Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

DEMO-AVOND BIJ YOURCOACH

OVER DE OPLEIDING LOOPBAANCOACH

We kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen op de demo-avond.

Hoe word je erkend loopbaancoach? Voor wie is de opleiding? Wat is het programma? In onderstaande video geeft Benjamin jou alvast een antwoord op deze vragen.

Een kort overzicht van de opleiding tot Loopbaancoach.

Niet zeker welke opleiding voor jou is?

Op de demo-avond kunnen we jou rechtstreeks advies geven.
Bekijk alvast het overzicht met meer info over elke individuele opleiding en download de brochures.
Tot binnenkort!
Meer info over de opleidingen

Waarom kiezen voor YourCoach?

 • Officiële kwaliteit
  Wij zoeken naar en zorgen voor de hoogst mogelijke standaard, in alles dat we doen. Daarom werken we met beproefde en internationaal erkende methodes en technieken. We hebben ondertussen jarenlange ervaring met deze technieken, waardoor we ermee kunnen werken op een niveau dat weinigen halen. We beschikken over meerdere kwaliteitslabels, als bewijs van ons vermogen om op een professionele en reproduceerbare manier resultaten te leveren.
 • Mee met de nieuwste ontwikkelingen
  We blijven ons verder vormen en ontwikkelen voortdurend betere formats. Want wat gisteren werkte, is vandaag al oud nieuws – ook in persoonlijke ontwikkeling. Onze parameters voor krachtige werkvormen zijn: eenvoudig, efficiënt en resultaatgericht. Dat is ook waarin een tijdloze techniek zich onderscheidt. Wij zoeken de beste formats voor jou uit zodat wat je van ons krijgt nog jaren mee kan.
 • Online coachings & trainingen
  De wereld wordt steeds digitaler, zeker sinds de Corona Lockdown. Ook zo bij coaching, opleiding en persoonlijke ontwikkeling. We zijn dus niet enkel mee met coachings- en opleidingsformats, maar ook in het online aanbieden van onze trajecten. Daarbij zijn we sterk in dankzij de hoge interactiviteit en verrassende werkvormen die we inbouwen om de inherente uitdagingen van online leren en ontwikkelen op te vangen.
 • Ruime omkadering
  Onze leeromgeving is professioneel uitgerust, met uitgebreid cursusmateriaal en een online platform. Alle opleidingen gaan door in Loft 26, onze eigen zaal in de vernieuwde Gentse Dokken. In een heldere en luxueuze ruimte vind je alle voorzieningen voor een aangename en memorabele opleiding, inclusief verse lunch en heerlijke koffie of thee. Onze coachings gaan door in De Overkant, onze eigen coaching hub in Gent met 6 volledig ingerichte praktijkruimtes. Ook online is onze infrastructuur volledig uitgebouwd, met een Academy en professionele online ruimtes

De mensen

 • Gespecialiseerde trainers & coaches
  Onze teamleden zijn specialisten in hun vak. Ze zijn daarnaast bij ons opgeleid zodat we allemaal dezelfde taal spreken. We blinken uit in ervarend leren, in intuïtief én krachtig begeleiden, in werken met wat zich aandient en wat nodig is.
 • Een sterk ‘Walk your talk’-gehalte
  Alles wat we brengen passen we zelf toe in ons leven en in onze coachpraktijk. Je krijgt enkel wat werkt, bij echte mensen. We doen niks dat we niet zelf doen en kunnen. Je krijgt niet gewoon wat mooie theorieën, maar best practices van succesverhalen die wij zelf beleefd en begeleid hebben.
 • Community
  Je bent niet (meer) alleen! Wij bouwen actief aan een gemeenschap van gelijkgestemden. Wie bij ons opleiding volgt of begeleid wordt, kan blijven komen en groeien, op verschilllende manieren. Zo zijn er de oefenmomenten voor mensen in opleiding, de maandelijkse coachcafés met interessante sprekers en onze halfjaarlijkse opendeurdagen waar mensen gratis kunnen komen bijleren en elkaar ontmoeten.

Onze stijl van leren en van zijn

 • Ervarend leren
  Maak je borst maar nat, want om te leren zwemmen moet je het water in. Denken op zich leidt niet tot nieuw gedrag, dus in alles dat we doen staat het ervaren centraal. Ons materiaal is lijfelijk doorvoeld, niet gewoon een mentaal praatje. Geen boekenkennis, maar praktische opdrachten en belevingen die nauw aansluiten bij jouw leefwereld. Bondige theorie dient enkel als voorbereiding op de praktijk. Je gaat vanaf Sessie 1 naar huis met inzichten, tools en opdrachten.
 • Geen blabla, echte mensen.
  Bij ons geen maatpakken en stijve harken, geen hoogdravend jargon en urenlange monologen. We geven heldere en eenvoudige modellen mee en blazen niet nodeloos hoog van de toren. Je leert op een nuchtere manier werken met je intuïtie en het onbewuste. Persoonlijke groei is al lastig en kwetsbaar genoeg zonder te doen alsof, dus de maskers mogen af en we brengen onszelf mee – wij dus ook. Zo kan er échte verbinding ontstaan, zowel 1op1 als in groep, en échte verandering.
 • Humor
  We nemen ons werk erg serieus, maar onszelf niet zo. Het is niet omdat het over onze diepere lagen gaat dat het allemaal ernstig moet zijn, integendeel. Onze opleidingen kenmerken zich door hun ontspannen stijl: er mag gerust eens gelachen worden. Humor is een indicatie dat je op het juiste pad zit. Wanneer er lichtheid en speelsheid kan zijn, is er ook de juiste energie om werkelijke verandering te brengen.