Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

JONGEREN LEREN LEREN

GETUIGENISSEN

Programma Jongeren Leren leren

Wat onze deelnemers zeggen over de workshop Jongeren Leren Leren

Deze opleiding gaat over zoveel meer dan leren leren. Of net niet, het is eindelijk een manier die de kern van bepaalde ‘leermoeilijkheden’ ook aanpakt. Vaak gaat het helemaal niet over de moeilijkheidsgraad van de leerstof, maar over bepaalde overtuigingen. Deze informatie is waardevol voor mij als moeder, als leerkracht, als mogelijk toekomstige coach, maar ook gewoon voor mijn eigen gedrag.
– Evelien N., Leerkracht
Hele interessante opleiding voor coaches/leerkrachten. Maar in de eerste plaats ook voor alle ouders!
– Robine M.
Heel verrijkend! Nog eens stappen gezet voor mezelf! Dankjewel!
– Sonia V., Leerkracht
De opleiding biedt zeer veel inzicht in hoe een tiener in mekaar steekt en er wordt goed uitgelegd in welke stappen je een leerling en ouders kan begeleiden in hun leren leren traject. De nodige handvaten, inzichten en oefeningen aangereikt. Catherine zorgt voor zeer veel vertrouwen en geeft de cursus met zo’n natuurlijke charme en openheid.
– I. M.
Heel praktijkgericht, direct te gebruiken, duidelijk, gestructureerd. Fijne inzichten en handvaten. Ook veilige omgeving betreffende vragen/eigen situaties.
– Els V.
Deze workshop is zeker een aanrader. Zowel voor beginners als voor gevorderde coaches. Leuk dat er heel veel praktische dingen in de workshop zaten. Je krijgt veel nieuwe inzichten! Ook de oefeningen zetten je aan het denken.
– Camille M., Kindbegeleidster
Heel boeiend! Leuke afwisseling tussen theorie en oefenen. Heel wat nieuwe tools ontvangen om verder mee aan de slag te gaan.
– Karolien, Logopediste
Je krijgt concrete handvaten om mee aan de slag te gaan. Het is zeer duidelijk en vanuit ervaring, maar ook theoretisch onderbouwd. Ik zelf neem concrete tips voor manier van aanpakken mee.
– L. H.
Super inspirerend! Zeer goed gebracht vanuit kennis en ervaring! Methodieken om mee aan de slag te gaan. Heeft mee richting gegeven aan de doelgroep waarmee ik wil werken.
– Anne B.
Heel aangename sfeer om een opleiding te volgen, kennis en ervaring op te doen. Iedereen kan zichzelf zijn, leren van elkaar en met een heel positief gevoel veel meenemen om en mee aan de slag te gaan.
– Inge
Een praktische, realistische opleiding met veel bruikbare tools maar die je toch een spiegel voorhoudt als leerkracht én als ouder.
– Sandra M., Leerkracht
Concrete oefeningen zijn top! Interactie met volle groep goed. Weer volop genoten en bijgeleerd.
– N. D.
Ik zou deze opleiding aan leerkrachten, zorgjuffen, kinder- en jongerencoaches willen aanraden, omdat het een mooie verdieping is van hun reeds bestaande werk! Ik neem veel praktische tools en strategieën mee om direct mee aan de slag te gaan.
– Katia D., Therapeut/Coach
Super aan te raden voor iedereen die in contact komt met jongeren.
– Heidi V.
Zeer leerrijke opleiding, een aanrader. Fantastische trainer.
– Bonnie D.