Over voortdurende verbetering

Beste [VOORNAAM],

Onze nieuwsbrief heeft een nieuw formaat. Uit verschillende bronnen hoorden we dat er ruimte was voor verbetering.

Vanaf nu kan je de intro – we doen ons best om elke maand een inhoudelijk artikel mee te geven ter inspiratie – lezen via de blog. Zo neemt deze minder plek in en kan je sneller doorscrollen naar de stukken die jou interesseren.

Het lettertype is iets groter, voor de gemakkelijke leesbaarheid.

En zo blijven ook wij voortdurend verbeteren – wat de Japanners Kaizen noemen. De individuele coachtrajecten en opleidingen blijven evolueren volgens onze nieuwe inzichten, de feedback van de deelnemers en de bijscholingen en literatuur die we erbij nemen.

Met warme groeten,

Het YourCoach Team

Over voortdurende verbetering

Eén van de meest fundamentele behoeftes van de mens is groei. Wij willen allemaal het gevoel hebben dat we vooruit gaan in ons leven, dat het vandaag beter is dan gisteren – en dat het morgen nog beter wordt. Of dat wij nog beter worden.

De beweging die onze groei vaak afremt, nog één van de meest fundamentele menselijke noden, is de drang naar zekerheid. Hoe ouder we worden, hoe groter de lokroep van de 'zetel' van comfort. We hebben al vanalles geprobeerd, bereikt. We hebben ervaring. Waarom nog risico lopen, jezelf voor schut zetten?

  Lees meer op onze blog

YourCoach Café op donderdag 11 december 2015

Vorige maand ontvingen we Karlien en Kris die kwamen spreken over 'Durf!', hun boek en de houdingen die ermee gepaard gaan. Een hele hoop mensen was erbij.

  Lees hier het verslag

Donderdag 11 december: Tim Vanmarcke over 'Provocatieve Coaching'

Provocatieve CoachingAls de traditionele coach qua archetype de oude wijze man/vrouw is, dan is de provocatieve coach de nar. Toch heeft de provocatieve coach een basishouding van positieve acceptatie en waardering voor de persoon die voor hem zit.

Tijdens deze avondsessie voor het YourCoach Café gaan we in op provocatief coachen en overlopen we de basisprincipes. We gaan vooral ook aan de slag met enkele oefeningen om te ervaren of provocatief coachen iets voor jou kan zijn. Misschien kan je na deze workshop al onmiddellijk wat elementen uit het provocatief coachen toevoegen aan je huidige manier van werken als coach!

  Schrijf je hier in

Opendeurdag 26 september 2015
Demo-Avond Integrale Coaching op 8 december

We planden een aanvullende demo-avond in op 8 december voor de opleiding Integrale Coaching. Aangezien de opleiding al op 25 januari begint, wil je misschien nu al uitsluitsel of het iets voor jou is.

  Schrijf je nu in

  Meer over Integrale Coaching

Intervisie op 8 december

Dinsdagmiddag 8 december organiseren we de laatste intervisie van 2015. Op de intervisies komen huidige en oud-cursisten van YourCoach samen om te oefenen. Wij geven formats mee, en jij kan zelf je vragen meebrengen. Een hele middag kan je praktisch aan de slag, maak je demo's mee en krijg je feedback.

Een onmisbare ervaring voor iedere coach!

  Schrijf je hier in

Trajecten die in 2016 starten

Van plan om iets bij YourCoach te volgen in 2016? Hier een overzicht van de reeksen en workshops die volgend jaar starten. De trajecten beginnen reeds aardig vol te lopen, vlug inschrijven is de boodschap!

23 januari Integrale Coaching Professional
Coach Opleiding
11 dagen
25 januari Integrale Coaching Essentials
Coach Opleiding
6 dagen
1 februari Loopbaancoach
Coach Opleiding
7 dagen
15 februari NLP Master Turbo
NLP Opleiding
7 dagen
18 februari Stress en Burn-Out Adviseur
Corporate Opleiding
2 dagen
24 februari NLP Bootcamp
NLP Opleiding
1 dag
25 februari Coachend Leiderschap Turbo
Corporate Opleiding
2 dagen
3 maart NLP Practitioner Turbo
NLP Opleiding
7 dagen
10 maart Stress en Burn-Out Coach
Coach Opleiding
7 dagen
15 april Integrale Coaching Essentials
Coach Opleiding
6 dagen
2 juni Coachend Leiderschap Turbo
Corporate Opleiding
2 dagen
8 juni NLP Bootcamp
NLP Opleiding
1 dag
23 juni Coachend Leiderschap Turbo
Corporate Opleiding
2 dagen

Over YourCoach

YourCoach is uw partner voor Coaching, Training en Branding.

We zijn gecertificeerde coaches. We begeleiden dagelijks particulieren (life coaching), professionals (loopbaanbegeleiding), leidinggevenden (business coaching) en teams (team coaching) op een concrete en integere manier naar hun doelen.

We geven training rond persoonlijke en professionele ontwikkeling. We bieden een volledige coachopleiding, leiderschapstraining en opleidingen NLP en communicatie.

We zijn daarnaast ondernemers en branding professionals. We staan onze klanten heel concreet bij in het uitbouwen van hun unieke identiteit, van elevator pitch over webdesign tot (SEO) copywriting.

www.yourcoach.be

Qfor - KMO-Portefeuille - Loopbaancheques