YourCoach Nieuwsbrief | April 2011

Beste ,

April zou wel eens de belangrijkste maand uit de geschiedenis van YourCoach kunnen zijn. We lanceren namelijk deze maand ons langverwachte portaal voor coaches. Daarnaast gingen we vorige week van start met YourCoach Café waarvoor de interesse verrassend groot was. En dat is nog niet alles...

Deze nieuwsbrief staat van begin tot einde vol met dingen die voor jou waardevol kunnen zijn. Zo zijn er een aantal nieuwe blogartikelen over doelen; je kan vanaf nu ook deelnemen aan een opleiding over persoonlijke grenzen met een echte BV, of je doelen op een andere manier leren bereiken. Lees, en ontdek!

Voor we verder gaan willen we jou ook bedanken, om in ons te geloven en ons te volgen. We danken ons bestaan aan jou, en dat zijn we zeker niet vergeten. Laat ons dus ook gerust weten als er iets is dat je hier graag behandeld zou zien.

En zoals altijd zijn we er voor je mocht je een luisterend oor of wat ondersteuning kunnen gebruiken.

Warme groeten,

Benjamin
Tom

CoachInfo - Dé portaalsite voor Vlaamse Coaches

CoachInfo - Dé portaalsite voor Vlaamse CoachesWe zijn bijzonder trots op onze grootste lancering ooit! CoachInfo is het splinternieuwe portaal voor coaches in Vlaanderen, en biedt een vermelding voor iedereen die bezig is met persoonlijke groei.

Het doet ons plezier om dit portaal te kunnen bieden aan de Vlaamse coaches, en zo bij te dragen aan de evolutie en kwaliteit van dit mooie beroep. Als coach kan je je gratis aanmelden en een eigen pagina maken. Je kan ook opleidingen en events vermelden, zodat de CoachInfo-bezoekers een overzicht krijgen van wat er allemaal beschikbaar is.

  Ik ben coach en wil een gratis pagina op CoachInfo

CoachInfo is niet enkel voor coaches; het is vooral ook een startpunt voor mensen die op zoek zijn naar een coach in hun buurt. De site bevat verschillende zoekfuncties, op locatie of op soort coach.

  Zoek een coach

  Zoek een opleiding

  Zoek een event

Bezoek CoachInfo!
YourCoach Café

YourCoach CaféOp donderdag 21 april mochten we de eerste editie van YourCoach Café inhuldigen. En wat een onvergetelijke avond is het geworden!

Niet minder dan 45 mensen kozen de lezing van Serge boven een terrasje. Ook de sfeer na de lezing was opperbest; er werd stevig geplakt en gepraat. Lees hier de reacties van de deelnemers aan YourCoach Café op 21 april.

Onze volgende spreker is Cris Van Cleemput, die het zal hebben over de evolutie van de persoonlijke ontwikkeling, en wat nu écht werkt.

  Meer over YourCoach Café op 19 mei met Cris Van Cleemput

  Word fan van YourCoach Café op Facebook

Recente Blog Posts

We hebben weer ons best gedaan de voorbije maand... We stellen je graag een reeks straffe artikelen voor om je te prikkelen en te verrijken.

  Van abstract naar concreet: jouw doelen ontkleed

Vaak blijven we bij het formuleren van onze dromen hangen in te vage termen. Ontdek hoe je een persoonlijke invulling kan geven aan universele waarden.

  Ontmasker valse doelen met deze techniek

Je doelen zijn vaak niet wat ze op het eerste zicht lijken. Kom te weten wat erachter schuilt, en hoe je meer opties krijgt om ze te bereiken.

  Werk efficiënter dankzij deze Productiviteitsgids

De artikelen van de blogreeks over productiviteit, allemaal gebundeld in één handige PDF. Hier gratis te downloaden.

  Hoe laat je obstakels in je voordeel werken?

Ontdek wat een obstakel onoverkomelijk maakt, en hoe jij de vaardigheid kan ontwikkelen om ze toch te overwinnen.

  Blogartikelen over zoekmachine-optimalisatie (SEO)

Er zijn bovendien nog een aantal nieuwe artikelen over zoekmachine-marketing verschenen op de Blog van SEO-Handleiding.

Opleiding Grenzen Stellen

Opleiding Grenzen StellenHeb jij moeite met 'neen' zeggen? Word je leeggezogen door mensen die jouw energie opslorpen, en weet je niet hoe het tegen te houden? Wil je je eigen grenzen beter leren aanvoelen en bewaken?

In samenwerking met de School voor Relaties leert YourCoach jou grenzen stellen. Patricia (van Lingen, zie haar artikel in De Morgen) en Benjamin begeleiden je twee zaterdagen lang naar het ontdekken van je grenzen, en het actief afbakenen ervan.

  Lees hier meer over de opleiding grenzen stellen

Opleiding Doelen Bereiken

Opleiding Doelen BereikenOp 11-12 juni organiseren we in samenwerking met Open Mind Centrum een tweedaagse opleiding waarin we je jouw doelen helpen in kaart brengen, obstakels opruimen en een nieuwe beweging in gang zetten. Een aanrader als je vastloopt op bepaalde dingen en je begeleid wil worden om onweerstaanbaar de juiste richting uit te gaan.

  Lees hier meer over de opleiding doelen bereiken

Over YourCoach

YourCoach biedt een combinatie van soft en hard skills om zijn klanten te begeleiden en te ondersteunen in het bereiken van hun doelen.

We zijn gecertificeerde coaches die personen en teams doelgericht naar meer communicatie en harmonie begeleiden.

Daarnaast geven we ook training over een breed gamma onderwerpen, gaande van internet praktijk over website ontwerp tot communicatie en sociale vaardigheden.

Tenslotte zijn we marketing en communicatie professionals. We staan u bij in het uitbouwen van uw unieke identiteit, van concept tot uitvoering.

We bieden een totaalvisie. Méér dan enkel coaching, training of marketing en communicatie. We combineren de drie om u op alle vlakken te begeleiden naar succes.

www.yourcoach.be