat ze hun werk en leven optimaal aanpakken. Je zet veranderingsprocessen in gang en brengt ze tot een goed einde. Dit alles op een snelle en efficiënte manier. De opleiding bestaat uit verschillende modules (Initiatie, Basic, Professional en Master) die je kan volgen naargelang je voorkennis en ervaring.

  Meer over de Opleiding Integrale Coaching

Coachend Leiderschap (2 dagen)

Een inspirerende tweedaagse waarin je een praktische introductie krijgt tot coaching en leiderschap.

Niet voor niks onze meest gevraagde kortlopende opleiding. De Opleiding Coachend Leiderschap loopt over twee aansluitende dagen en geeft deelnemers een krachtige inleiding tot coaching en leiderschap in praktische situaties. Door de focus op kleine groepen werken we efficiënt en individueel. Persoonlijke uitdagingen worden grondig besproken en in beweging gezet. Na deze opleiding keer je steevast verfrist en met een vernieuwende blik terug naar je werksituatie!

  Meer over de Opleiding Coachend Leiderschap

NLP op het werk (2 dagen)

Ontdek de methode bij uitstek voor betere communicatie en samenwerking in jouw team.

NLP, voluit NeuroLinguïstisch Programmeren, is een krachtige communicatietechniek die al in veel bedrijven standaard toegepast wordt. Door andere kaders van perceptie te hanteren worden moeilijke situaties gemakkelijker opgelost. Het geheel van inzichten en technieken waaruit NLP bestaat geeft je een uitgebreide instrumentenkoffer om gemakkelijker en efficiënter resultaten te halen op het werk. Tijdens deze tweedaagse opleiding krijg je de essenties van NLP mee, en oefen je praktische technieken in die onmiddellijk toepasbaar zijn.

  Meer over de Opleiding NLP op het werk

Assertiviteit en Grenzen (2 dagen)

Beheer je work-life balans. Ontwikkel meer zelfvertrouwen en leer 'neen' zeggen.

Assertiviteit is het evenwicht vinden tussen je eigen belang, en dat van de ander. Voor velen betekent het weerbaar zijn, zijn mannetje kunnen staan. Het kan ook het omgekeerde zijn: zachter met de medemens omgaan, met meer warmte en begrip. Maar assertiviteit is meer dan dat. Het betekent ook dat je grenzen kan trekken, met name die tussen werk en privé. Leer de juiste balans vinden zodat je energiek aan het werk kan blijven, en dat je privéleven bevredigend en herbronnend is.

  Meer over de Opleiding Assertiviteit en Grenzen

In-company training organiseren?

Al onze opleidingen zijn ook in-company te boeken. Contacteer ons vandaag voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte.

YourCoach Café: De sprekers van najaar 2011 zijn bekend

YourCoach CaféDe editie van 23 juni over systemisch werk en familieopstellingen was een groot succes. Je leest het verslag hier.

En sprekers die je in 2011 nog kan bijwonen op YourCoach Café vind je hier:

22 september – Peter Blokland – De coach als risicomanager
20 oktober – Frederik Imbo – Rond Punt
24 november – Wendy Peleman – Succesvolle klantenwerving voor coaches

Bekijk de YourCoach Café website voor meer informatie

MyCoachDay – 8 oktober

YourCoach CaféOp 8 oktober 2011 organiseert YourCoach een open dag voor geïnteresseerden in coaching! Iedereen is dan welkom om zich te laten coachen, een workshop mee te volgen en meer te weten te komen over coaching. MyCoachDay Gent zal doorgaan in Centrum Open Mind.

De toegang is € 10, en je kan een sessie of workshop bijwonen voor € 10 per sessie. Bekijk het programma op de site van MyCoachDay.

Wil jij graag als coach je diensten aanbieden en/of een workshop geven? Laat het ons weten!

Recente blog posts

Een overzicht van de artikelen die deze maand verschenen:

  Zelfcoaching Gids – Over intenties en affirmaties

  Zelfcoaching Gids – Wat zegt je obstakel over de oplossing van het probleem?

  Zelfcoaching Gids – Gericht naar je Doel

  Zelfcoaching Gids – Hoe meet je persoonlijke ontwikkeling?

Je vindt ons op het NLP Congres – 22 oktober 2011

Op 22 oktober 2011 zal YourCoach ook als spreker te gast zijn op de vierde editie van het jaarlijkse NLP Congres. Deze gaat door op de ALM te Antwerpen. We zullen een interactieve workshop geven over de logische niveaus.

Ga jij er ook naartoe? Gebruik dan de promo code BB1104 op het inschrijvingsformulier, zo betaal je €30 minder op de inschrijving.

Over YourCoach

YourCoach biedt een combinatie van soft en hard skills om zijn klanten te begeleiden en te ondersteunen in het bereiken van hun doelen.

We zijn gecertificeerde coaches die personen en teams doelgericht naar meer communicatie en harmonie begeleiden.

Daarnaast geven we ook training over een breed gamma onderwerpen, gaande van internet praktijk over website ontwerp tot communicatie en sociale vaardigheden.

Tenslotte zijn we marketing en communicatie professionals. We staan u bij in het uitbouwen van uw unieke identiteit, van concept tot uitvoering.

We bieden een totaalvisie. Méér dan enkel coaching, training of marketing en communicatie. We combineren de drie om u op alle vlakken te begeleiden naar succes.

www.yourcoach.be