Kwaliteitsgarantie

  • YourCoach beschikt over het Qfor-kwaliteitslabel en het KMO-Portefeuille label waarmee je steunmaatregelen kan ontvangen van de Vlaamse Overheid.
  • YourCoach is daarnaast een erkend loopbaanbegeleidingscentrum bij de VDAB.
  • YourCoach is externe coach bij diverse grote organisaties en bedrijven.
  • Attitude At Work is specifiek gediplomeerd en ervaren als Vertrouwenspersoon, Preventie-Adviseur niveau 2 en Veiligheidscoördinator B.
  • Alle trainers bij YourCoach zijn veelvuldig opgeleid en beschikken over het Accredited Certified Coach (ACC) certificaat van het ICF.
  • De opleiding staat onder direct toezicht van de Federale Overheidsdienst Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg voor de voortdurende verbetering van de kwaliteit en didactische materialen.

Onze visie op vertrouwenspersonen

Er wordt veel gevraagd van mensen op de werkvloer. Daarnaast is het niet altijd gemakkelijk samenwerken met anderen. Onder druk komen de kleine kantjes boven, en ontaarden kleine misverstanden soms in ontregelende conflicten. Deze zijn voor een buitenstaander niet altijd even gemakkelijk te begrijpen, van de cultuur en eigenheid van het bedrijf.

Vandaar dat wij op het vlak van communicatie en samenwerking in bedrijven een grote rol zien weggelegd voor de vertrouwenspersoon, en daarop verderbouwende functies. Vanuit het unieke inzicht in de werking van het bedrijf kan men van binnenuit werken.

Daartoe zijn wel krachtige vaardigheden nodig, zowel bij het begeleiden van anderen als het waarborgen van de eigen onafhankelijkheid en zelfzorg. Geen gemakkelijke opdracht! Maar wel één waar wij als professionals in persoonlijke en loopbaanontwikkeling helemaal achter staan.

Vandaar ons commitment als coachcentrum om een kwalitatieve en vooral praktische opleiding te bieden aan de mensen die zich voor deze uitdagende functie willen engageren.

Over de opleidingen bij YourCoach

“Super opleiding! Door het uitvoeren van de oefeningen blijft het aangeleerde echt in je lijf zitten en neemt je mee; het aangeleerde wordt "doorvoeld". Inspirerend om verder mee te werken. Bedankt!”
Denise V.
“Praktijkgerichte opleiding die naast het aanreiken van een rader vooral focust op het 'doen'. Niet alleen professioneel een goede basis, maar tevens heel sterk om tot zelfinzicht te komen.”
Griet V.
“Een ideale combinatie tussen theorie en praktijk. Deze opleiding verveelde mij op geen enkel moment. Een opleiding waarin je jezelf tegenkomt. Het is een verrijking voor mijn leven op professioneel, maar ook privévlak.”
Vanessa S.
“Zeer hands-on, vanaf dag 1. To-the-point, contentrijk; geen tijdvullend gepraat maar (r)echt naar de essentie. Door de fijne humor blijft het luchtig en hou je zonder moeite van de eerste tot de laatste minuut je aandacht erbij.”
Greet B.
“Professionele opleiding met authentieke attitude. Duidelijke tools die gekaderd worden.”
Nadia

online formulier

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!