Op zoek naar een ondernemerscoach?

Coaching ondernemersAls ondernemer sta je er vaak alleen voor. Als jij niet zorgt voor nieuwe klanten, inkomsten, opvolging... dan kan je binnenkort de boeken sluiten. Het is allemaal voor jou, en dat kan (naast heel voldoenend) soms serieus vermoeiend zijn.

Soms wil je met iemand praten met verstand van zaken die je perspectief kan geven. Met wie je kan uitwisselen, maar die ook dieper kan gaan. Een ondernemerscoach!

Ondernemerscoaching met diepgang

Bij onze ondernemerscoach kom je niet de typische persoonlijkheidstesten afleggen en 4-staps businessplannen uittekenen. Die beheerst en gebruikt hij natuurlijk, maar voor hem is er meer aan ondernemerscoaching.

Het gaat om het manifesteren van een instinctieve drive, een passie voor groei en nieuwe zaken. De vele opleidingen die hij volgde en zelf doceerde geven hem een dieper inzicht in de drijfveren van ondernemers.

Hij zal je niet enkel advies geven over hoe je het zou kunnen aanpakken. Hij begrijpt wat ondernemen zo leuk én zo moeilijk maakt. Hij weet hoe hij je liefde voor ondernemen weer naar boven kan halen. Hij kan duidelijk maken waar je energie verloren gaat. Of waarom een bepaald project maar niet van de grond wil komen.

Ontmoet onze ondernemerscoach, Benjamin Ball

Benjamin Ball – OndernemerscoachBenjamin is een onstuitbare ondernemer. Coaching is maar één van de vele zaken die hij kan en doet. Zoals alle ondernemers heeft hij een lange weg afgelegd om te vinden wat hem succes brengt. Met duizenden ideeën en maar twee handen moest hij leren kiezen en focussen, en tegelijk toch de variatie en creativiteit waar hij van houdt in zijn werk blijven brengen.

Met een unieke combinatie van warme coaching en zakelijk inzicht helpt ondernemerscoach Benjamin je je passie herontdekken en plannen maken voor een duurzame, natuurlijke groei.

Bij zijn vele projecten en interesses horen het organiseren van events, (SEO) copywriting, het persoonlijk begeleiden van mensen, het bouwen en optimaliseren van websites, bloggen, online marketing, surfles geven, publiek spreken... zaken die hij allemaal op zijn eigen manier binnenbrengt en vorm geeft binnen (en soms ook buiten) YourCoach.

Hij begrijpt dus wat een ondernemer drijft, en dat er ook altijd uitdagingen zijn om je projecten te realiseren. Met zijn jarenlange interesse in persoonlijke ontwikkeling kent hij als ondernemerscoach ook alle aspecten van het bereiken van doelen en het scheppen van de omstandigheden waarin groei kan optreden.

Ondernemerscoaching

Ondernemerscoaching én marketingadvies

Wat onze ondernemerscoach ook onderscheidt van anderen, is zijn praktische marketingkennis. Hij doet het zelf dagelijks! Naast coach is Benjamin schrijver, SEO- en marketingexpert. Ontdek een rijkdom aan praktische tips over hoe je een evenement, website of bedrijf in de wereld zet. Je wordt dus niet enkel persoonlijk gecoacht; alles wat je je voorneemt kan je nu ook een marketingstrategie op plakken.

Ondernemerscoach boeken?

Om Benjamin te boeken voor ondernemerscoaching kan je ons contacteren op 09 335 62 04 of via het contactformulier.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de maandelijkse YourCoach nieuwsbrief.

Help ons groeien

Elke Share of Like telt!