YourCoach Nieuwsbrief | Juli 2010

Beste ,

Ze zijn er - de Gentse Feesten! Als rechtgeaarde Gentenaars geven we je een kort overzicht van waar wij zoal te vinden zullen zijn. Het feest stopt daar niet - de winnaar van onze zomerwedstrijd is bekend! Proficiat aan... (zie onder). We geven ook een overzicht van onze acties en workshops in 2010-2011. En tenslotte bieden we als kleine extra aan onze nieuwsbriefvrienden een gratis website evaluatie.

Fantastische feesten gewenst,

Benjamin
Tom

YourCoach aanraders voor de Gentse Feesten

Er is zoveel te doen op de Gentse Feesten, het kan wat overweldigend worden. Hier is onze selectie van leuke optredens en plekken om te zien tijdens de Gentse feesten. Laat gerust ook jouw tips weten, we ontdekken graag iets nieuws!

Aanraders om te zien en te doen

 • De zaligste cocktails van Gent kan je drinken in The Mix, aan het Gravensteen. Gemaakt met veel liefde, en veel tijd
 • De lichtjes van Polé Polé aan de Graslei - pure magie
 • Overdag straattheater in de Belfortstraat
 • Vuurwerk! Woensdag 21/7 om 23u aan de Watersportbaan (titel: 4 seizoenen)
 • Rondhangen op Batakamp - een volledig andere ervaring. Gewoon eens doen! Willem de Beersteeg, dagelijks van 15u tot 24u
 • Hotel Jarretelle - Het eerste burlesk festival te Gent. Prikkelend, ondeugend, grappig! Iedere avond shows in de Vooruit om 20u en om 22u30
 • Radio Modern - swingen op muziek uit de 50s en 60s, elke dag vanaf 19u op het Emile Braunplein
 • Salsa met Pasión Latina (Tom en Wim) op woensdag 21/7, om 20u in de salsabar aan het Baudelopark

Optredens

 • Flip Kowlier, op Polé Polé (Graslei) op maandag 19/7 om 23u
 • Daan op St-Baafs op maandag 19/7 om 23u15
 • The Eddy Wally show - een klassieker die je niet mag missen, aan St-Baafs dinsdag 20/7 om 23u15
 • Howie & Linn - de fantastische zangeres Lady Linn (van The Magnificent Seven) begeleidt de dance muziek van Howie Dunham, aan St-Jakobs op dinsdag 20/7 vanaf 01u
 • Das Pop op St-Baafs op woensdag 21/7 vanaf 23.15
 • ABN - sterke nederlandstalige hip hop op de Korenmarkt, vanaf 20u30
 • Aedo - een swingende jonge folkband, op vrijdag 23/7 om 23u aan St-Jakobs
 • Biezebaaze - plezante rockband mee schune Gentsche lietjeus, op zaterdag 24/7 op St-Baafs, om 22u
 • The Scene (met Thé Lau) - onze jaarlijkse dosis Blauw, aan St-Jakobs op 25/7, om 23u
 • Buscemi & Squadra Bossa, op maandag 26/7 om 23u aan Polé Polé (Graslei)
 • Raymond van het Groenewoud, de enige echte afsluiter van de Gentse Feesten! De laatste maandagnacht aan St-Jakobs vanaf 03u 's morgens tot...

Veel plezier!

Polé Polé (Graslei)
YourCoach acties voor 2010-2011

Zoals je weet doen we aan life coaching, waarin we mensen begeleiden in hun persoonlijke groei. Eigenlijk versnelt coaching gewoon je natuurlijke leerproces; in plaats van er jaren over te doen om patronen te zien en er eventueel iets aan te doen, kan dit met coaching al na enkele sessies gebeuren.

Vanaf september gaan we weer van start met onze website workshops! Enkele data:

Website workshop 1 – Hoe zet ik mijn eigen website op?

Donderdag 16 september - Donderdag 14 oktober - 19u

Website workshop 2 – Hoe maak ik mijn website populair(der)?

Donderdag 23 september - Donderdag 21 oktober - 19u

Daarnaast doen we ook nog steeds GROW wandelcoaching, cocktail teambuildings, gedragsanalyse, NLP coaching, opleidingen en team coachingstrajecten op maat.

Gratis website evaluatie

Met meer dan tien jaar ervaring in de online wereld weten we bij YourCoach als geen ander wat een goede website nodig heeft. Speciaal voor onze nieuwsbriefvrienden maken we een gepersonaliseerde website evaluatie! In dat rapport geven we onze score zowel op het vlak van uitzicht als van functionaliteit en vindbaarheid, en bieden we aanbevelingen voor optimalisatie.

  Ik wil mijn website laten evalueren

Winnaar van de zomerwedstrijd

Een onschuldige hand trok uit de honderden deelnemers aan de zomerwedstrijd de volgende gelukkige winnares, die bij ImagImpact op stijlanalyse mag.

Proficiat, Saskia Smet! Michèle De Ceuninck zal samen met jou eenheid en vernieuwing brengen in je garderobe. Samen ga je op zoek naar de kledingstypes die het meest aansluiten bij jouw persoonlijkheid, levens- en werkstijl. Michèle begeleidt je naar een harmonische en originele persoonlijke stijl waarmee je een krachtige en memorabele eerste indruk zal kunnen maken.

Voor zij die het logootje niet vonden: het stond hier.

Over YourCoach

YourCoach biedt een combinatie van soft en hard skills om zijn klanten te begeleiden en te ondersteunen in het bereiken van hun doelen.

We zijn gecertificeerde coaches die personen en teams doelgericht naar meer communicatie en harmonie begeleiden.

Daarnaast geven we ook training over een breed gamma onderwerpen, gaande van internet praktijk over website ontwerp tot communicatie en sociale vaardigheden.

Tenslotte zijn we marketing en communicatie professionals. We staan u bij in het uitbouwen van uw unieke identiteit, van concept tot uitvoering.

We bieden een totaalvisie. Méér dan enkel coaching, training of marketing en communicatie. We combineren de drie om u op alle vlakken te begeleiden naar succes.

www.yourcoach.be