YourCoach Nieuwsbrief | Januari 2012

Beste ,

Het nieuwe jaar is er! Dat wil zeggen dat het oude definitief voorbij is. Tijd om je gedachten even over het komende jaar, en misschien wel de komende jaren, te laten gaan. En een aantal focussen te leggen.

Dit doet me denken aan het verschil tusen enerzijds een leider die de richting bepaalt, en anderzijds een manager die uitvoert. Dat gaat op voor organisaties, en ook binnenin één persoon. In het leven ben je afwisselend een visionaire leider, die vanuit een metapositie (van bovenaf) evalueert en stuurt, en een operationele manager op de vloer zelf die pragmatische stappen zet.

Onze eigen visie? In 2012 gaan wij strategisch voor consolidatie (bestendigen wat we goed doen), specificatie (ons aanbod vernauwen en uitdiepen) en advertenties (ons op nieuwe manieren verder kenbaar maken). De concrete uitwerking kan je in deze nieuwsbrief opvolgen!

Ook grootse plannen voor 2012? Wij zijn er zoals altijd om je te voorzien van prikkels en begeleiding bij je uitdagingen. Begin je jaar sterk met onze tips over voornemens, en bekijk eens onze agenda voor 2012. We hebben allerlei nieuwe opleidingen, interessante sprekers voor YourCoach Café, een nieuwe editie van MyCoachDay... Zeker weten dat er iets voor jou bij zit!

Graag tot binnenkort,

Tom en Benjamin

Verslag van de nieuwjaarsreceptie

Verslag van de nieuwjaarsreceptieVorige week kwamen we met meer dan 50 van jullie, onze klanten en vrienden, samen in het prachtige 'Le Jardin Bohémien' voor een intieme nieuwjaarsdrink. Sympathieke gast Bart van Soirée Congée zorgde voor het eten.

Heerlijk om zo het jaar te kunnen inzetten! Je vergeet soms hoeveel mensen je tijdens een jaar ontmoet, en hoeveel er gebeurd is. Voor ons was het verrijkend om zoveel mensen samen te zien die bezig zijn met persoonlijke ontwikkeling.

En dankbaar, om een gemeenschap te zien ontstaan van mensen die bij elkaar terechtkunnen en die dezelfde taal spreken. Daarvoor doen we het!

Bedankt aan al onze klanten voor het vertrouwen in 2011, aan al onze vrienden en familie voor de steun. Hopelijk tot in 2012...

  Foto's en meer vind je in de blogpost

YourCoach Café: nu donderdag 19 januari 2012

Met een nieuw jaar komen ook nieuwe kansen om jezelf te verrijken op onze maandelijkse lezing en netwerkevent: YourCoach Café. Iedere maand komt er een interessante spreker, en daarna gaan we gezellig samen naar de bar om na te praten.

De sprekers tot en met de zomer zijn bekend; bekijk nu al even welke jij wil meemaken!

Donderdag 19 januari 2012:
Instituut voor NeuroCognitivism met 'Neurocognitieve & Gedragmatige Methode'

YourCoach Café: nu donderdag 19 januari 2012Nu donderdag komt Griet Boddez van het Instituut voor NeuroCognitivisme uitleg geven bij deze fascinerende methode. Ze is gebaseerd op jaren onderzoek van de hersenen, en hoe we zelf invloed kunnen uitoefenen op ons gedrag. Prikkelend, vernieuwend, onmisbaar!

  Schrijf je hier in

Hoe je dit jaar wél je voornemens kan bereiken

Hoe je dit jaar wél je voornemens kan bereikenBenieuwd hoe je dit jaar de frustraties van vorig jaar kan vermijden? Of hoe je die ene grote stap nu eindelijk kan zetten? Dit artikel helpt je op weg.

  Lees meer

Agenda 2012

Bekijk even de opleidingen je in 2012 bij ons kan meemaken:

Opleiding Integraal Coachen (2/6/13/20 dagen)

Leer de fundamenten van coaching. Realiseer positieve groei op het werk en in uw dagelijks leven.

  Meer over de Opleiding Integraal Coachen

Coachend Leiderschap (2/6 dagen)

Ontdek uw leiderschapskwaliteiten en ontwikkel een krachtige managementstijl.

  Meer over de Opleiding Coachend Leiderschap

NLP op het werk (2 dagen)

Ontdek de methode bij uitstek voor betere communicatie en samenwerking in uw team.

  Meer over de Opleiding NLP op het werk

SEO Copywriting (1 dag)

Leer in detail de procedure voor het vinden van de juiste sleutelwoorden, en hoe je daarmee zo snel en efficiënt mogelijk een professionele SEO-pagina kan schrijven.

  Meer over de Opleiding SEO Copywriting

Over YourCoach

YourCoach biedt een combinatie van soft en hard skills om zijn klanten te begeleiden en te ondersteunen in het bereiken van hun doelen.

We zijn gecertificeerde coaches die personen (life coaching), leidinggevenden (business coaching) en teams (team coaching) doelgericht begeleiden naar meer bewustzijn, betere resultaten en harmonieuzere communicatie.

We geven ook training over een breed gamma onderwerpen, gaande van een coachopleiding, leiderschapstraining tot NLP en communicatie.

Tenslotte zijn we marketing en communicatie professionals. We staan onze klanten bij in het uitbouwen van hun unieke identiteit, van concept tot uitvoering.

www.yourcoach.be

Qfor - KMO-Portefeuille