Summer School van 22 t.e.m. 27 juli 2024

BLOG

3 CRUCIALE ELEMENTEN VOOR WERKGELUK

3 cruciale elementen voor werkgeluk

Ontdek het ABC-model en de Zelfdeterminatietheorie die autonomie, betekenisvolle relaties, en je competenties op je werk versterken.

In deze video maken we de verbinding tussen het ABC-model en de Zelfdeterminatietheorie (ZDT), een krachtige psychologische benadering die inzichten biedt in hoe we onszelf en anderen kunnen motiveren in zowel ons professionele als persoonlijke leven.

Autonomie, of het vermogen om controle te hebben over je eigen werk, draagt bij aan een groter werkplezier en betrokkenheid.

Ook Verbinding, het creëren van zinvolle relaties, ons gevoel van verwantschap met collega’s, leidinggevenden zal je gevoel van werkgeluk versterken.

En Competentie, of het gevoel bekwaam te zijn in ons werk, onze bereidheid om te leren en te groeien zal ons stimuleren, en bijdragen om voldoening te halen uit je werk.

Of je nu een leidinggevende bent die streeft naar het creëren van een bevredigende werkomgeving, of een individu dat persoonlijke ontwikkeling nastreeft, dit model is een fantastische hulpbron die we bij YourCoach inzetten voor onze opleidingen en coaching.

Opleiding tot Loopbaancoach

Leer praktisch coachen rond loopbaanvragen.
Meer info