Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

LOOPBAANBEGELEIDING

WEBINARS

Gratis Kennismakingsgesprek Locaties Nu Inschrijven

Gaat het op het werk niet zoals je zou willen? Ben je op zoek naar inspiratie en handvaten om hier snel mee aan de slag te gaan? Dan zal je smullen van onze Webinars! Wij bundelden de thema’s en vragen die wij als loopbaanbegeleiders het vaakst tegenkomen in onze praktijk, en maakten er telkens een bondige en praktische workshop over. Nog beter: je kan ze helemaal gratis volgen!

Met decennia verzamelde ervaring in persoonlijke ontwikkeling en professionele loopbaanbegeleiding, kan ons team loopbaanbegeleiders jou inzichten bieden die van onschatbare waarde zijn - en die je nergens anders zal vinden. Kies dus snel het thema waar jij mee aan de slag wil en schrijf je vandaag nog in - jouw ongelofelijke droomjob wacht op jou!

Open de deur van je carrière

Wat zijn jouw talenten? Wat zijn jouw valkuilen? Deze workshop geeft je een overzicht van hoe je door meer zelfinzicht op de werkvloer het allerbeste uit jezelf kan halen.

Bekijk Webinar

Welke job past er nog bij mij?

Ben je op zoek naar een nieuwe job? Stel jij jezelf de vraag “Welke jobs zou ik nog kunnen doen?” In deze online training ontdek jij welke mogelijkheden je nog hebt op de arbeidsmarkt.

Bekijk Webinar

5 dingen waarop ondernemers vastlopen

Als ondernemer ben jij de motor
De zaken waar jij op zelf blokkeert of die je niet opgelost krijgt, zijn de bottlenecks van je professionele activiteit.
Wanneer jij hapert, hapert je bedrijf.

Schrijf je in

Nu Inschrijven

Contacteer ons vandaag om een eerste sessie loopbaanbegeleiding vast te leggen.
We zijn full-time loopbaanbegeleiders, dus je kan zowel overdag als 's avonds bij ons terecht.

Heb je geen recht op loopbaancheques? Ook jou kunnen we verder helpen.
Contacteer ons voor een individueel traject loopbaancoaching op maat uit te werken.

Contacteer ons