Getuigenissen

“Beste YourCoach, Ik wilde even laten weten dat jullie een ontzettend knappe tekst neerzetten. Bedankt.”
Myriam Dassonville
Corporate Communication Manager Kinepolis Group
“Met ongeziene flair en enthousiasme slaagde YourCoach erin om van Vannuchi Events een nog groter succes te maken: de volledig opnieuw ontworpen Vannuchi website met copywriting en SEO is een pareltje om U tegen te zeggen.

Sinds de nieuwe website online is heb ik elke dag een offerteaanvraag. Van info over een locatie, een cocktailworkshop, een trouwfeest, personeelsfeesten, kleine en grote aanvragen. Ik zit dus tot over mijn oren in't werk :)

YourCoach is TOP!”
Vanessa Van Ghelder
Zaakvoerster Vannuchi Events
“Nog geen maand na het opleveren van de website geschreven door YourCoach kwamen de eerste offerteaanvragen al binnen. Het waren vooral last-minute calls van klanten die in de steek gelaten werden en via Google Bartenders-on-the-road gevonden hadden.

Zonder twijfel de investering waard! Ik beveel YourCoach aan aan iedereen die streeft naar innovatie/vernieuwing/redesign..., die resultaat wil, die een eigen persoonlijkheid, identiteit en wensen wil laten restylen in termen van 'profileren via het net'. Voor klanten met 'no limits', zelfs zonder uitgesproken mening of visie maar met ambitie. ”
Bart Taveirne
Zaakvoerder Bartenders-on-the-Road

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!